Жената на Пейо го упоила, за до го изкара наркоман

Той беше притеснен, твърди адвокатът му
24 яну 2024 10:20, Петър Бойчев
150
Жената на Пейо го упоила, за до го изкара наркоман
СНИМКА НОВА

Бракът между убития Пейо Пеев и Габриела е бил фиктивен. Двамата никога не са живели заедно. Това заяви пред Нова ТВ адвокатът на жертвата Миглена Балджиева.

Пеев е посещавал два пъти кантората й по повод дело, заведено срещу него, съпругата му Габриела и 4-месечното им дете. Претенцията била от страна на бившия депутат Велико Минков, който твърди, че е биологичен баща на бебето. 

Още по темата
"С мен Пейо не е коментирал конкретни заплахи, но казваше, че е притеснен и се чувства некомфортно в тази ситуация, както и че е ограничен. На 10 януари получих съобщение от него. То гласеше: "На 7 януари късничко – след 22 часа, се срещнах с Габриела по нейна инициатива. Беше ми малко странно, след като бях говорил с майка ѝ и не видях детето следобеда, но реших от любопитство да видя какво е измислила сега. За моя голяма изненада се държа съвсем нормално, дружелюбно и нито дума за случката от следобеда.” Адвокатът обясни, че въпросната случка е ново възпрепятстване на контакт с детето му", разкри адвокат Балджиева.

Съобщението, изпратено до юриста, продължава така: "Жалко, че бях толкова наивно невнимателен. Донесе две бурканчета с топъл шоколад, което прави и друг път. За съжаление нямам спомен дали съм изпил цялото количество, но в един момент усетих, че нещо ми се премрежва погледът и се замайвам. Доста трудно се прибрах по спомен, слава Богу – безаварийно. Баща ми ме видя и помисли, че съм пил дори. Сутринта те с майка ми ме събудиха за срещата и още не бях добре. След това тръгнахме към провинцията. Баща ми шофираше, а аз непрекъснато се унасях в сън.

Почти целият понеделник мина така. Говорих с полицаи, че се съмнявам, че съм бил упоен или дрогиран. Те казаха, че това може да се хване поне 2 седмици или месец при тест. Днес бях и на лекар, утре сутрин ще си правя пълни изследвания дали и какво имам в тялото. Абсолютно съм сигурен, че Габриела нарочно го е направила и сигурно е искало да стане нещо – да ме хванат и да ме изкарат наркоман, за да ме ограничи за детето. Това мисля, че е изключително сериозно положение, но полицаите казаха, че и да подам жалба, само ще я разходят. Но може би е добре да я дам".

След тази среща не съм я чувал по телефона, само си пишем. Аз я отбягвам, а тя е много активна и доста пъти пита как съм. Натиска и пак да се виждаме – нещо да правим през уикенда с детето. Използва го в момента много за манипулация. Честно казано не знам как да се държа в момента, но желание за срещи нямам, а и не знам какво друго може да се опита да ми спретне. Сега не шофирам, за да няма допълнителни усложнения".

Според Миглена Балджиева Пейо категорично е бил жертва на психологическо насилие от страна на майката на детето му. "Бил е в много трудна ситуация и за него е било много трудно да вземе решение дали да търси истината", коментира юристът.

Жената на убития мъж има две деца. Първото е припознато от Пейо Пеев, а второто се смята за негово, тъй като седмици преди да се роди, двамата встъпили в официален граждански брак. Велико Минков обаче твърди, че е биологичен родител на 4-месечното бебе на Габриела Славова. Той имал връзка с майката, която приключила, докато е била бременна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това за изкарваното на някого наркоман е отдавна познат похват.
95
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"полицаите казаха, че и да подам жалба, само ще я разходят." Значи, чувствайте се свободни да направите на мъжа си/жена си каквото фантазията и способностите ви позволяват, други ограничения няма.
94
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тия некадърници в БНТ да се хващат да пишат един мутренски сериал - сценарият е готов. Подпалили колата с трупа на Витоша. Някой го гони носталгията от 90-те. Мой приятел намери крак през 98-*** май. Оглозган човешки крак... Ама то като се замислиш - мутрите само смениха анцузите с костюми и моделите на колите. Нищо не се е променило.
93
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До lol 92 Затваряй си устата, мpcно трлско ку4е! Навсякъде има и нечитави хора, но при вас в ПП е изискване за прием в прокълнатите ви редици!
92
8
 
4
 
! Отговори
lol преди 3 месеца
Какво ПП намесвате тука, рyсoфилиcтици като черно на бяло си пише, че е напуснала ПП и е член на НПО - Възраждане за Бъглария?
91
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Турските сериали ряпа да ядат. Дали някое дете въобще е от жертвата? Но защо той толкова време се е занимавал с тая жена, че и се оженил за нея? Жалко за развоя. Жалко и за децата, които започват в тази обстановка житейския си път.
90
3
 
9
 
! Отговори
3737 преди 3 месеца
Много генерални изводи по повод една семейна трагедия.
89
2
 
27
 
! Отговори
чуденка преди 3 месеца
Чудно ми е този човек как не е успял да разбере, че трябва да бяга от тези вещици на другия край на планетата Земя!?
88
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Човекът си е мислил, че искат да го изкарат наркоман, защото не е могло да му мине през ума, че искат да го убият. За съжаление нормалните хора не могат да предположат това, което се върти в главите на психопатите.
87
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ей тези жени на ПП са страшна работа,парапет до парапета,кой мъж на кое дете е баща...леле...тропат се,че се душат..
86
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тая само как се е пердасила с всичко живо, дори и като и се е родило първото дете.. Големи *** е дал на света тоя Бургас.
85
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само отбелязвам, че такива неща не се случват дори ромите. Българите удариха дъното
84
1
 
9
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
Има разлика дали си сирак без баща и *** е принудена от обстоятелствата да те отглежда сама или си дете на побъркана манипулаторка, която е родила без брак от очевиден мало умник.
83
0
 
1
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 3 месеца
До Психолог: Как да няма такава статистика, в Щатите има всякаква статистика ,, ако имам време после ще пратя линк, но не обещевам ...
82
11
 
16
 
! Отговори
до анонимен 56 преди 3 месеца
Много хора са расли без бащи, малко са станали такива. Според мен на бащите им куца с моралните ценности, не на майките, защото в 99% от случаите бащите напускат, изневеряват и бият, а не майката. Става въпрос за две жени с психични проблеми, единичен случай. Но двете деца трябва да и се отнемат незабавно защото е способна на убийство тази змия
81
3
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 месеца
До Анонименна никого НЕ е написано на челото, че лесно да се разпознава от нормалните хора ----///---- Алоу! Майката е служила във Външно министерство дълги години и са я издигнали до консул. Как може да не се забележи психопатията - там работят хора, които се очаква да са проницателни и психолози. Разритайте цялото министерство, болни са! Това е влиянието на лудия милиционер Боко Борисов! Пратете го на психиатър - осъждан е за превишаване на правата, довело до смърт. Човекът е болен психар!
80
1
 
3
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 3 месеца
До Психолог: Нарекъл е силно казано, това е анонимен форум, сложил съм по - скоро нещо което е по - добро от Анонимен а и, за да мога да бъда по - лесно адресиран. Идва от прочутия виц за гейовете, който намирам за забавен. Вие сте вложили прекалено много смисъл в това и чак сте заключили, че съм Нарцис. Господин Психилог ако си изкарвате прехраната с това ще умрете от глад ... мисля си, че и вие не сте Психолог :)
79
0
 
33
 
! Отговори
anonimen преди 3 месеца
Семейство Адамс в най-гаден вид, майката е доказан психопат, но нензайно защо е държана години в дипломатическите служби. Това показва деградацията на държавния апарат. За такива *** най-тежко наказание!
78
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много странно - имаме убийство, явно безспорни доказателства, а и предисторията. Можем да си направим някакви предположения или изводи за извършителките, или пък нещо от рода, че човек не трябва да съди само по външния вид на дадена личност, а да я опознае и т.н Обаче какви са тези обобщения, които някои почнаха да правят за всички жени, майки - как не можели да отглеждат деца и т.н, хора вие наред ли сте?
77
0
 
26
 
! Отговори
опа преди 3 месеца
Тея двете убийци са истински вещици. Никаква милост към тях. В затвора до живот!