Адвокатът на тъщата: Велико се прави на баща, а искаше аборт

Родителите на Пейо искали да вземат голямото дете
Обновена: 24 яну 2024 12:18 | 24 яну 2024 12:10, Петър Бойчев
141
Адвокатът на тъщата: Велико се прави на баща, а искаше аборт
Снимка: bTV

Велико Минков, който претендира, че е баща на малкото дете на Габриела, е поискал тя да направи аборт. Това заяви пред bTV Велика Андонова - адвокат на обвиняемата тъща Красимира Трифонова.

"Озадачава ме това как може да обикаляш всички студиа с такава енергия и да прокарваш идеята за твоето бащинство, при условие че когато е била в твърде напреднала бременност, той ѝ предлага да направи аборт и това е причината да се разделят. Това твърди самата Габриела. Когато говори на тази тема, тя плаче", коментира Андонова.

Още по темата
По думите ѝ разследването е на твърде ранен етап, за да бъдат направени каквито и да било заключения по отношения както на мотивите, така и на наличието на умисъл за извършване на престъплението. Адвокатът уточни, че в обвинението няма нито ред за опожарен автомобил. Тази информация се е появила единствено в медиите.

Велика Андонова има информация, че отношенията между Пейо и Габриела са били нормални. Показа и снимка на семейството от коледно парти, на която изглежда, че всичко между тях е наред. На снимката са Пейо, Габриела, Красимира и няколко деца. Имало е вмешателство от родителите му, които не са одобрявали Габриела. Поради тази причина са се разделили за известен период от време, добавя Андонова.

"Родителите на Пейо са искали да вземат голямото дете и са твърдели, че Габриела не е добра майка. Те са създавали конфликта между двамата", обясни юристът. Когато Пейо и Габриела са сключили брак, той е заявил, че ще гледа по-голямото ѝ дете като свое.

Делото за убийството на Пейо Пеев е само на шест дни, разпити все още не са извършени, защото двете обвиняеми са заявили, че се ползват от законовата възможност, която им позволява да дадат обяснение на по-късен етап.

Габриела Славова-Пеева бе пусната под домашен арест, за да гледа децата си. По думите на адвоката до този момент обаче не се знае къде са те и все още не са при майка си. Красимира Трифонова остава задържана за убийството на мъжа.

Пред БНТ социалният министър Иванка Шалапатова отбеляза, че органите за закрила на детето са свършили по закон своя ангажимент, а именно да се погрижат за децата на Габриела Славова.

"Що се отнася до децата, те са в сигурна семейна среда, което дори по смисъла на Закона за закрила на детето, Конвенцията на ООН за правата на детето, винаги най-доброто решение е тогава, когато в семейната среда има криза, особено от такъв характер, децата да бъдат в близка, най-вече в семейна среда и да не бъдат настанявани в специализирани институции, което преди години беше практика", поясни Шалапатова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
0
 
! Отговори
Поаро преди 3 месеца
Шерше ла фам
125
0
 
0
 
! Отговори
Атмаджа преди 3 месеца
А бе,тя адвокатката хубаво говори,ама в днешно време малко хора вярват на думите на адвокат.Майката пък е обвиняема за убийство,така че редно е нещата да се решават в съда,с максимална прозрачност,а не по медиите и телевизионните студиа.
124
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Значи ... решаваш, или ще си живееш живота или ще се грижиш за семейството и децата си. Не разбирам как някой който лайфа му е важен ражда му се дете и лайфа пак е важен, намира си друга жена , не се прибира и изведнъж , оная решава да приключи и той се сеща че имал бил дете, и става една борба за това дете и всички са съсипани. И видиш ли става изведнъж изряден баща .Бе човек ... гледай си живота , детето има кой да го гледа, ама злоба братче....
123
1
 
4
 
! Отговори
Възмездие преди 3 месеца
Аз пък си мислех, че само моята тъща е вещица която контролира живота на дъщеря си.
122
0
 
2
 
! Отговори
До баба мара преди 3 месеца
Не е точно така, има и някакъв период от време, в който Пейо е бил в апартамента горе при тях. Явно човекът е решил, че всичко е наред и си е тръгнал. Сега вероятно изпитва огромна вина, че не е успял да помогне на сина си. Бог да го прости Пейчо.
121
0
 
3
 
! Отговори
Фъки преди 3 месеца
Каква пародия на адвокат е тази. Но поне ще се нагъши с пари.
120
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз не разбирам, мъжете, дето жените искат да вземат и детето с тях си и да бегат ...
119
3
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
а не чухме бащата на въпросния пеио които седял в колата си и наблюдавалдвижението на сина си и не излиза да види какво става в колата на сина мутова не го разбирам като реакция а сега на колко години ще гледа това малко дете
118
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Каквото и да ви говорят става въпрос за пари!
117
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
116, може тъщата да е направила децата на щерка си, затова да държи да нямат бащи изкуфялата кукувица дето цял живот мъж не я иска и си е гледала Габриела сама и сигурно цял живот и е обяснявала да зарязва мъжете, за да не я зареже мъж като бащата на майка й.Абе има такива *** не една. Злобни мъжемразки. Такава е направила и дъщеря си явно.
116
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тази трябва да е най-глупавия юрист на света, та тя непопитана буквално призна, че той е бащата, нещо, което нейната клиентка отрича!
115
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тъщата и щерката са извъртяло един и същ номер и на двамата мъже. Пейо само шантажирали колко...6 годишно е май неговото момче, а втория татко - пак със същия номер тепърва са го започнали.Но са решили да си решат проблема с двамата татковци (това е умисъл за престъпление), защото са накарали Пейо да се ожени за нея и така и второто дете да му се припише като неговото по закон, а те вече са смятали да го убият и така и двете деца остават при тях без бащи, както са си решили двете кукумявки.
114
3
 
13
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 3 месеца
Накрая ще излезе от ДНК че и двамата бащи нямат нищо общо с децата.Убийците не са за съд , а за клада.
113
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На неприятните хора и адвокатите са им неприятни.
112
2
 
18
 
! Отговори
Екзорсист преди 3 месеца
С просто око е видно, че тая менте адвокатка всъщност е тарторката на цялото това вещерско сборище, погубило младия човек в името на мъжененавистния им светоглед !
111
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
106 чери преди да пишеш защото случая се говори от дни и тая адвокатка заслужава приятелка на убийцата е последната капка
110
2
 
15
 
! Отговори
Ако разгледаме преди 3 месеца
биографията на всеки един политик в България едва ли ще се намери почтен и честен ! Убийци, крадци, измамници са потърсили спасение в ИМУНИТЕТА на политиците ! В такава държава е естествено развъждането на престъпност и простащина !
109
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Може ли да викнете духа на убития да го питате дали и той не плаче? То бива простотии, ама вече копаете дъното.
108
3
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
тези две деца с такова днк са много притеснителна работа какво ще излезе от тяхслед години кръвта вода не става маика и баба ***..........ни
107
0
 
13
 
! Отговори
гр.Сливен преди 3 месеца
Имаме две свободни места в затвора.