Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон както е по закон при "друсани" шофьори?

От нейния клип са видими поне пет нарушения
13 фев 2024 08:53, Александър Попов
363
Ще отнемат ли мерцедеса на Мис Силикон както е по закон при "друсани" шофьори?
Снимка: Instagram

Поне пет нарушения се виждат в клипа, публикуван от „Мис Силикон“ Катрин Йорданова, извън шофирането под въздействие на кокаин. Говори по телефона, което е забранено. Шофира без колан. Има домашен любимец в скута си, което е изключително опасно. Освен това шофира без ръце.

"Всичко това са груби нарушения на правилата за движение по пътищата", заяви пред bTV Владимир Тодоров от Българската асоциация на пострадалите при катастрофи.

Плеймейтката се похвали с видео в социалните мрежи, а на стъклото й има и стикер на Народното събрание, който имат депутатските автомобили. Ще се доказва дали е истински или просто имитация. Вчера Катрин Йорданова беше арестувана за шофиране след употреба на кокаин.

Още по темата
„У нас е регламентирано, че на предното стъкло на автомобила може да има само позволените от закона стикери – например такъв за гражданска отговорност. Дали стикерът на Народното събрание на колата на Катрин Йорданова е автентичен – това ще се установи от други органи. Ако автомобилът не е неин, то тогава отговорността трябва да се търси от някой друг", заяви Тодоров.

Той коментира, че наказанието за Катрин Йорданова ще бъде много строго и припомни, че за шофиране под въздействието на наркотици се отнема автомобила.

"Ако автомобилът не е неин, левовата му равностойност трябва да се плати от реалния собственик. Той ще бъде лишен от шофьорска книжка и ще плати глоба от 2000 лв.", поясни още Владимир Тодоров.

Той внася сигнал в Районна прокуратура – София, защото това е единственият начин да се противодейства на този род опасни прояви на пътя. Според него пътна полиция е с ограничени правомощия, когато става дума за заснети в клип нарушения на закона.

„Назначената експертизата ще докаже, че именно тя е шофирала автомобила. Ще се сравнят татуировките, ще се разгледат и други обстоятелства и факти. Катрин Йорданова може да влезе в затвора за три години“, каза Тодоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
295
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 2 месеца
КОГА ЩЕ КАЖАТ НА КОГО Е КОЛАТА
294
0
 
1
 
! Отговори
Шиши преди 2 месеца
като гледам колко коментари има под такъв тип статийки неминуеми ми идва > какъвто народа > такива и политиците
293
1
 
1
 
! Отговори
... преди 2 месеца
До АнонименАйде първо да си оправят тестовете, а после ако ще и доживотна да дават!
292
0
 
9
 
! Отговори
Kreti преди 2 месеца
ще стане обслужващ персонал на Киро и Компания и нищо няма да и направят, ще троши парапети !
291
0
 
8
 
! Отговори
шмatka преди 2 месеца
Що на занимавате с тоз ку..кунд...рел????
290
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Владо Тодоров е на всяка манджа мерудия, не изглежда да е много умен за възрастта си. Не е ли наясно, че всеки носи персонална отговорност за деянията си и няма как собственика на мерцедеса да плаща заради деянието на някаква пикла.
289
0
 
11
 
! Отговори
Инж+ преди 2 месеца
Оххххх!!! Горкичката!!! Тя само си е напудрила нослето!!! А тия простаци ще я арестуват!!! Че и мередесо да и вземат???
288
0
 
2
 
! Отговори
Стелт преди 2 месеца
Саше, този въпрос "вълнува" само ***! Не се вписвай зорлем при тях с тази дълга и обяснителна публикация! Само хабиш "Интернет"-пространство!!!!
287
0
 
3
 
! Отговори
da преди 2 месеца
До ХункаПо добре е май да мине с мерцедеса през тебе за да я видиш отблизо
286
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Отнеха ли и на Диона поршето, че нещо не се разбра или пак събират само трошките на хората, а лимузините не ги закачат?!
285
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Просто се отнема само автомобила - аз мисля че трябва да им се отнеме правото за шофиране за 10 години и една година в затвора!!!
284
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Без грим на излизане от ареста изглеждаше потресаващо и жалка! Ако не се вземат мерки тези силикони ще възпитават младежите!
283
0
 
24
 
! Отговори
Некъф преди 2 месеца
Как така ще го вземат ли! Трябва да се вземе, а тая *** да я тикат в затвора!
282
0
 
37
 
! Отговори
Чоко преди 2 месеца
Била безработна. Ами така е след като никой не иска да легализира про*ституцията. Тези от парламента, които са от големите ползуватели на тези услуги се ослушват . Все пак цените ще скочат с 20%
281
5
 
8
 
! Отговори
Хунка преди 2 месеца
Не вземайте Мерцедеса, предпочитам да гледам нея, пред Шиши, Копейкин и онази от БСП.
280
2
 
19
 
! Отговори
Бай Пешо преди 2 месеца
Това момиче ли е? Аз тази като я видя, ми се по_връща. Това ли чудо_вище което е по-грозно от втората световна война намерихте да ни показвате.
279
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шъ утнемът мерсидеса, ама друг път! Чичко паричко, като тропне с краче, шъ са зъбрави сичко, на мументъ! Шъ има пътрончета из пощите и кръстове пу вратити! Ха-ха-ха! Нъивници!
278
0
 
38
 
! Отговори
Хе,хе ! преди 2 месеца
Как ще го отнемат ? Нали видяхте как там се появи веднага нейния сутеньор и започна ведри разговори с полицаите - даваше им инструкции как да оформят случката. Днес политически мутри, бандщги , олигарси и посредственици управляват държавата и ни тласкат в блатото , от което няма излизане ! Тази силиконова кукувица ще продължи да наглее докато убие някой невинен гражданин и на нея пак ще и се размине !!! Особености на българската съдебна система.
277
0
 
18
 
! Отговори
Рационал преди 2 месеца
Да и отнемат и силикона, че да й купят друг Мерцедес...
276
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тези момичета са жертва на една пеогнила система.Кой организира тези свърталища за плейметки наречени конкурси.Кой им дава тези скъпи коли.Някой печели големите пари ,но определено не са тези момичета.