Рашков обвини ГЕРБ и ДПС, че саботират комисията за Нотариуса

Причините вече били доста изкристализирали
116
Рашков обвини ГЕРБ и ДПС, че саботират комисията за Нотариуса
Снимка: БГНЕС

Бойко Рашков от ПП-ДБ обвини депутатите от ГЕРБ и ДПС, че се опитват да саботират работата на временната комисия в НС, която установява всички факти и обстоятелства около евентуалното наличие на лица и организирани групи за влияние в правораздавателната система във връзка с публично изнесената информация за дейността на Мартин Божанов, известен с прякора Нотариуса.

"Забелязва се в последните няколко дни, бих казал от една седмица, опит на ДПС и на ГЕРБ да саботират дейността на временната комисия за проверка на факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов", упрекна Рашков.

Според него причините за това са вече доста изкристализирали.

"Ясни са", отсече той.

Подобна теза извади и друг депутат от ПП-ДБ Мирослав Иванов.

Според него ГЕРБ и ДПС са опитали да саботират заседание на комисията за Нотариуса с цел всяване на суматоха.

"Поради следствената тайна не може да се установи дали твърденията на градския прокурор, че му е оказван натиск, са истина. Такива данни се съдържат в преписката. Ако някой наистина е оказвал натиск на СГП, това до голяма степен би могло да бъде главният прокурор - дали сегашният, или предишният", каза още Мирослав Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от Общество
Нови правила по летищата след влизането ни в Шенген
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 3 седмици
Господин Рашков ,достатъчно сте умен и професионалист и знаете ,че тази комисия от самото начало - няма никакво значение. Те направиха ,чрез нея ,каквото искат - не само ,за да забавят времето ...,но и да се "прегрупират" и получат някаква информация от АКФ ,която не знаят. Вече им е безразлично нейното съществуване. Тук уликите към тях са косвени ,докато при други ,техни престъпните действия са видими и явни,от които се притесняват,но не от "българското правосъдие" ,което е тяхно .
102
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Облачни забравихте бързо с кого гласувахте промените в конституцията с ДПС когато ви изнася сте съюзници а стане ли време за избори се качвате на лодката на Ицо
101
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Нотариусите и джуджетата все още държат заложници във властта
100
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
И кой го казва Рашков а ти не беше ли цял живот в тази система при джуджетата и нотариусите и Татарчеви и още и още Рашков комунистически следовател от бсп цял живот тръгнал да заблуждава и Докога едно и също Рашков А да питам Рашков ли е лицето на промяната лелелелеле позор
99
2
 
1
 
! Отговори
Барса гейт преди 4 седмици
Това са сериозни обвинения,мисля че тази тема трябва да бъде водеща а не да се крие между другите.Без ГЕРБ и ДПС няма как да действат организации като тази на бушона Нотариуса,поставен човек,ясно е че са свързани.Доган ,Пеевски и Борисов са за затвора отдавна,най вече летовника от Росенец
98
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Всички сте рашковици,срам и позор сте.Срам за БГ,вие сте за в къщи -подавайте си оставките и марш !!!!Хем не могат нищо хем се хващат за хорото ! Хем ви дават властта хем връщате папките.Вие да не сте на дроги всичките ???Че сте един дол дренки е ясно но сте срам за БГ .Един протест с домати и кренвирши по вас .
97
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
А ЧУВАЛИ ИМА ЛИ? ЗАЩОТО ПРЕДИШНИТЕ ВЕЧЕ ИЗЧЕЗНАХА!
96
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Крайно време е да се каже официално че ГЕРБ-ДПС са една партия и тя е на власт от 2009 година и всички видяхме за 11 години управление до къде ни докара тази партия.Дишаме праха на Румъния, оня ден Бочко беше в Румъния и се чудеше колко е напред, колко е чисти и подредено, но не казва че там вкараха 2 правителства в затвора, стотици кметове, съдии и прокурори и има вече ред,а в България партия ГЕРБ-ДПС не допуска това да се случи. Хора мислете, иначе ще продължите да бъдете бедни и нещастни!
95
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Борисов е Политик Държавник Лидер и няма нужда от такива Рашкови от БКПстанали милионери благодарение на жена си нотариуската ЦЯЛ живот Рашков работи в тази система защо е допуснал тези джуджета и незнам кои си други му били виновни и сега този се писал промяна лелелелеле
94
10
 
12
 
! Отговори
Истината!!! преди 4 седмици
Бате Лойко саботира всичко, което е свързано с разследване за корупция по високите етажи на властта!!! Шиши му нарежда, той изпълнява, двамата имат чудесен синхрон!
93
5
 
5
 
! Отговори
Хммм преди 4 седмици
Както и да се върти Мутрата, задникът му все ще е отзад. А зад него наднича ДПС...
92
4
 
2
 
! Отговори
Пффф преди 4 седмици
До 80 Решетников. Рашисткото триролче строено да брани Баце и шефа му Шиши?
91
4
 
2
 
! Отговори
Хахаха преди 4 седмици
Шиши шефа на Баце. Баце саботира каквжто му заръма Шиши. Шиши го е хванал за патката.
90
6
 
5
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 4 седмици
Баце и Шиши се страхуват да не се появят честни прокурори и съдии. Такива усилия хвърлят, за да не влязат в затвора, даже започнаха и на евроатлантици да се преструват. Обаче това разследване за Нотариуса ще им изкара на бял свят схемите, далаверите и корумпираните мутри. Важно е да го саботират и да се правят на луди.
89
7
 
5
 
! Отговори
Те това е преди 4 седмици
Сглобката е ГЕРБ-ДПС. Където ГЕРБ - там и ДПС, където ДПС - там и ГЕРБ!!! Дружно саботират комисията за Нотариуса!
88
10
 
7
 
! Отговори
Г557дт преди 4 седмици
Всяка сутрин виждахме как Боко и Шиши говореха в синхрон едно и също, мафията има едно лице в две партии! Същите, които сега саботират комисията за Нотариуса!!! Събуди се народе и не давай гласа си за лицата на мафиата Боко и Шиши.
87
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Рашков,кирчо и кокорчо ,вашта свърши ,който крал-крал,който таковал- таковал,който пил-пил...! Айде наздраве пиянде червено
86
10
 
5
 
! Отговори
Мдааа преди 4 седмици
Чакаме и следващия списък Магнитски, в който да попадне вече и Тиквата. До кога ще го жалят.
85
3
 
10
 
! Отговори
До84 преди 4 седмици
Само квадратурата на тоалетните на това корумпирано червено пиянде е повече от квадратите на къщата на Боко в Банкя! Другото е само бля ,бля...
84
6
 
5
 
! Отговори
Г557дт преди 4 седмици
А къде скриха "красивото лице на мафията"? А ГЕРБ и ДПС са се оплели като черва в схеми.