Общинар от Бургас за Габриела: Третираше детето си голо, босо да ходи през ноември

Как с толкова скъп бус ги настаняват в общинско жилище, пита Павлов във Facebook
Обновена: 25 яну 2024 19:03 | 25 яну 2024 18:57, Анисия Иванова
94
Общинар от Бургас за Габриела: Третираше детето си голо, босо да ходи през ноември
Снимка: Владимир Павлов, Facebook

Общински съветник от Бургас, станал съсед на Габриела и Красимира, коментира в социалната мрежа как двете са се настанили в общинско жилище в Бургас и отношението им към детето.

"Качвам снимки, как майката Габриела Савова - Началник отдел Превенции на детските наркомании и т.н. в Община Бургас третираше детето си...голо без гащи, босо да ходи и носи ботушите си ноември месец, нали грижовна майка...така каза съдът и я пусна на свобода.", написа в своя Facebook профил общинският съветник и бивш областен лидер на "Възраждане" Владимир Павлов.

В поста си той разказва:

"Запазих мълчание няколко дни след скандалният случай с двете садистки убили / удушили 44 г. мъж в София и след това направили опит да го запалят в колата му, за да заличат следи...

Е, оказа се, че след покойният вече Пейо ( Бог да го прости), аз съм вторият най-пострадал и тормозен човек в България от тройцата Красимира Трифонова (майката), Габриела Савова (дъщерята) и баба Тона Трифонова...

По неведоми дълги връзки (който бързо разплетах) и пипала, тез три кокони бяха настанени в общинско жилище на първа линия до морската градина в Бургас и в тяхна чест бе извършен пълен ремонт за сметка на бургаският бюджет от близо 30000 левчета, по тяхни хвалби...
 
И така се оказахме комшии с тях врата срещу врата. Както се полага за новодошли, без да ги познавам въобще, предложих да им помогна с качването на багажа и мебелите. Така се запознах и с покойният Пейо, с който двамцата пренесохме и качихме всичко без даже и те да помогнат.
 
Веднага ми направи неприятно впечатление тъщата Красимира, която се изживя на тартор и започна да ми разпорежда кое и какво да нося, все едно съм й длъжен и някакъв слуга...Трите така и не пипнаха и една чантичка. Уморен след цял ден носене, даже не ми казаха и едно благодаря...Но, странното бе, че до края на деня, вече бяха поставили рекорд да се скарат с почти всички обитатели на блока.
 
Друго което тогава ми направи впечатление е за свръх скъпия нов бус Мерцедес, тогава на стойност над 120 000 лева с който се придвижват, пък настанени в общинско жилище като нуждаещи се? Как стават тия работи, ще ви разкажа в следващ пост...", пише Павлов.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
14
 
! Отговори
Герен преди 3 месеца
Е ЗА ТОВА ПИСАХ ПРЕДИ ДВА ДНИ.ПИТАЙТЕ СЛУЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА БУРГАС ЗА ТЯХ.И НЕ ЗГРШИХ. НЕ ПИТАЙТЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ПП-ДБ ПЕРАЧИТЕ И МУШИКИТЕ. ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЯТ СКОРО.
45
0
 
27
 
! Отговори
Атмаджа преди 3 месеца
Време е адвокатите и онези,които пускат убийци под домашен арест да бъдат обекти на специална враждебност.На тях им е широко около врата.Пускат всякакви опасни хора и не им пука,че застрашават нормалното общество.
44
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Хора с връзки! Много ги има.
43
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
За втори ден не се казва и думичка кой е бащата на кравешкия пoглед. Убит ли е, мутра ли е, Бойко Борисов ли е? ЗАЩО ГО КРИЯТ????????????????
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мен кат малък баба най-редовно си ми насиняваше дупето и бузите на лицето от бой, ама не се оплаквах:))), понеже много й отвръщах и кат ме фанеше, яла да ти кажа имаше:)))
41
2
 
5
 
! Отговори
До 26 преди 3 месеца
Е като е населена с такива като теб каква да е???
40
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Прочетох поста и разбрах, че тия cкaпанячки са се възприемали като принцеси, каква гHyc...
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Чужда армия да ти брани небето? И т Турска О, май Год
38
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всички в ОПГ пп-дб са такива
37
0
 
23
 
! Отговори
КАТ преди 3 месеца
И паркират неправилно разбира се! Законите не важат за тях.... гнycни твapи от държ.адм.
36
0
 
24
 
! Отговори
СКЪПИ КОЛИ преди 3 месеца
Внимавайте като се разминавате със скъпи коли. Много често собствениците им не са успели бизнесмени и специалисти, хора с образование и умения, а са такива ненужни паpaзити от държавната администрация. АКО РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ СА ТАКИВА, ВИНАГИ ПОКАЗВАЙТЕ ПРЕЗРЕНИЕ КЪМ ТЯХ! ВИНАГИ!!!!
35
2
 
10
 
! Отговори
Е така става преди 3 месеца
Няколко Сви... на глупави мъже и така става чичак.
34
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сега ако има нещо работещо в България да се разнищи кой и как е дал общинско жилище. Страната ни е пропита с корупция и далавери. По високите етажи са само такива, дори и секретарките им въртят далавери.
33
0
 
19
 
! Отговори
ВАЖНО! ПРОЧЕТИ!!!! преди 3 месеца
БИВОЛь качиха клипчето от душенето на Пейо - колата се тресе и Пейо отвяря вратата, за да избяга на два пъти, но Габриела се присяга и двата пъти и му затваря вратата, за да може майката да продължи с душенето.
32
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мен така класната в 1-ви клас ме риташе на дъската, защото не можах да напиша буквата Д.
31
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Болгария это дно Европе
30
0
 
36
 
! Отговори
Държ. Адм. преди 3 месеца
Това е - 'раниш го, поиш го, друса се и се дрогира и алкохолизира с народни пари, ремонтираш му жилището, даваш му безплатен апартамент, краде от общината, купува си скъпи коли, излиза постоянно в болнични и в майчински, не е свършило работа за 5 стотинки ... И НАКРАЯ..... ЗА "БЛАГОДАРНОСТ" вземе та удуши някой гражданин. Държавната Администрация, сър.... стотици хиляди са, точно като тази.
29
0
 
22
 
! Отговори
И сега пак ако преди 3 месеца
изнаглеят за тази Истамбулска конвенция. Вече трябва да се вдигаме на бунт. Щом тази смахната ромка и майка й са се добрали до такива привилегии, нали се сещате колко такива "Габриели" и "Красимирки" още има?
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само бой! Аз моят син като малък редовно си му подгрявах врата и гърба с шамари. Ушите като бургия му ги навивах, но стана човек
27
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ся, детето може да се е изцапало или напи.кало и тая да е сметнала за чудесна идея да го накара да се събуе. Интересно ми е обаче що съседите си трайкат като гледат, че няква изкyкала женица се държи неадекватно към децата си? Какво трябва да стане, за да реагират? Да убие някого ли? Риторичен въпрос...

Спонсорирани публикации