Делян Пеевски: Подкрепяме бюджета само при ясни ангажименти към общините

Стандартът на живот на хората трябва да се повиши, каза председателят на ПГ на ДПС
Обновена: 11 ное 2023 17:25 | 11 ное 2023 17:25, Анисия Иванова
134
Делян Пеевски: Подкрепяме бюджета само при ясни ангажименти към общините
Снимка: БГНЕС, архив

Ще подкрепим бюджета, единствено ако в него бъдат вписани изрично приоритетните проекти на всяка една община така, че да се повиши чувствително стандарта на живот на хората в населените места. Това заяви председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски след среща с кметовете на ДПС, която се проведе в Благоевградско.

Той събра кметовете веднага след приключването на местните избори, за да се поздравят за постигнатите много добри резултати, след които ДПС се нареди като втора политическа сила и да очертаят приоритетите за всяка община, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата

Нашият ангажимент към хората, които дават своето доверие и подкрепа на издигнатите от ДПС кметове, е като работим така, че кметовете и общинските съвети да реализират нашите политики в полза на хората. Когато те работят уверено и спокойно, хората ще са добре, коментира Пеевски.

"Това искаме от изпълнителната власт - ясни правила и гаранции, че всички общини ще имат равен достъп до ресурс, за да постигнат европейски стандарти", заяви още председателят на ПГ на ДПС.

По-рано днес във Велико Търново лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който също се срещна с избраните кметове и областните координатори заяви, че две неща могат да изкарат ГЕРБ от управлението - бюджетът и корупцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
5
 
! Отговори
Ей Плям...пала, преди 6 месеца
Стига като развалени грамофони сте повтаряли Русия, та Русия. Нас не ни интересува Русия. Искаме в Бг да дойде партия, която да ни осигури евтини горива, газ и добри цени. И нашите пари да не се раздават за стари тенекии на тройна цена. В нито една друга страна по света и ЕС няма подобни сделки - 3-на цена за стари тенекии, ама и те на куково лято. Ако в Гърция например партия гласува за подобно нещо, ще ги избесят.
51
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ченгенесурат Асен Василев и Пето са чисти хамерикански агенти с една цел - беден да е народа и хиляди на смърт от мизерия и глад ! Ако не е вярно написаното от мен ТОГАВА къде са новите работни места ??? а трябва да са най-малко още 3 милиона !Икономика се прави с евтини енергоресурси (както Гер-я ) преди СВО и която сега вече в рецесия което означава работа без печалба !!!!
50
5
 
9
 
! Отговори
анализа сочи преди 6 месеца
че в много скоро време шопара ще бъде отстрелян.
49
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Колко гласуваха за ГЕРБ.Защо ДПС управлява ?Бойко ни ги натресе тия циркаджии.Няма оттърване .
48
4
 
4
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 6 месеца
Гледам че се дискутират абсурдни идеи за финансова независимост на общините у нас, а по Конституция общините нямат право да облагат доходите на гражданите, а това може да се прави само и единствено от Народното събрание - тук не е САЩ все пак. Общините и сега прибират парите от местни данъци и такси и ползват субсидии от бюджета и системата винаги е била такава от създаването на страната досега.Какво общо има общината с паркоместата, ако си купите ще имате какъв ви е проблема искате без пари ли?
47
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Престъпник и национален предател е Пеевски, а избирателите го сложиха на първия ред в парламента.
46
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кирил Петков и Асан Василев са новите играчки на Шиши . Онази играчка Бойко Борисов остаря и се похаби, трябваше да се смени. ГЕРБ УМРЯ ДА ЖИВЕЕ ПП и ДБ новите играчки на Шиши премиера. ДА
45
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Какво значи равен достъп до ресурси? Добре е да а се реализира предложението приходите от данъците да се видят към общините, за които са платени, а мне някой горе да реже с ножа едно за мен едно за теб, и в София да нямаш място за паркиране, тротоари и детски градини
44
3
 
7
 
! Отговори
Dohan demenciata преди 6 месеца
Баницата, баницата
43
2
 
10
 
! Отговори
шкембе воевода преди 6 месеца
Шиши Прилича много на Шишо Бакшишо.
42
2
 
14
 
! Отговори
Шиши-Евроатлантик преди 6 месеца
Прашчо стана много активен след като попадна при Магнитски.Сега работи здраво за Америка.
41
5
 
5
 
! Отговори
нафърфорий преди 6 месеца
Дами и г-да, ето го резултата на "промяната" - пред вас е истинският премиер на държавата г/////рухчо Пеевски от листата на ДПС, а не м////екотелото ДенкоФ!!!
40
1
 
2
 
! Отговори
страната на чудесата преди 6 месеца
До добре го запомнете Се се надам да не стигнем чак до там .
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вижте колко гордо гледа хаха
38
10
 
3
 
! Отговори
добре го запомнете преди 6 месеца
Делян Пеевски е бъдещия премиер на България!
37
0
 
3
 
! Отговори
глупости пишеш преди 6 месеца
До Анонимен А , не така , у Дубай беше ориентиран ничком от спецназа , после се ориентира в гипсово корито май към Швейцария или Австрия беше да го реставрират .
36
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 6 месеца
До яяя...Многопросто,драги!..Народната мъдрост гласи:..-"Докато мъдрите /демек ние/ се намъдруват,лудите се налудуват"
35
2
 
3
 
! Отговори
яяя преди 6 месеца
Как така стана, че това лице, представляващо партия, спечелила около 1% от гласовете в голямите градове сега едва ли не управлява държавата.
34
4
 
3
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 6 месеца
Този бюджет за 2024 ми изглежда мъртъв още преди да е започнало неговото обсъждане. ГЕРБ, БСП, ИТН и Възраждане са заявили че са против, само с гласовете на ДСП и ППДБ демек 98 гласа не стигат да се приеме. Кажете сбогом на швейцарското правило и увеличението заплатите на учители и други бюджетници.
33
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Копейките злобно вият срещу Пеевски, защото изпитват панически страх от него. Той е истински евроатланически и прозападно ориентиран политик.