В мрежата на Нотариуса имало лица на сериозни властови позиции

Андрей Янкулов: Възможно да е убит, за да не се разприказва
Обновена: 3 фев 2024 22:54 | 3 фев 2024 22:10, Анисия Иванова
174
В мрежата на Нотариуса имало лица на сериозни властови позиции
Снимка: БГНЕС

В мрежата, която е ръководел Мартин Божанов - Нотариуса, е имало данни за лица на сериозни властови позиции. Това заяви пред Нова тв бившият прокурор Андрей Янкулов, който сега е част от Антикорупционния фонд.

Според него е възможно да е убит, за да не се разприказва. „От начина на функциониране на това криминално предприятие, става ясно, че то е било изключително добре поставено в структурата на публичната власт у нас. Това е видно от множество примери", поясни Янкулов.

На въпрос каква ще бъде съдбата на този архив, той обясни:

„Каквато и за архива на другия предполагам ръководител, на другото такова сериозно криминално предприятие – Петьо Петров, известен с прякора си Еврото, който изчезна безследно. В един момент, като че имаше напрежение между Пепи Еврото и Мартин Божанов”.

„Виждаме сега и това, което излиза за съпругата на Божанов, която е била назначена с външен конкурс на ГДБОП. Това са индикации за сериозните властови позиции на групата.Нямам спомен да са могли да влизат хора отвън. Там са се набирали служителите от други структури на МВР”, каза още  бившият прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
24
 
! Отговори
Омерта преди 3 месеца
Държавна поръчка.
7
0
 
28
 
! Отговори
Алоу преди 3 месеца
Всички са знаели и все още знаят и НИКОЙ НИЩО НЕ ПРАВИ по въпроса, е добре де за какво е полицията, съда и подобни институции????!!?? Очевидно държавата върви тенденциозно срещу хората в нея.... Вие не сте човеци, но нали знаете как всеки си плаща сметката по един или друг начин.... Рано или късно
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Решението на съда не се коментира. Уважаваме независимия съд. Осъден е, присъдата е изпълнена.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Съдебната система работи, когато трябва и има полза за нея. И смъртното наказание не е отменено.
4
1
 
3
 
! Отговори
Асан преди 3 месеца
Той го криехме от коларите 15 г , ама жени , коли, пари . Инат . Фамилията му да води сега . На другите са пас . С Корлеоне Павлова и Петрова са на шест. Илиева е в кюповете . Милиони евро за бизнесите . Синалоа Ема е пас . Или доки .
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Октопод.
2
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аре стига с тоя нотариус вече. Аман. Такъв бил, това правел. Няма значение. Да писахте като беше жив. Файда сега няма и на никой не ми дреме
1
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Стига с тоз Нотариус дай нещо за Тиквата :)))