Пътуващите до Варна и Бургас - 2 часа по-рано на летището

Полетите ще се обслужват от изходи във вътрешната част на Т2
2 апр 2024 16:00, Инна Ангелова
42
Пътуващите до Варна и Бургас - 2 часа по-рано на летището
Снимка: u_wuwiwxkylg от Pixabay

Пътуващите от Летище София по вътрешни линии в страната за Варна и Бургас, трябва да са на летищети два часа преди полета. Това съобщиха от летището на страницата си в социалната мрежа.
 
"Ако планирате полет по вътрешните линии от Летище София е препоръчително да бъдете на летището два часа преди отпътуването си. Отсега нататък полетите ще бъдат обслужвани от изходи, разположени във вътрешната част на Терминал 2”. От летището напонят, че всички пътници могат да се възползват от магазините и заведенията за хранене, както и от бизнес салона на Терминал 2.

Преди дни започна и ремонт на пътната настилка пред летището, което може да доведе до временни затруднения в преминаването. Предвиденият срок за завършване на ремонтните дейности е до 20 април. / БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: летищеполеттерминал
Още от Общество
Пенсионерите у нас ще са 25% от населението през 2027 г., през 2060 г. - над 30%
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
3
 
! Отговори
Та нали преди 4 седмици
Взимаме самолет за да пътуваме по кратко....два часа на летището и един час до Бургас...то по добре да си ходя с колата...стигам за четири часа и е четири пъти по евтино .......ама тия на летището явно немат мозъчни гънки.
41
1
 
0
 
! Отговори
Кви два часа бре преди 4 седмици
Вие нормални ли сте....чии ша го крепим ....ша пълним гушите на търговците за скъпите им стоки ли.........не повече от половин час....е нормално...
40
2
 
3
 
! Отговори
Отказваща оферта.... преди 4 седмици
Удобството на клиента е оставено на последно место , освен за командировани държавни служители за други няма да става едва ли ще просъществува .
39
1
 
6
 
! Отговори
Шенген преди 4 седмици
До Бургас и Варна е по-далеч, отколкото до Рим и Виена.
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До До 24 "Ти наистина ли вярваш, че е толкова лесно да се отървеш от реското влияние" ---- абе клоооун кажи колко жп линии, колко гари, колко летища, колко завода, колко болници, колко базови ел.централи построиха новите господари??? Предните поне де хрижиха уфтсете да живеят що годе прилично и да има средна класа, новите само стрижат и унищожават!
37
2
 
6
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 4 седмици
За 3 часа се стига кола до Бургас и Варна . Каква е файдата от Самолет . Прилича ми на линията София - Скопие .
36
1
 
5
 
! Отговори
До горките вие преди 4 седмици
Какво ви е, добре ли сте? Пийнете една чаша вода.
35
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До горките вие Кво викаш, признак на циливилизованост и висока ентеуегентност е да висиш по 2 часа на летището като затворник и да сърбаш некво бракувано кафе, което ти пробутват за 8 лв? Ами не, мерси, дръж си ги тия висоти на цивилизацията за теб. На теб са ти по-необходими като си ходиш на село да има да се похвалиш с нещо.
34
1
 
10
 
! Отговори
НЕ, МЕРСИ! преди 4 седмици
Купих си кола и предпочитам за 4 часа да съм си в Бургас! 5 години си висях като...а заведенията на летището са зверски скъпи, а климатиците вътре правят зима! Сори, не на мене тия!
33
7
 
4
 
! Отговори
горките вие преди 4 седмици
ах 2 часа по-рано. друго си е да миткосвате по бензиностанциите и да пиете коста кафе и джвакате макдоналдс докато пълнят резервоарите на колите ви втора употреба с газ. не случихте на сънародници и родина, големи величия. било пълно с роби и сателити. пълно е с хора като вас, които се имат за нещо особено, а сте масово обслужващ персонал. жалкият псевдоелитаризъм на уж десните е основната причина да няма промяна в съзнанието - като ви гледат постсъветските човеци никой не иска да прилича на вас
32
1
 
15
 
! Отговори
Аноним 1 преди 4 седмици
Ами да ги викат 24 часа преди полета. Да хапнат и пийнат на летището и да вземат банков кредит да си покрият разходите. Да се търси отговорност от тези които губят времето на хората. Срамота!!! Някъде се иска 10-20 минути да вътрешни полети.
31
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Пълна глупост!! Сътворена от некадърни власти.
30
7
 
7
 
! Отговори
До 24 преди 4 седмици
Ти наистина ли вярваш, че е толкова лесно да се отървеш от реското влияние след 45 години диктатура? Така ли мислиш че след 90 година се минава просто към американско влияние? Мислиш ли, че руснаците ще те оставят така лесно? Колко американци живеят в България проследните 34 години? И колко руснаци живеят в България от 1944 година до днес? Хиляди са, много са внедрени по време на диктатурата. Не е всичко толкова просто.
29
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
За хора, които си ценят времето, да стоят 2 часа на едно място и да не правят нищо, си е чиста лyдост!
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До 25 "бай Г пак не е прочел и се възмущава. :D" Убаво, я ни светни какво не сме прочели? Нещо има ли в статията, което да оправдава тая нелепица, а пък ние да сме да го пропуснали?
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
В Германия 400 км се минават за 1 час с бързия влак
26
6
 
7
 
! Отговори
do 24 преди 4 седмици
Американски сателит, но с руско робско самосъзнание.
25
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
бай Г пак не е прочел и се възмущава. :D
24
7
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 18 преди 4 седмици
Прав си по отношение на останалото, само дето сме американски сателит от вече 35 години.
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Аман от тарикати на едро и дребно. Концесионерите на това летище са мошеници.