Затвориха два моста в Царево заради дъжд

Автомобилите заобикалят
8 яну 2024 20:45, Стела Стоянова
6
Затвориха два моста в Царево заради дъжд
Снимка БГНЕС, архив

Затвориха за движение два моста в Царево заради обилни валежи от дъжд.

По препоръка на Районното управление в Царево от 20:30 ч днес временно се затваря за преминаване от автомобили подходът при пешеходна алея за кв. Василико. Това става заради обилните валежи от дъжд, паднали на територията на общината през последното денонощие, както и очакваните ниски температури през тази нощта и утрешния ден, които носят опасност от образуване на заледявания.

Автомобилите могат да преминават от пътната връзка при Противопожарна служба на град Царево. При нормализиране на метеорологичните условия, преминаването от затворения участък ще бъде възстановено, предаде БНТ.

Забранява се и движението на превозни средства през моста при "Нестинарка". Налагането на заповедта от страна на кмета на Царево Марин Киров е в резултат на повреди по мостовото съоръжение, следствие на падналите интензивни валежи в началото на месец септември миналата година. Според заповедта общинската администрация трябва да постави прегради, които не позволяват преминаването на автомобили през моста, както и необходимите пътни знаци за регулиране на съоръжението. Южният устой на моста е подкопан и увреден от високите води на водата, с което здравината и стабилността на моста е компрометирана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: мостоведъждЦарево
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Къде е тоя дъжд,направо ни удави?!Срамота,4 месеца не е пипнато нищо по тея мостове,а летния сезон *** на вратата!Така ли ще посрещаме туристи,в кал,прахоляци и обходни пътища като след бомбардировка?Направо затваряйте входа към Царево и докато не се оправи кочинката,никой да не идва и без това днес имаше и такова предупреждение от Община Царево!СРАМ!
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен Питай фюрерът на Царево какво е построено... нали мостовете се намират на територията на община Царево... Премиерът да ти каже?Защо си избирате фюрери след като не ви вършат никаква работа? за да им целувате шушоните ли?
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Още ли стоят наремонтирани от Септември. Денков заяви, че обследват всички мостове. Има ли доклад? Какви марки са предприети и какво е построено?
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От захар ли ги правят тия мостове
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия мостове в Царево от стиропор ли са правени че дъжда им пречи и ги поврежда. Смехория. В предната статия европейците се подиграват на Албания моля ви се...

Спонсорирани публикации