Общинар от Бургас за Габриела: Третираше детето си голо, босо да ходи през ноември

Как с толкова скъп бус ги настаняват в общинско жилище, пита Павлов във Facebook
Обновена: 25 яну 2024 19:03 | 25 яну 2024 18:57, Анисия Иванова
94
Общинар от Бургас за Габриела: Третираше детето си голо, босо да ходи през ноември
Снимка: Владимир Павлов, Facebook

Общински съветник от Бургас, станал съсед на Габриела и Красимира, коментира в социалната мрежа как двете са се настанили в общинско жилище в Бургас и отношението им към детето.

"Качвам снимки, как майката Габриела Савова - Началник отдел Превенции на детските наркомании и т.н. в Община Бургас третираше детето си...голо без гащи, босо да ходи и носи ботушите си ноември месец, нали грижовна майка...така каза съдът и я пусна на свобода.", написа в своя Facebook профил общинският съветник и бивш областен лидер на "Възраждане" Владимир Павлов.

В поста си той разказва:

"Запазих мълчание няколко дни след скандалният случай с двете садистки убили / удушили 44 г. мъж в София и след това направили опит да го запалят в колата му, за да заличат следи...

Е, оказа се, че след покойният вече Пейо ( Бог да го прости), аз съм вторият най-пострадал и тормозен човек в България от тройцата Красимира Трифонова (майката), Габриела Савова (дъщерята) и баба Тона Трифонова...

По неведоми дълги връзки (който бързо разплетах) и пипала, тез три кокони бяха настанени в общинско жилище на първа линия до морската градина в Бургас и в тяхна чест бе извършен пълен ремонт за сметка на бургаският бюджет от близо 30000 левчета, по тяхни хвалби...
 
И така се оказахме комшии с тях врата срещу врата. Както се полага за новодошли, без да ги познавам въобще, предложих да им помогна с качването на багажа и мебелите. Така се запознах и с покойният Пейо, с който двамцата пренесохме и качихме всичко без даже и те да помогнат.
 
Веднага ми направи неприятно впечатление тъщата Красимира, която се изживя на тартор и започна да ми разпорежда кое и какво да нося, все едно съм й длъжен и някакъв слуга...Трите така и не пипнаха и една чантичка. Уморен след цял ден носене, даже не ми казаха и едно благодаря...Но, странното бе, че до края на деня, вече бяха поставили рекорд да се скарат с почти всички обитатели на блока.
 
Друго което тогава ми направи впечатление е за свръх скъпия нов бус Мерцедес, тогава на стойност над 120 000 лева с който се придвижват, пък настанени в общинско жилище като нуждаещи се? Как стават тия работи, ще ви разкажа в следващ пост...", пише Павлов.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
0
 
! Отговори
Магелан преди 3 месеца
Шок и ужас..Какво става в тази държава не господа депутати и полетици от Министерство на външните работи.Как става така че *** жена според действията на убиец е назначават Консул в Тайланд.Не им ли се изисква при назначение психо медицинско?И другия проблем е че тази болна жена е имала голям проблем като е спретнала неоснователен донус за сексуално изнудване на самия посланик в Тайланд?
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До x 74 Каква промяна. Сегашният кмет на Бургас, гербав, е от 2007 г. несменяем.
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 75 Какво общо имат ПП? Майката дипломат от 30 г. Дъщерята назначена в Община Бургас през 2017 г. ПП е партия на 2 години.
83
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 85 Конят не е паднал, а е убил човек. Добре, че 14 го схващат, а само Вие - не.
82
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 83, 14 индивида не са разбрали, че "паднал кон не се рита". Както и авторът на публикацията! Срамота в какво общество живеем!
81
0
 
8
 
! Отговори
Британски учЕн преди 3 месеца
Тоя техен съсед може да не доживее до следващият пост :-)
80
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ужас... дано никога нямаме съседи като автора на поста! Снимки направил, злоба лей..... Ужас! До къде я докара това общество! Ами мълчи си, бе! Толкова ли можеш за един бус и апартамент.
79
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе сегашните деца са едни разглезени д...ци.Вчера наблюдавах как момче и момиче на около 14 години се натиска на обществено място.
78
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
КОЙ ИСКА ДА ВРЪЩА КОМУНИЗМА, СТАЛИНИЗМА И ПУТИНИЗМА В БЪЛГАРИЯ...??..
77
0
 
9
 
! Отговори
ДСБКП КОРУПЦИЯ... преди 3 месеца
КОМУНИЗМА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.... В БЪЛГАРИЯ И В РУСИЯ..
76
0
 
9
 
! Отговори
Значи са три?! преди 3 месеца
Коя е тази баба Тона Трифонова? Майка или свекърва на Красимира Трифонова?
75
0
 
22
 
! Отговори
Libre comme air преди 3 месеца
тия са си *** по рождение и явно зад тях стоят някои велможи но се крият имената им...факта че майката 2 часа след убийството без да и пука е правила як секс...навежда че тия са ненормални..
74
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички знаят, че Община БУргас е корумпирана община с фашисти вътре! Това новина ли е??
73
1
 
41
 
! Отговори
Xxx преди 3 месеца
Тези са излезли от някой филм на ужасите !
72
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тези от ПП са пълни откачалки! Киро простото направи бебе на Лена, онзи заблудения Миро от Ямбол се прави на баща. Щура работа!
71
3
 
47
 
! Отговори
x преди 3 месеца
Класик - връзкарщина и злоупотреба с общински имоти. Някой случайно ще бъди ла разследван как е дадено това жилище? Промяната продължава...
70
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За женското насилие над мъжете нито дума не се споменава, а повярвайте ми жестоко е у продължава с години, в пъти по-жестоко от няколко шамара.
69
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Евроатлантици, сър...Тарикати, нарциси, лъжци и крадци, които са си повярвали, че могат да правят вичко безнаказано!
68
0
 
51
 
! Отговори
жена преди 3 месеца
Колко много жадуват да имат рожби ,а природата дарява с деца такива зверове като тези.И да отнемат децата и ,и да влезат в затвора едва ли ще тъгуват щом по такъв брутален начин отнемт човешки живот баща на децата и.
67
9
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Брей тая пасмина от ПП - само дегенератиТия жени убиват, прости, нагли, далавери въртят - с жилища, постове и какво ли не.Отгоре на всичко тая паряс.ница Габриела не знае от кого са и децата - от депутат от ПП или от тоя завалия Пейо.Ама то и вожда им - Кирчо - опра.вяше Лена Парапета, а сега друг от ПП му гледа детето :)

Спонсорирани публикации