Прокуратурата иска задържане под стража за Габриела. Тя: Скръбта е безкрайна, оставете ме на мира

В 18:00 часа утре е организиран протест в памет на Пейо Пеев
Обновена: 25 яну 2024 21:16 | 25 яну 2024 21:10, Анисия Иванова
317
Прокуратурата иска задържане под стража за Габриела. Тя: Скръбта е безкрайна, оставете ме на мира
Снимка: Facebook

Софийската градска прокуратура протестира мярката на 33-годишната Габриела Славова, която беше пусната под домашен арест, съобщи БНТ.

Габриела и нейната 54-годишна майка Красимира са обвинени за убийството на Пейо Пеев. Първата съдебна инстанция реши майката да остане за постоянно в ареста, а дъщерята да бъде оставена под домашен арест.

Тази мярка ѝ беше определена, за да се грижи за двете си деца. Социалното министерство обаче взе решение да ги настани при близки с цел закрила. Според Софийската градска прокуратура те не трябва да бъдат поверявани на жена с толкова тежко обвинение.

Адвокатът ѝ заяви, че ще настоява мярката ѝ да остане „домашен арест”.

„Скръбта и тъгата са безкрайни за много хора, оставете ме на мира”, заяви Габриела пред Нова тв. „От вербални игрички няма нужда. Няма да коментирам”, каза още тя.

Същевременно стана ясно, че има още заподозрени за смъртта на 44-годишния мъж. Това съобщи главният секретар на МВР Живко Коцев. Той лично гледал видеозаписите от фаталната вечер и от тях ставало ясно, че убийството е извършено от съпругата на Пеев и нейната майка. До момента е ясно, че те са влезли в колата му, където са го удушили. След това автомобилът с тялото му е опожарен, за да бъдат прикрити следите. Подозира се обаче, че има и други замесени хора, които са им съдействали да се укрият след извършеното престъпление.

„Изследваме дали това престъпление е могло да бъде извършено само от тези две жени, или има други лица, които да са оказали помощ по отношение на прикриването на доказателства, заличаването на следи, транспортирането на автомобила и изместването на тялото от шофьорското място”, уточни главният секретар на МВР.

„Това са предимно лица от обкръжението на Габриела и на нейната майка”, коментира още той.

Вече е образувано и досъдебно производство за лично укривателство, обяви Коцев. Очаква се да стане ясно и какво е било физическото състояние на жертвата, след като адвокатът на Пеев показа съобщение от 10 януари. В него убитият пише, че най-вероятно Габриела го упоява или дрогира.

„Това може да е повлияло на здравословното му състояние, да е с отслабена имунна система. Патоанатомите, когато направят изследвания на органите и на тъканите на кръвта, ще стане ясно има ли въздействие с химични вещества”, каза Коцев.  

В 18:00 часа утре е организиран протест в памет на Пейо Пеев и с искане за равни права на майката и бащата при отглеждането на деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 2 месеца
А бе вие не разбрахте ли, че ТЯ САМО Е ЗАТВАРЯЛА ВРАТА, за да не излезе, докато го убиват. Е как да не я пуснат. Тя е чиста като сълза. (ЛЕЛЕ, такива психопатки не съм виждала). Тази жена не е способна да обича и да се грижи за деца.
236
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
бабата на тази *** няма мъж, майката рецидивидист няма мъж, тази имаше ама го отепаха. Интересно ми е колко мъже са затрили тези вещици
235
0
 
5
 
! Отговори
Аз преди 2 месеца
Децата и са настанени при родителите на Пейо, защо тя е под домашен арест? За кого да се грижи вкъщи????
234
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Пращат я при децата, та да убие и тях, очевидно е тя ги мрази и двете, в нормалните държави като Норвегия ти взимат детето ако го возиш в колата без столче, защото му застрашаваш живота, тук пращат мама да им каже убих татко, сега сте вие наред!
233
0
 
6
 
! Отговори
Мистериозно преди 2 месеца
До kirasirrav На никому ли не прави впечатление ,че : че баба,майка и внучка... все жени на които мъжете мистериозно са сублимирали?
232
16
 
1
 
! Отговори
феминисктка преди 2 месеца
СВОБОДА ЗА ГАБРИЕЛА!
231
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На тая са и сбъркали името, Трябвало е да я кръстят Ам-гъл
230
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Без твойта обич тук умирам аз от студ, при мене пак се върни и пак ме прегърни! Не мога и за миг да те сменя с друг, навеки в мене си ти, навеки в моята сълза, навеки в моята душа
229
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Оставете я на мира, тя скърби! Не можете ли да разберете болката й? Това е едно тънко ранимо човещко същество.
228
0
 
29
 
! Отговори
къде са НПО-тата? преди 2 месеца
Защо НПО-тата мълчат? Ако мъж беше удушил съпругата си и след това запалил автомобила - тогава кресливите НПО-та и всички телевизии щяха да нададат зверски вой, а мъжът изобщо нямаше да напусне ареста. Това не е просто двоен стандарт, това е дискриминация на основа полова принадлежност.
227
0
 
30
 
! Отговори
СС преди 2 месеца
Какво значи "скръбта е безкрайна", убиваш мъжа си, после била скърбяла. Тези хора или съвсем изнагляха, или съвсем психясаха. И в двата случай нямат място в обществото!
226
5
 
2
 
! Отговори
kirasirrav преди 2 месеца
Отвратително е всичко, но има неясни неща...Мисълта ми е за друго - тези майка и дъщеря много ми приличат на туркини.
225
0
 
11
 
! Отговори
уфффф преди 2 месеца
До Евтаназия И за двете !
224
0
 
2
 
! Отговори
@@@ преди 2 месеца
До пичаТи нали си пич, защо не ходиш ти да ги трепеш и ти да си лежиш като "пич" каквото и да означава това. Нали не е много тежко в затвора с чиста "съвест"?
223
13
 
1
 
! Отговори
Ужас преди 2 месеца
Според мен е спал и със двете! И понеже е изневерил със баща и са го убили!! Нормални отношения във България! Проклето място!
222
3
 
16
 
! Отговори
Хюго Капет преди 2 месеца
Нищо чудно, че е от ПП. Нагла и нападателна почти колкото Ас. Василев и Лорер.
221
0
 
31
 
! Отговори
Боби преди 3 месеца
Първо убиваш умишлено, а после скърбиш под дъжд качулка. Нямам думи. Тези хора са изродени.
220
2
 
11
 
! Отговори
Евтаназия преди 3 месеца
Вчера екзекутираха един убиец в ФАЩ със Азот
219
0
 
9
 
! Отговори
Изтрещелите преди 3 месеца
До кога ще ме занимавате с душевно болни.
218
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Майката на Габриело друго е казала за Пейо. Майка и дъщеря нещо не са в ред. То бива де би лност , но истината рано или късно излиза наяве.