Жената на Пейо го упоила, за до го изкара наркоман

Той беше притеснен, твърди адвокатът му
24 яну 2024 10:20, Петър Бойчев
150
Жената на Пейо го упоила, за до го изкара наркоман
СНИМКА НОВА

Бракът между убития Пейо Пеев и Габриела е бил фиктивен. Двамата никога не са живели заедно. Това заяви пред Нова ТВ адвокатът на жертвата Миглена Балджиева.

Пеев е посещавал два пъти кантората й по повод дело, заведено срещу него, съпругата му Габриела и 4-месечното им дете. Претенцията била от страна на бившия депутат Велико Минков, който твърди, че е биологичен баща на бебето. 

Още по темата
"С мен Пейо не е коментирал конкретни заплахи, но казваше, че е притеснен и се чувства некомфортно в тази ситуация, както и че е ограничен. На 10 януари получих съобщение от него. То гласеше: "На 7 януари късничко – след 22 часа, се срещнах с Габриела по нейна инициатива. Беше ми малко странно, след като бях говорил с майка ѝ и не видях детето следобеда, но реших от любопитство да видя какво е измислила сега. За моя голяма изненада се държа съвсем нормално, дружелюбно и нито дума за случката от следобеда.” Адвокатът обясни, че въпросната случка е ново възпрепятстване на контакт с детето му", разкри адвокат Балджиева.

Съобщението, изпратено до юриста, продължава така: "Жалко, че бях толкова наивно невнимателен. Донесе две бурканчета с топъл шоколад, което прави и друг път. За съжаление нямам спомен дали съм изпил цялото количество, но в един момент усетих, че нещо ми се премрежва погледът и се замайвам. Доста трудно се прибрах по спомен, слава Богу – безаварийно. Баща ми ме видя и помисли, че съм пил дори. Сутринта те с майка ми ме събудиха за срещата и още не бях добре. След това тръгнахме към провинцията. Баща ми шофираше, а аз непрекъснато се унасях в сън.

Почти целият понеделник мина така. Говорих с полицаи, че се съмнявам, че съм бил упоен или дрогиран. Те казаха, че това може да се хване поне 2 седмици или месец при тест. Днес бях и на лекар, утре сутрин ще си правя пълни изследвания дали и какво имам в тялото. Абсолютно съм сигурен, че Габриела нарочно го е направила и сигурно е искало да стане нещо – да ме хванат и да ме изкарат наркоман, за да ме ограничи за детето. Това мисля, че е изключително сериозно положение, но полицаите казаха, че и да подам жалба, само ще я разходят. Но може би е добре да я дам".

След тази среща не съм я чувал по телефона, само си пишем. Аз я отбягвам, а тя е много активна и доста пъти пита как съм. Натиска и пак да се виждаме – нещо да правим през уикенда с детето. Използва го в момента много за манипулация. Честно казано не знам как да се държа в момента, но желание за срещи нямам, а и не знам какво друго може да се опита да ми спретне. Сега не шофирам, за да няма допълнителни усложнения".

Според Миглена Балджиева Пейо категорично е бил жертва на психологическо насилие от страна на майката на детето му. "Бил е в много трудна ситуация и за него е било много трудно да вземе решение дали да търси истината", коментира юристът.

Жената на убития мъж има две деца. Първото е припознато от Пейо Пеев, а второто се смята за негово, тъй като седмици преди да се роди, двамата встъпили в официален граждански брак. Велико Минков обаче твърди, че е биологичен родител на 4-месечното бебе на Габриела Славова. Той имал връзка с майката, която приключила, докато е била бременна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
20
 
! Отговори
Сър Уилямс преди 3 месеца
Разбира се, че за двете жени справедливото наказание е само смърт. Но въпреки това, не мога да не коментирам тоя льольо жертвата, който след като е бил упоен 1-2 седмици по - рано е продължил да се среща с габриела без да вземе предпазни мерки. Много наивен гл-уп--ак. Аз не бих се срещал никога, отсвирвам ги. Но да кажем, заради любовта към детето примерно, тогава среща, само посред бял ден, на оживено място с патлак или нож в джоба ...
35
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
феминистките не бихме защитили отявлено откачена убийца. Всъщност аз, като майка и съпруга бих и отнела децата, защото според мен би ги убила и тях в пристъп на безизходица
34
1
 
10
 
! Отговори
една жена преди 3 месеца
До Анонимен 27 Очевидно и двамата мъже са сериозни, щом толкова си искат децата. Поне на мен така ми изглежда. Значи са я харесвали, искали са семейство, а не просто моментно удоволствие, без ангажимент.
33
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Феминистките май са се свряли в някое ъгълче и се срамуват. Затова не се обаждат.
32
2
 
18
 
! Отговори
до парламента преди 3 месеца
върнете смъртната присъда !
31
8
 
5
 
! Отговори
една жена преди 3 месеца
До Анонимен 27 Ами, те ясно са заявили, че се борят за правата на жените. Вие защо мълчите? И защо в този случай единият мъж е помогнал да прецакат другия?
30
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Откачена жена. Но, очевидно майката е била такава също и тази и тя е прихванала. Не е естествено жена да иска да отглежда две момчета без баща. Според мен децата трябва да и се отнемат, защото са в опасност с нея. Сигурно е много отчаяна в момента и може да ги убие и тях. Трябва да се дадат на семейството на Пеев и на втория татко - очевидно иска да си гледа бебето, което е рядкост за български мъж
29
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 26 Това е така, защото феминистките са се събрали да се съвещават как да се докопат точно до теб и след това не се знае какво са решили да те правят. Така че, заключвай се вкъщи, не отваряй на непознати и не излизай навън по тъмно!
28
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До една жена Абе, привлекателна! Не й ли видя снимката - груба, първобитна селска мома. Ама точно такива са най-дашни и най-злобни. В този смисъл поведението й не е странно. Всичко си е в реда на нещата, жалко, че човекът е бил толкова наивен! Мен ако питаш, дори да се е объркал да й направи дете, е трябвало да го зареже и да бяга, не за друго, а защото то неминуемо ще прилича и на нея...
27
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Една жена - Не е нужно да е много привлекателна, за да успее да прикотка млад мъж в леглото. Зависи кога ще се окаже около него и в какво настроение ще го завари. Някои момичета още в пубертета са поучавани от майките си как да прелъстят някого. Пък и тя явно не е настоявала за сериозна връзка и за съвместно живеене на семейни начала. Повечето мъже нямат нищо против да правят от време навреме креватни гимнастики с млада жена, която за разлика отповечето моми не се стреми да ги обвърже.
26
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нещо не виждам възмущение от фемиинистките в държавата?
25
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 16 След като умее да слага упойващи вещества в топъл шоколад, кой знае с какво ги е гощавала, за да ги докара до мераклийско настроение, при което мъжът много-много не подбира с каква жена ще задоволи страстите си. Нали Пейо е казал на адвокатката, че и друг път Габриела му е сервирала топъл шоколад? Така че, мъжете да внимават от какви жени приемат почерпки.
24
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това не е жена, а чудовище!
23
2
 
6
 
! Отговори
една жена преди 3 месеца
Странно, да не кажа налудничаво, е било поведението на тази жена, но явно е била много привлекателна, щом е успяла и втори мъж да забърка в тази история. Все пак, случаят показва една от ползите от сключването на граждански брак, преди появата на дете. Хубаво е да поживеят известно време заедно, за да разберат кой с какви намерения е. Тя сякаш е искала само деца, без мъж.
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Електората на ОПГ пп-дб достига нови висини
21
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ГЕРБАДЖИЙКА
20
0
 
28
 
! Отговори
Какво им има преди 3 месеца
и на двете жени? Не искат Пейо, защото бил "*** инженер" и не бил заможен. Затова тези две елементарни женици с вид на не много образовани селянки смятат, че той не е подходящ за Габриела. На какво отгоре нейната майка е имала претенция да стане посланик, след като дори руски език не говори правилно, камо ли английски? И счита, че инженер, а след това и бивш депутат-компютърен специалист, не са достойни за дъщеря й? Кой ще е хем "достоен", хем съгласен да я вземе с две деца от други мъже?
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Много наивен... За какво й е да го упоява? Тя направо се е опитала да го отрови... Трябвало е още веднага да отиде в болница и да му правят изследвания какво вещество му е било дадено.
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не му е било лесно . Явно тази му е била първата и последна жена . Изключително неадекватно поведение е имал спрямо убийците си .
17
3
 
1
 
! Отговори
Русия преди 3 месеца
Туй за суфийцити ли чи обърквати българти със заглавието?Чи явну ши занимаати България със Суфийски Вилику.