Пеевски убеден: Луковмарш няма място в европейска България

Призова държавните органи да не го допускат
16 фев 2024 20:49, Александър Попов
93
Пеевски убеден: Луковмарш няма място в европейска България
Снимка: БГНЕС

Луковмарш няма място в европейска България. Компетентните органи да предотвратят всяка проява на ксенофобия и език на омразата, призова председателят на парламентарната група (ПГ) на ДПС Делян Пеевски. Това се посочва в позиция, разпространена от пресцентъра на партията.

Остро осъждам провеждането на Луковмарш и призовавам държавните органи към недопускането на подобни прояви, които застрашават социалния мир в страната и накърняват достойнството на хората, казва в позицията Делян Пеевски. Според него е недопустимо в столицата на европейска България да се извършват действия, в чиято основа са проявата на ксенофобия и език на омразата, както и опит за насаждане на омраза и разделение.

Евроатлантическият път, по който е поела България, трябва да бъде следван и провеждането на каквито и да било неонацистки и профашистки мероприятия на територията на страната са недопустими, отбелязва председателят на парламентарната група на ДПС.

Столичната община съобщи по-рано днес, че не е разрешила провеждане на Луковмарш с начална точка НДК в събота – 17 февруари. В случай че такова се проведе, Столичната община ще издаде заповед за прекратяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
26
 
! Отговори
Samo minavam преди 3 месеца
Поклон генерале, за Родината, славата,а за теб, честта. За тези българи, дядо Вазов, написа, безсмъртни слова и под звуците на Шуми Марица", делата Ви, останаха в историята на България. Poso skripto: За тези гащници, познайте, какво щеше да напише
6
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Добре, сложете си ръка на сърцето и искрено искам да ми кажете тази физиономия не вили прилича на ПРАСE?
5
0
 
24
 
! Отговори
Костадинов преди 3 месеца
Къде се намираш ти бе? Кажи къде се намираш?!
4
31
 
3
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 месеца
Абсолютно е прав г-н Пеевски! Напълно го подкрепям.
3
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Прасчо се чувства спокоен в ДПС, защото знае, че там не консумират свинско.
2
0
 
31
 
! Отговори
Хмм... преди 3 месеца
То и размагнитените прасета на Доган нямат място в европейска България, ама ей на, тук си, ако не все ден, то през един и така квичиш, че се не траеш!
1
29
 
5
 
! Отговори
Българка преди 3 месеца
Само начело с такива опитни и безкористни държавници като г-н Делян Пеевски България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски е нож в сърцето на омразната на всички българи Русия.