От Helpbook: Как да запиша час за кмета в Овча купел, от месеци опитвам?

Гражданин сигнализира в платформата за ситуацията
4 дек 2023 22:50, Анисия Иванова
14
От Helpbook: Как да запиша час за кмета в Овча купел, от месеци опитвам?
Снимка: БГНЕС

Гражданин сигнализира в платформата на Helpbook.info за възпрепятстване от служебно лице да извърши среща с районен кмет.

Представяме ви подробния сигнал: "От месеци насам се опитвам да си запиша час за среща с кмета на Община Овча купел, на сайта на общината пише, че чрез записване на час гражданите могат да се срещнат лично с кмета.

Но секретарката в кабинета на кмета на Община Овча купел, с която едва успявам да се свържа от няколко месеца насам, тъй като не винаги вдига телефона, в редките случаи, когато успея да се свържа с нея, прави всичко възможно да осуети и възпрепятства моята среща с кмета на Община Овча купел.

В момента проблемът продължава, помолих я да ми запише час за среща в приемното му време според изискванията, написани на сайта на общината, че срещата с кмета се осъществява чрез предварително записване, но въпросната секретарка ми казва, че тя не може да ми гарантира, че ще се срещна с кмета, тъй като можело той да има по-важни задачи в приемното си време, и не можела да ми запише определен час за среща.

Е в такъв случай какво би следвало да означава написаното на сайта на Община Овча купел, че среща с кмета се осъществява чрез предварително записване, как се осъществява това предварително записване, след като секретарката на кмета твърди, че кметът може да има по-важни задачи в приемното си време, тогава защо е обявено на сайта, че той има приемно време, след като секретарката му отказва да записва часове на гражданите за среща?

С тази секретарка трудно се води разговор и съм принудена да помоля Столична Община да ми съдейства да се срещна и да разговарям лично с кмета на Община Овча купел", пише в оплакването.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това не е вярно, лично съм се срещал няколко пъти с Ангел Стефанов без да го познавам. Дори първите два пъти без да имам уговорена среща. Не е моят кмет, но върши работа.
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До аз - Ако нещо заплашва живота на нечие дете и е в компетенциите на кмета да реши проблема, няма да се учудя, че бащата е нахлул по този начин при непристъпния кмет, без да обръща внимание на секретарката-доберман.
11
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 4 месеца
Тоя с пищова що не влезе така при кмета да го видим.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ами питай хората от В. Търново - там кметът от самото си начало преди 12 години не приема системата "час за записване" - при него се ходи само ако си му познат или носиш нещо за него или ти си някой от "известните"-независимо с какво в Търново или БГ - иначе си чаааакаш пред кабинета и изведнъж се оказва, че кабинетът има и 2-ра врата, той бил излязъл от там по спешност, а ти си чакал 2 часа без някой да ти каже - ама oвцete пак си го избраха и вече не е Велико Търново, а само Търново
9
0
 
8
 
! Отговори
Вива преди 4 месеца
Преди изборите този ***, кмета на Овча купел стоеше смирен, усмихнат, плах и любезен пред маг. Фантастико на ул. Монтевидео и раздаваше вестници на кварталите пиянски и беше мушица. Естествено сега, след като ви излъга и отново е кмет, му порасна работата и ви хлопва вратите пред лицето. Не случайно е избрана и секретарка-доберман, да го пази от навлеци и любовта на квартала. Бъдете настоятелен, господине! Той е длъжен да ви приеме и изслуша, това е част от работата му!
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До БТРиЗаУкрайна - Деде, пий си чайчето и не чети неща, които те вадят от релси. Бъди здрав!
7
3
 
2
 
! Отговори
БТРиЗаУкрайна преди 4 месеца
6 Ти нормален ри си бе рус0роб?В Ивицата Газа ли си?!
6
1
 
3
 
! Отговори
От 5 и 6 преди 4 месеца
Мисля, че ви разказах тази случка преди няколко години, когато чух за произшествието от моята близка, която е била пряк свидетел. Тогава ми направи впечатление това, че никой не е повикал охраната на здравното заведение. Нито лекарката или сестрата, нито няколкото човека, чакащи пред съседния кабинет. Значи докторицата е била гузна, а гражданите са се оказали солидарни с младия баща, защото са видели и посиняващото дете, и чашките с кафе на тепегьозите в кабинета.
5
1
 
5
 
! Отговори
До 2, продълж. преди 4 месеца
.................., но младият мъж извадил пистолет и така младото семейство нахлуло в кабинета. Моята позната видяла през отворената врата, че лекарката седи с крак връз крак пред чаша кафе, а в другия край на бюрото имало друга чаша, вероятно на сестрата. Когато излезли от кабинета, бащата се извинил на няколкото човека, които видели как е нахлул преди малко. Казал, че работи като охранител и пистолетът е законно притежаван. Изплашил се, защото детето започвало да посинява и затова го извадил.
4
1
 
5
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 4 месеца
Някои ти пишат минуси, но аз знам от първа ръка случай, при който пред кабинета на лекарка дотичало младо семейство с дете в предучилищна възраст, носено на ръце. След като на вратата сестрата ги попитала "Кво има?", отсякла, "Грипче, почакайте малко." Това "малко" се проточило, детето започнало да посинява, моя близка е видяла това с очите си, защто чакала за отсрещния кабинет. Бащата започнал да думка с юмруци по вратата. Сестрата отключила и с гневна физиономия понечила да каже нещо, но .....
3
2
 
1
 
! Отговори
Императорът наБеГето преди 4 месеца
Мога и телефон да ти дам но не искам да ти улеснявам чак толкова плебейският живот
2
0
 
7
 
! Отговори
Императорът наБеГето преди 4 месеца
Гражданино про ст не записвай час за селския кмет на село Овча Купел а *** в Столична Община да подадеш сигнал
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ясно е ! скатават ! кмета му е все тая за гражданина . на секретарката и е наредено да ги чупи тези "нагляри" .... мила родна картинка ...