Жената на Пейо го упоила, за до го изкара наркоман

Той беше притеснен, твърди адвокатът му
24 яну 2024 10:20, Петър Бойчев
150
Жената на Пейо го упоила, за до го изкара наркоман
СНИМКА НОВА

Бракът между убития Пейо Пеев и Габриела е бил фиктивен. Двамата никога не са живели заедно. Това заяви пред Нова ТВ адвокатът на жертвата Миглена Балджиева.

Пеев е посещавал два пъти кантората й по повод дело, заведено срещу него, съпругата му Габриела и 4-месечното им дете. Претенцията била от страна на бившия депутат Велико Минков, който твърди, че е биологичен баща на бебето. 

Още по темата
"С мен Пейо не е коментирал конкретни заплахи, но казваше, че е притеснен и се чувства некомфортно в тази ситуация, както и че е ограничен. На 10 януари получих съобщение от него. То гласеше: "На 7 януари късничко – след 22 часа, се срещнах с Габриела по нейна инициатива. Беше ми малко странно, след като бях говорил с майка ѝ и не видях детето следобеда, но реших от любопитство да видя какво е измислила сега. За моя голяма изненада се държа съвсем нормално, дружелюбно и нито дума за случката от следобеда.” Адвокатът обясни, че въпросната случка е ново възпрепятстване на контакт с детето му", разкри адвокат Балджиева.

Съобщението, изпратено до юриста, продължава така: "Жалко, че бях толкова наивно невнимателен. Донесе две бурканчета с топъл шоколад, което прави и друг път. За съжаление нямам спомен дали съм изпил цялото количество, но в един момент усетих, че нещо ми се премрежва погледът и се замайвам. Доста трудно се прибрах по спомен, слава Богу – безаварийно. Баща ми ме видя и помисли, че съм пил дори. Сутринта те с майка ми ме събудиха за срещата и още не бях добре. След това тръгнахме към провинцията. Баща ми шофираше, а аз непрекъснато се унасях в сън.

Почти целият понеделник мина така. Говорих с полицаи, че се съмнявам, че съм бил упоен или дрогиран. Те казаха, че това може да се хване поне 2 седмици или месец при тест. Днес бях и на лекар, утре сутрин ще си правя пълни изследвания дали и какво имам в тялото. Абсолютно съм сигурен, че Габриела нарочно го е направила и сигурно е искало да стане нещо – да ме хванат и да ме изкарат наркоман, за да ме ограничи за детето. Това мисля, че е изключително сериозно положение, но полицаите казаха, че и да подам жалба, само ще я разходят. Но може би е добре да я дам".

След тази среща не съм я чувал по телефона, само си пишем. Аз я отбягвам, а тя е много активна и доста пъти пита как съм. Натиска и пак да се виждаме – нещо да правим през уикенда с детето. Използва го в момента много за манипулация. Честно казано не знам как да се държа в момента, но желание за срещи нямам, а и не знам какво друго може да се опита да ми спретне. Сега не шофирам, за да няма допълнителни усложнения".

Според Миглена Балджиева Пейо категорично е бил жертва на психологическо насилие от страна на майката на детето му. "Бил е в много трудна ситуация и за него е било много трудно да вземе решение дали да търси истината", коментира юристът.

Жената на убития мъж има две деца. Първото е припознато от Пейо Пеев, а второто се смята за негово, тъй като седмици преди да се роди, двамата встъпили в официален граждански брак. Велико Минков обаче твърди, че е биологичен родител на 4-месечното бебе на Габриела Славова. Той имал връзка с майката, която приключила, докато е била бременна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дете, израснало без баща, почти винаги става престъпник или наркоман. Жените не умеят да възпитават морални качества в децата, защото те самите ги нямат. Няма как да научиш някой какво е чест и морал, когато ти самият не притежаваш такива качества. Вижте тази жена колко е коварна. Планирала е всичко до последния детайл. А мъжете убийци обикновено убиват в пристъп на гняв, защото не търпят нагло поведение. Жените са коварни, хитри и хладнокръвни зверове.
55
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това роди капитализма. Зверове, а не хора. В САЩ такива убийства се случват на всеки 5 минути. Гледайте колко филми имат краварите за брутални убийства. При бай Тошо такива неща се случваха веднъж на 10 години, а сега всяка седмица. При бай Тошо такива като тая и тъщата веднага получаваха екзекуция. Тая само външно прилича на човек, в душата е абсолютно зло. Звяр, а не човек.
54
3
 
14
 
! Отговори
една жена преди 3 месеца
До Сър Уилямс 40 Аз не съм феминистка, но ще си позволя да Ви възразя, сър :) Твърде малко са случаите, в които мъже отглеждат сами децата си, за да се правят такива обобщения. Освен това, те често са подпомагани от майките си. Но стремежът на обществото не трябва да бъде да се сравняваме, а да отглеждаме децата си заедно. Не са прави жените, които искат да отглеждат децата си без бащата. Но не сте прав и Вие да си мислите, че децата могат да се отглеждат добре без майка.
53
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само се чудя как Киро не е забъркан в това също по партийна ПП линия с другарят от партийката му.
52
1
 
10
 
! Отговори
джендърята преди 3 месеца
Айде бе смотано джендърейство , време му е да подхванете темата за женското насилие.
51
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Значи атова има толкова много новини всеки ден за дрогирани шофьори! Жените им ги тровят! Браво!!! Конвенцията за защита САМО НА ЖЕНИТЕ в пълен ход!
50
6
 
21
 
! Отговори
комунист преди 3 месеца
Капиталистически упадък и морално разложение.
49
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Човек за човека е вълк, в българския капитализъм.
48
2
 
10
 
! Отговори
една жена преди 3 месеца
До Анонимен 39 Друга ми беше мисълта в отговор на коментара на колегата, но и Вие сте прав. Затова казах, че е добре да се опознават, преди да правят деца, защото един мъж и една жена лесно се разделят, без да е кой знае какъв проблем. Неопитни, сгрешили, не преценили, ще знаят за друг път. Проблемите започват, когато има деца, а отношенията не са добри и дори не знаеш кого имаш насреща.
47
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Психолог до 40 А дано я осъдят, ама надали. Защо е пусната сега под домашен арест уж да си гледа децата? А децата й били при роднини. Няма да я осъдят защото е от ПП и майка й е връзкарка. Това е родната действителност.
46
0
 
33
 
! Отговори
Darko преди 3 месеца
Дано дъртата не излезе от панделата, тия двете са абсолютни кукувици. Горкият човек, а тая MacTuя Габчето, защо са я пуснали домашен арест? Толкова ли е трудно да разберат тия съдии, че тя убийца, като мамата и!?
45
1
 
7
 
! Отговори
Пророк:) преди 3 месеца
ФеминисТки няма. Грешка при писането.
44
5
 
17
 
! Отговори
За съжаление преди 3 месеца
От тия деца няма какво да стане вече, освен прикрити психопати. Тотал щета.
43
1
 
29
 
! Отговори
наблюдател преди 3 месеца
Не знам в тази държава, защо не се прилага закона и съдийские решения. При раздяла на родителите майките редовно възпрепятстват достъпа на бащата до децата въпреки съдебно решение за режима на лични контакти и няма последствия за тях. НК кодекс предвижда 6 месеца лишаване от свобода при неизпълнение ЗАЩО не се налагат тези наказания на майките? ЗАЩО бащите трябва да обикалят оградите на детските градини и училищата за да зърнат децата си ЗАЩО?
42
2
 
8
 
! Отговори
Психолог до 40 преди 3 месеца
НЯМА ФЕМИНИСКИ. ИМА ХОРА - МЪЖЕ И ЖЕНИ, БОРЕЩИ СЕ ЗА ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА И СПРАВЕДЛИВОСТ. ДВЕТЕ ЖЕНИ ЩЕ БЪДАТ ОСЪДЕНИ СЛЕД ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОБЕКТИВНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА В СЪДА.
41
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Жалко за децата, защото и те носят ген на психопатични убийци. Убийството говори за Пълно Безумие!!!
40
4
 
17
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 3 месеца
Към всички феминистки: Мъжете се справят по - добре от жените във всяко едно отношение, освен Раждането на Деца. Само това го могат по - добре жените. Вижте статискиките на семействата при който майката я няма, а мъжете гледат сами децата си. Децата израстват в почти всички случаи нормални и достойни хора. Тоест мъжете гледат дори и деца по - добре ... колко жалки си феминистките ...
39
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До една жена И двамата изглеждат залюхани. Затова са се хванали с първата, която им е пуснала. Трагично е, защото такива обикновено са добродушни и не преценяват добре опасности и кофти хора и точно затова често стават жертви на такива.
38
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не разбирам! Бил УПОЕН, А СЕ ОЖЕНИЛ ЗА НЕЯ, ПРИ ТОВА - БЕЗ ДА Е БИОЛОГИЧЕН БАЩА НА ВТОРОТО ДЕТЕ???? А БЕ, НЯМА ЛИ ДНК ЗА ВАС, НЕ РАЗБИРАМ?!
37
5
 
16
 
! Отговори
Мъж преди 3 месеца
Мъжете сами сме си виновни! Какъв е тоя зор? "Ама аз да си видя бебенцето, да си го гушкам..." Какви са тия лигавщини, при положение, че майката е ненормална и го крие? Я да си го отглежда там както може, хвърляйте и минималната изискуема издръжка, ама като на куче и чаоооо! Ако толкова ви е зор за дете, направете друго на друга жена!