Собственикът на автобуса, зад чиито волан беше дете: Явно е искал да сбъдне мечта

Той бил един от най-съвестните работници
24 окт 2023 08:40, Нели Христова
60
Собственикът на автобуса, зад чиито волан беше дете: Явно е искал да сбъдне мечта
Снимка: Facebook

Две областни дирекция на полицията – в Пловдив и в Бургас работят по случая за управлявания автобус на АМ "Тракия" от дете, седящо в скута на водача. В неделя видео с опасното шофиране по АМ "Тракия" възмути социалните мрежи.

По информация на NOVA детето е на 12 години.

Още по темата

"Не подкрепям подобно нещо. Явно колегата е искал да сбъдне мечтата на едно дете. В автобуса не е имало пътници. Прибирал се е празен", заяви Илиян Шахатов, собственик на автобуса.

Шофьорът работи повече от 10 години във фирмата.

"Един от най-съвестните. Ще проведем разговор и ще бъде санкциониран. На първо време да бъде предупреден и после да се вземе решение дали ще управлява наш автобус или не. От КАТ се обадиха, че ще изпратят документите от Бургас в Пловдив. Чакаме и проверка от ДАИ", заяви още Шахатов.

Детето е близко на шофьора.

Пред полицията в Бургас водачът е обяснил, че в автобуса са били вторият водач и семейството му.

"Предстои да установим дали това е така", заяви главен инспектор Пламен Николов, началник на Пътна полиция-Бургас. "В проведения разговор е заявил, че автобусът е пътувал от Турция за България, като пътниците са свалени преди Бургас", обясни още главен испектор Николов. Той предполага, че детето е син на втория водач.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Селяни-шофьорчета с 8 клас образование, и тъпите им прости лапета, директно за Бухенвалд с цялата рода! Проста сг.а.н, същите като м.а.нгалите.
45
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Много глупаво обяснение.
44
0
 
14
 
! Отговори
До 47 преди 6 месеца
Благодарение на законите, ти с твоето малоумно изказване знаеш, че никой няма са дойде и да ти махне главата от кръста, защото закона пази от заличаване на такива не много умни индивиди. Престави си, излизаш за хляб с малоуумното си поведение и те блъска 14г без книжка с мечти да кара, или много дразниш комшията си, той решава, че с тая грозна прическа му пречиш и ти маха хлавата? Ние да не живеем в Зимбабве? За 2 дни ще се изтрепем без закони. Затова има конституция, закони, полицаи, съд и т.н.
43
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Въртящият геврек безотговорен ceляндyp ДО ЖИВОТ БЕЗ КНИЖКА, а плиткоумното с бялата тениска в ТВУ!
42
1
 
26
 
! Отговори
Примати сте преди 6 месеца
Чудно е, ако спука гума, как детето ще реагира и овладее автобуса? При 100км/ч на магистралата? И ако прелети през кашкавалените мантинели да удари друг автобус пълен с хора? Това ли е сбъднатата мечта на едно дете и прocттитe му родители?
41
1
 
18
 
! Отговори
Сбъдване на мечти преди 6 месеца
Сигурен съм че детето има и мечта да бъде с момиче, след карането на автобус, заведете го на магистрална жена с къса пола, а може и по негово желание да го надрусате или да го удавите в алкохол! Какво значи "има мечти"? Ако някой пред автобуса спука гума и рязско завие към него, с дете в скута, как ще маневрира, ще натисне спирачни и т.н. Като се явяваш на шофьорски изпит, в скута на инструктора ли караш за по безопасно?
40
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До до 35 Хайде бе? Баба ти е препоръчителна! Защо на матури и изпити се сваля оценката за неправилно използване на ,,в,, и ,,във,,
39
1
 
16
 
! Отговори
В преди 6 месеца
Собственикът, мазен къдрокоско, лъже като възрастен ром!
38
0
 
4
 
! Отговори
Хубава преди 6 месеца
работа, ама
37
0
 
13
 
! Отговори
За съжаление преди 6 месеца
Някои имат изкривена представа за Правилно и Неправилно поведение! И когато нещо е Неправилно, казват "Е, голяма работа станало!" Неглижират Неправилното, омаловажават го. Вместо да кажат:" Не бях прав! Съжалявам за стореното!"
36
5
 
2
 
! Отговори
до 35 преди 6 месеца
Можеш да напишеш "във" вместо "в" без значение дали следващата дума започва с "в" или не, за благозвучие . Това не е задължително правило а препоръчително и се взема из предвид контекста !
35
11
 
2
 
! Отговори
Алооо преди 6 месеца
До 34. До тъпите моралисти. Едно дете щом може да кара колело, лесно ще се научи да шофира и автомобил като стане пълнолетно!
34
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До До тъпите моралисти Ти си неграмотен! Не знаеш кога се пише ,,в" и кога ,,във" пък си тръгнал да учиш някого да шофира. Вземи поне едно средно пък тогава!
33
21
 
6
 
! Отговори
До тъпите моралисти преди 6 месеца
Синът ми е на 4 години. Ходим на една изоставена картинг писта.Малкия във мен .Аз съм с *** той на волана . Уникално добре се справя. Няма да е като ващи деца които на 18 ще седнат за първи зад волана на учебната кола. Кво ще научат за 20 учебни часа? НИЩО и половина!!! Затова неимоверно се увеличиха катастрофите в последните години. Малки плазмодийчета които само спред телефона седят и крайниците им нямат връзка с мозъка !
32
1
 
15
 
! Отговори
Ей преди 6 месеца
за т,ва сме на тоя хал и европейците като чуят българска реч, бягат на другия тротоар. Ми като иска да се прави на интересен и велик пред отрочето си, да му даде личния си автомобил и да га пусне в двора си на село. Та да прегази кокошки, куче, баба си или дядо си, все тая. На никой не му пука. А не магистрала където може да убие ценностни хора!
31
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз искам да летя с МИГ-29, но никой не иска да ми сбъдне мечтата... Как пък един не излезе и не каза виновен съм ще си понеса последствията, ми само дивотии, като ги почнеш от НС та до бако от някъде си
30
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Някой манипулира вот-а в България - Мълчание ... Некъв позволил на дете да седне в скута му за 2 минути ... БУНТ!
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"За родата ти и съселяните им може да е било нормално, ама даже и те едва ли са си позволявали да пускат отрочетата си да карат по МАГИСТРАЛА машини с голям тонаж!" - ЗИЛ-ката беше без товар, прав си. Ама беше яко!
28
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"И каква мечта се е опитвал да сбъдне - да убие някого с автобуса докато е още в 5-ти клас?" - *** ненормалния си, честно ... Детето е искало, да се направи на шофьор, не а "убие някого". Само вашите изкривени глави си мислят, че всички иат да убиват хора. Явно има нещо, коеот не никазвашза себе си! Говорил ли си с психолог?
27
0
 
7
 
! Отговори
Фирмата преди 6 месеца
е Детелина Дрита ЕООД