Теодора Стефанова с прогноза: Чакат ни предсрочни избори

България ще бъде апетитна държава, много българи ще се завърнат, прогнозира ясновидката
13 ное 2023 10:16, Красимир Ангелов
74

На 7 ноември ясновидката Теодора Стефанова пристигна в България и представи на българската аудитория поредното издание на най-новата си книга "Осмото чувство - ключът към Вселената". Репортерът на "България сутрин" Димитър Минчев се срещна с гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони, за да разбере кое е "осмото чувство" и какви са нейните прогнози за бъдещето.

Стефанова сподели прогнозите си за управлението на столицата от новия кмет Васил Терзиев.

"Идват много големи инвестиции, които трябва да се използват на точното място за точните неща, да се внедрят и да бъде една технологична София във всяка една сфера и с изкуствения интелект. Той ще създаде един голям екип, но ще се разграничи много във времето с много хора. Ще тръгне по един път действително да покаже неговите качества и потенциал", прогнозира Теодора Стефанова.

Ясновидката определи претендента за кметското място в София - Ваня Григорова, загубила балотажа с под 5 хил. гласа, като интересна и интелигентна жена с потенциал.

"Моят извънземен разум знаеше как ще се развият събитията докрай, но специално за нея това ѝ е пътят - ще бъде част от неин политически проект и програма, която тя ще следва и няма да предаде избирателите си", каза Стефанова пред Bulgaria ON AIR.

По думите ѝ някои министри ще си тръгнат, ще има размествания, догодина ще има и предсрочни избори.

"Ротацията ще стане - моята прогноза, че България се събужда с министър-председател жена, ще се случи. Отиваме на предсрочни избори. Няма да е по-различна картината, но ДПС влиза много силно в изпълнителната власт. Моята прогноза е, че много българи ще се върнат от чужбина много скоро. България ще бъде апетитна държава. Много чужденци ще закупят нашата земя, ще ни направят нашите села райски градини. В целия Балкански полуостров България ще бъде важен фактор във връзка с новите ресурси, енергетиката", прогнозира Стефанова.

Ясновидката очаква много скоро да се заговори за мир между Украйна и Русия - "ще се случи така, че както сме свикнали да гледаме Зеленски и Путин, ще има промени, трансформации. Няма да останат. Зеленски със сигурност, Путин - под въпрос".

"Най-големият арбитър е Китай. Тази война между Израел и Палестина се разпали. Виждам думичката "мир". Китай ще вземе Тайван. Путин може да излезе извън контрол с ядрена война и човечеството ще премине през някакъв такъв момент, който ще се спре веднага - няма да допусне това нещо да се случи, ще бъдем на една крачка, но ще се овладее и пак изкуственият интелект ще помогне", смята Стефанова.

Гледайте цялото интервю във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
5
 
! Отговори
Незнайко преди 5 месеца
Абе тая раз,поретина а що я публикувате по сайтовете бе тая нищо не познавам
51
0
 
5
 
! Отговори
Някой преди 5 месеца
Тая не може да познава.
50
0
 
6
 
! Отговори
... преди 5 месеца
Следил съм и предсказанията за политиката в България и никога не е познавала.
49
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 5 месеца
Гледай си тенжерите,нищо НЕ разбираш от Селска Политика,Тези ще Изкарат Цял мандат,Защото има ЛАПНЕ ГОЛЯМО
48
0
 
18
 
! Отговори
От мен преди 5 месеца
Значи, прочетох какво предвижда .Нищо гадателско, ясновидско не долавям в изказванията й.Общо приказки, извадени от новините и от програмата на кандидат -кметовете.Единствено каза-предсказа, премиер жена.Ами ,март месец ще има ротация, Мария -Габриел ще е!Леле...имам видение .Аз даже и името назовах.
47
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Чичо Бунга Бунга умре и ся зе да гадай на други.
46
0
 
10
 
! Отговори
леле леле преди 5 месеца
ало днеса , да публикувате такова нещо явно много сте закъсали за теми които да публикувате !
45
0
 
17
 
! Отговори
66666 преди 5 месеца
ХРАНА ЗА БАЛЪЦИТЕ
44
3
 
5
 
! Отговори
бай Бай преди 5 месеца
До Анонимен 45Драги изнеси се по селцата и когато ти сеналожи мед. обслужване или нещо по-сериозно ще видиш какво означава града!българските села са изоставени отдавна от 1989г. да си чул някоя партия да им апрограма за развитието на селата ни??
43
0
 
12
 
! Отговори
бай Бай преди 5 месеца
явно неси е пила хапчетата
42
2
 
5
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 5 месеца
До 48, ти ще мълчиш, защото нямам нужда от нищоставащи да дават мнение за високоинтелигентни и образовани хора. Стига се излага, защото ясно си пролича, че си необразован и некомпетентен! Уважавай другите за да те уважават и те. За сега само показваш, че си заслужаваш калта, в която живееш! ***!
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 46, с един коментар ти казвам, че нищо не разбираш. Първо за да се направи един проект имаш задание И програмистите НЕ МОГАТ ДА ГО променят! Т.е. ако заданието е дошло зле разписано ще е зле изработено. Редно е кога си некомпетентен в дадена област да мълчиш! Както не се бъркаш в работата на ядрен физик, така не се бъркаш в работата на програмистите! Може ли да сте толкова неграмотни и необразовани? Може! Може ли да сте толкова пр0сти? Доказваш, че може!
40
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
ИИ е следващото голямо нещо и в България има хора, които могат да го развият. Нека кажем, че няма да е продукт, който ще се продава като български, но ще се разработва тук. И го казвам не като измислен ясновидец, а като човек, който участва в тези процеси. Просто в България имаме талантливи хора за тази работа. Същите тези хора не искаме да се тъпчем в големите градове и се изнасяме по селцата :) И другите бръщолевения ги взнае всеки, който чете книги :) Нямаме нужда от ясновидки, а от четящи!
39
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не я слуша главата.Психясала е.
38
5
 
8
 
! Отговори
софиянец преди 5 месеца
Тази прогноза за земеделието съм я казал преди 20 -сет години . Без да се имам за ясновидец. Но игрите от кооперациите наречени арендатори / колхозници/ ми съсипаха земеделието не само моето и на хилядите захванали се млади и стари частници . С вожда им Б.Борисов отнел правото на частниците да ползват индивидуални инвестиционни кредити . За техника
37
0
 
16
 
! Отговори
ъъъ преди 5 месеца
Ми той, Берлускони, умря. Денков няма ли бройка за ясновидка в МС, защо да оставяме такъв потенциал по чужбината. А пък ако се съберат двамата с Кирчо, никакъв изкуствен интелект не може да им се опре.
36
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
единствено съм съгласен, че много хора се ориентират към селата! другото е много спорно
35
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Тая прогноза я нправи вскеис повече от две мозъчни гънки. ВЪпроъст бе, дали ще е преди или след кметските.
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
тая все повече заприличва на бостанско плашило от многото операции по лицето
33
0
 
14
 
! Отговори
Пепи преди 5 месеца
Чака те пластична интервенция, че нещо много се е объркало при тебе.