Адвокатът на тъщата: Велико се прави на баща, а искаше аборт

Родителите на Пейо искали да вземат голямото дете
Обновена: 24 яну 2024 12:18 | 24 яну 2024 12:10, Петър Бойчев
141
Адвокатът на тъщата: Велико се прави на баща, а искаше аборт
Снимка: bTV

Велико Минков, който претендира, че е баща на малкото дете на Габриела, е поискал тя да направи аборт. Това заяви пред bTV Велика Андонова - адвокат на обвиняемата тъща Красимира Трифонова.

"Озадачава ме това как може да обикаляш всички студиа с такава енергия и да прокарваш идеята за твоето бащинство, при условие че когато е била в твърде напреднала бременност, той ѝ предлага да направи аборт и това е причината да се разделят. Това твърди самата Габриела. Когато говори на тази тема, тя плаче", коментира Андонова.

Още по темата
По думите ѝ разследването е на твърде ранен етап, за да бъдат направени каквито и да било заключения по отношения както на мотивите, така и на наличието на умисъл за извършване на престъплението. Адвокатът уточни, че в обвинението няма нито ред за опожарен автомобил. Тази информация се е появила единствено в медиите.

Велика Андонова има информация, че отношенията между Пейо и Габриела са били нормални. Показа и снимка на семейството от коледно парти, на която изглежда, че всичко между тях е наред. На снимката са Пейо, Габриела, Красимира и няколко деца. Имало е вмешателство от родителите му, които не са одобрявали Габриела. Поради тази причина са се разделили за известен период от време, добавя Андонова.

"Родителите на Пейо са искали да вземат голямото дете и са твърдели, че Габриела не е добра майка. Те са създавали конфликта между двамата", обясни юристът. Когато Пейо и Габриела са сключили брак, той е заявил, че ще гледа по-голямото ѝ дете като свое.

Делото за убийството на Пейо Пеев е само на шест дни, разпити все още не са извършени, защото двете обвиняеми са заявили, че се ползват от законовата възможност, която им позволява да дадат обяснение на по-късен етап.

Габриела Славова-Пеева бе пусната под домашен арест, за да гледа децата си. По думите на адвоката до този момент обаче не се знае къде са те и все още не са при майка си. Красимира Трифонова остава задържана за убийството на мъжа.

Пред БНТ социалният министър Иванка Шалапатова отбеляза, че органите за закрила на детето са свършили по закон своя ангажимент, а именно да се погрижат за децата на Габриела Славова.

"Що се отнася до децата, те са в сигурна семейна среда, което дори по смисъла на Закона за закрила на детето, Конвенцията на ООН за правата на детето, винаги най-доброто решение е тогава, когато в семейната среда има криза, особено от такъв характер, децата да бъдат в близка, най-вече в семейна среда и да не бъдат настанявани в специализирани институции, което преди години беше практика", поясни Шалапатова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
8
 
! Отговори
Сглобараки преди 4 месеца
С убийство не се решават нещата. Но по принцип, такава постъпка означава, че или си *** по природа, или си бил жестоко притискан по някакъв начин. Едно време през комунизма много бракове се случваха не по любов. Жената забременяла, мъжът се ослушва дали ще абортира и ако не - сватба. Явно над първичните страсти е имало човещина и чувство за дълг. Вероятно остатъци от православно-семейния тип общество на българите през вековете.
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Един приятел, преди години работеше на Слънчака барман и една женица, която беше от шефовете на туроператорът, каращ чужденци, го хвана за гадже. След това изчезна и догодина се чу, че е збаременяла и родила. И до там. Туроператорът отказа, да и даде контактктите, всичките профили в социалните мрежи бяха изтрити и съдът каза, че освен ако не знаят кое и кдъе е детето, не може да накарат фирмата ѝ, да даде координати.
44
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Това са евроатлантическите ценности. Социализмът ще ви се стори рай
43
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Прави впечатление на неприятна, лъжлива и неинтелигентна лелка. Тази скалъпена линия - карал я да прави аборт във втори триместър - доникъде няма да докара защитата. Ако бях адвокат, не бих се заела с тази мpъcна история!
42
2
 
25
 
! Отговори
нещо не разбрах преди 4 месеца
Не разбрах, хора! Щерката - пусната под домашен арест, за да се "грижи за децата", а въпросните деца са "изведени на сигурно място". В съда ли са ***, или мислят хората за такива!? Я да я връщат в ареста, че току-виж убила още някой!
41
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
на убийца не се вярва.
40
4
 
6
 
! Отговори
една жена преди 4 месеца
Така и не стана ясна причината за убийството. Те са били в развод и са спорели за правата над децата, но съдът щеше да ги даде на майката, най-вероятно, така че защо да го убиват? Няма логика. Още повече, едва ли са мислели, че няма да ги хванат.
39
1
 
10
 
! Отговори
Дудука преди 4 месеца
Ко ни занимавате с тези душевно болни.
38
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Велико се прави на баща, а искаше аборт" - Много народ са искали аборт, но след това, каот не са се навили, са разбрали,каква грешка е било ... Това няма никакво отношение по делото.
37
0
 
27
 
! Отговори
лъжливото овчарче преди 4 месеца
Тази г-жа има вид все едно току-що се е върнала от нощна смяна на Околовръстното! Лика-прилика е на "дипломатката от кариерата". И мнооого лъже сиромашката, ама доста глуповато и нескопосано. А пропо, и пълните лаици в областта знаят, че в напреднала бременност аборт няма как да се прави.
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тази да не иска да каже, че жИната може да утрепе случаен минувач на улицата й така, без последствия никакви за нея и да чака паметник да й вдигнат (неясно за какво) ?!
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Те може и да одобрили втория- Велико, но той като е проявил акъл и е поискал аборт са се озлобили към него и затова себе оженила Габриела за Пейо, за да не може детето да се запише с баща Велико. След раждането и записването на Пейо за баща, той вече не км трябва.
34
1
 
13
 
! Отговори
anon преди 4 месеца
Това обяснява всичко. Пуснете добрата майка и тъща с условна присъда. :Ю
33
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До IQ 3.14 - Изглежда, че майката и дъщерята са имали някакви фикс идеи. В един от сайтовете имашепо-подробен материалзащо тъщатане е одобрявала Пейо. Казвала, че това е "един *** инженер", който дори не е заможен и връзката с него щепопречи на кариерното развитие на Габриела! Странното е, че не са одобрили и втория, който е ай-ти-специалист и бившдепутат. Какъв ли мъж са търсили тези двете хем npocтoвaтu, хем некрасиви жени?!
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А децата, зао не се знае, кдъе са? А сетих се - бабушкерата *** връзки и може, 2-3 едри момчет, да отидат у тях да ги вземат и да си тръгнат ..
31
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да се има предвид, че тази адвокатка предава версията на една убийца и лъжкиня, която един път вече е лъгала за сексуален тормоз.
30
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Габиту не знае кое от кой е.
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тая адвокатша *** ли е или се прави? Тези аргументи имат нулева тежет в съда.
28
0
 
21
 
! Отговори
Версия.. преди 4 месеца
ТОВА Е САМО ЗАЩИТНА ВЕРСИЯ НА АДВОКАТА. Опитва да измести фокуса от тъщата, тъй като там е решението на казуса.
27
0
 
19
 
! Отговори
Фактите преди 4 месеца
Фактите са важни.Тук детайлите нямат значение.Казал,рекъл,искал, но нищо лошо не е направил човека.