Ново убийство в София: Застреляха мъж в "Горна баня"

Жертвата е Мартин Божанов Нотариуса
Обновена: 1 фев 2024 00:34 | 31 яну 2024 22:05, Красимир Ангелов
193
Ново убийство в София: Застреляха мъж в "Горна баня"
Снимка: БГНЕС

Мъж е застрелян тази вечер в столичния квартал "Горна баня", съобщиха от МВР.

Убийството е извършено около 20:30 часа.

Самоличността на мъжа е установена, жертвата е Мартин Божанов, съобщиха от МВР. Инцидентът е станал около 20:30 часа тази вечер в комплекс "Глория палас", който се намира между столичния квартал "Горна баня" и Околовръстен път на София.

Трупът му е бил открит до кола. В момента на мястото пристига дежурна група за оглед, както и криминалисти. Засега не е ясно кой е убиецът и какъв е мотивът му.

Според източници на БНР извършителите са били няколко и по жертвата е стреляно неколкократно, най-вероятно с пистолет.

Заради тежкото криминално престъпление беше отменено учението, което МВР беше оповестило с начален час 22:00 ч. в центъра на София.

На няколко места в София полицаи спират за проверка движещи се автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
11
 
7
 
! Отговори
do кочо преди 4 месеца
и затова и мигранти нямаше,и и еурожендъре нямаше,и гмо нямаше,и клошари нямаше,и газ през 13 прекупвачи ама пак руски нямаше, и 100 годишно месо от наглосаксония нямаше,и отпадуци от половината планета за горене нямаше,и винетки нямаше..
106
12
 
7
 
! Отговори
при Тодор Живков преди 4 месеца
При Тодор Живков не можеше да видиш жив полицай, тогава милиционер. Никъде. На всеки квартал имаше по един квартален милиционер, който повечето време си стоеше в канцеларията, а като излизаше някъде си оставяше пистолета в чекмеджето на бюрото да не му тежи като ходи.
105
6
 
14
 
! Отговори
при Цар Борис преди 4 месеца
При цар Борис, когато бяхме с Германия, Македония беше българска, а лятото плажувахме на Бяло Море.
104
7
 
11
 
! Отговори
Кочо преди 4 месеца
До при Тодор ЖивковОхраната в концлагера е на границата му. Повечето лагеристи нямат достъп до границите и дори не осъзнават ограниченията в живота си.
103
4
 
13
 
! Отговори
До при Тодор Живков преди 4 месеца
При цар Борис беше по-хубаво.
102
12
 
9
 
! Отговори
при Тодор Живков преди 4 месеца
При Тодор Живков когато бяхме с Русия, България имаше енергетика и изнасяше ток в цяла Европа, а днес в ЕС и НАТО жалката евporейска България внася ток от Македония. Ако македонците срат тока, българите ще стоят на тъмно и ще студуват.
101
4
 
20
 
! Отговори
Стогодишен преди 4 месеца
По времето на бай Тошо вдигах самолета, а бабичката беше млада и игрива. Сега тия гадни западняци всичко развалиха. Чакай да хвърля едни десет бона през прозореца, че сина тоя месец вече трета тежка катастрофа претърпява.
100
10
 
10
 
! Отговори
при Тодор Живков преди 4 месеца
При Тодор Живков при социализма когато бяхме с Русия децата излизаха да играят без да се обжадат на родителите къде ще ходят, а и те самите не знаеха къде ще ходят, просто излизаха, намираха други деца и играеха до тъмно - без да дават обяснения на родителите къде ходят и какво правят и с кого играят. Вечер ако детето не се прибираше за вечеря родителите сядаха спокойно без никакви грижи на масата да се хранят и казваха - остави го, като огладнее, то само ще си дойде.
99
11
 
9
 
! Отговори
Клаус Швааб преди 4 месеца
Копейките са толкова отчаяни и безидейни в пропагандата си, че под всяка статия ни в клин, ни в ръкав, дрънкат за Русия. Ей го, този ненормални спами нонстоп за Тодор Живков, когато се хранехме с радиоактивни плодове и зеленчуци, и когато ни уволняваха от работа, заради тъъпи вицове. За лагерите и политическите убийства зад граница да не говорим...
98
10
 
10
 
! Отговори
при Тодор Живков преди 4 месеца
При Тодор Живков при социализма когато бяхме с Русия пенсиите се ги носеха в къщи на пенсионерите. Носеше ги кварталния пощаджия който разнасяше и писмата и вестниците, идваше пеша, всеки месец на един и същи ден в едно и също време с една голяма чанта пълна с пачки пари. Пенсионерите го канеха, черпеха го нещо и му оставяха стотинки.
97
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Убил го в Украйна дето гръмна и Трактора.
96
9
 
11
 
! Отговори
до 109 преди 4 месеца
На кой му пука ве дъртак? Къв Тодор Живков те гони в коя година живееш?!?
95
12
 
21
 
! Отговори
при Тодор Живков преди 4 месеца
При Тодор Живков имаше кисело мляко. В стъклени буркани, не в пластмаса, от закваска и с живи бактерии в него и което след 2-3 дни се разваляше ако не се изяде. Младите хора днес никога не са яли кисело мляко в живота си, не знаят вкуса му, освен ако не си правят домашно, много е вкусно и полезно. Доставяше се в магазините рано сутрин, преди да са отворили, оставяха палетите с буркани пред магазина. Представята ли си днес при демокрацията и мизерията да оставят стоката пред магазина преди да е отворил!
94
9
 
22
 
! Отговори
при Тодор Живков преди 4 месеца
При Тодор Живков нямаше професия охранител. Нямаше и охрана. Никъде нямаше охрана, нито в магазина, нито на обществени места, нито в училищата.
93
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Има още . Давай не спирай.
92
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не е застрелян ами е отстрелян. И то докато всички полицаи тренират нещо си.
91
1
 
5
 
! Отговори
Grom преди 4 месеца
Хубав ден за България. Както и 16 август.
90
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
По-скоро някой си осигурява спокойствието.
89
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дано застреляния да е някой русофил
88
1
 
19
 
! Отговори
Браво преди 4 месеца
След като полицията дълги години не си върши работата и разпъва чадър над маринчо накрая потърпевшт гражданин сам раздаде правосъдие браво и дано всеки ден ни радвате със такива новини има надежда за България! А въпросният понеже дълги години претендираше че е Господ и недосегаем вече е при него браво поклон на убиеца!!