Очакваме Столтенберг за асамблеята на НАТО

Помощта за Украйна ще бъде тема на срещата
16 май 2024 07:51, Петър Бойчев
36
Очакваме Столтенберг за асамблеята на НАТО
Снимка БГНЕС

Предвижда се генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг да дойде в България за участие в Парламентарната асамблея на НАТО. Това съобщи военният министър Атанас Запрянов по NOVA.

„Очаквам да има и Украинска парламентарна делегация за участие в тази асамблея. Помощта за Украйна няма начин да не бъде тема на срещата”, допълни министърът.

Пролетната сесия на парламентарната асамблея на НАТО е предвидена да се проведе в София между 24 и 27 май.

Министърът обясни, че няма практика и се избягва да бъдат привнасяни двустранни въпроси между страните членки. „Не е добре за единството в НАТО, когато има нерешени двустранни въпроси. Нашата граница между България и РС Македония е граница между страни, съюзни в Алианса, не е допустимо да има действия на омраза към съюзник”, каза още Запрянов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от Общество
Меко казано е важно: Каква тоалетна хартия използваме?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
3
 
! Отговори
98 преди 2 седмици
Със специалното участие на бринкен, който ша свири на тамбура в съпровод от украински просяци.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
За какво ви е ?
26
2
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 2 седмици
не са добре дошли българия не трябва да става сборище на убии-ци ние сме в нато и есбез референдум да си правят седенките на някоя офшорна зона да им по удобно
25
0
 
3
 
! Отговори
Да живее преди 2 седмици
Асамблеята "Знаме на Мира".
24
5
 
5
 
! Отговори
Кънчо преди 2 седмици
Сърбия, отявлен приятел и защитник на Русия, миналата седмица прие на посещение Зеленска и Кулеба, а те от своя страна изключително много благодариха на Сърбия за предоставени линейки ако не се лъжа и ги наричаха големи приятели. Даже и библиотеките си щели там да местят.Ние дадохме в пъти повече хумманитарна помощ и военна такава, но никой чак толкова не ни благодари...явно сме задължени да даваме. Си беше в Сърбия, а ние очакваме някакъв мушморок и то ако евентуално склони да дойде...
23
2
 
1
 
! Отговори
До Приканване преди 2 седмици
ИЗПРАЗНИ СЕ И ИЗЛЕЗ ОТ ТОАЛЕТНАТА!!!...
22
2
 
14
 
! Отговори
Хахахаха преди 2 седмици
Ясноооо.... Пак ще има Рааааавнис мирнооо. Haто заповядва, а България изпълнява!!!! То бива бива, ама такъв слугинаж не имало нито при комунизма, нито при хитлер, нито при османците. Срам ме е колко наведена и унижена е моята Родина! Преди 15г се дразнех на чеха дето ни нарисува като keнефа на Европа, ама сега осъзнавам, че е бил прав. "Благодаря" ви евроатлантически гъzoлизци!!!!
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А така кацнете ни в България.Ще има домати и яйца и за Столенберг и за украинската делегация.Пък и павета може да се намерят.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Абе, нали Гражданинът Зеленски получи парите и оръжията, които чакаше, ЗАЩО Русия е в настъпление, а не Украйна. Каква помощ за Украйна??? Нали побеждаваха. Контра-настъпление правиха ли, правиха. Какви помощи, като войници им трябват, оръжия имат достатъчно. ЗАЩО украинците ги ловят като диви животни по улиците, за да ги пратят на фронта? Не трябва ли сами да са там, да си защитават Родината? А украинките да са във фабриките за боеприпаси, че да не се налага Наркоманат да проси?
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Aйge нeмa нyжga...
18
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Глупавите" сърби взеха 50 самолета МиГ 27 от путиня!!! ПЕТДЕСЕТ самолета за 60 милиона, обаче по сръбски се пазариха и платиха 50милиона т.е по милион на самолет, а ние плащаме авансоново над 4млрд$ за 16 летящи москвичи и още ги чакаме.Си дзинпин миналата седмица беше в Сърбия,а ние чакаме Столтенберг да идва и да ни вкарва в война.За пореден път сме на грешния кон!!!
17
13
 
2
 
! Отговори
Приканване преди 2 седмици
Всички копейкаджии, веднага се връщайте на работа, лентяи. Като ви гледам колко сте активни в нета през работно време, се чудя кой ви храни! Или на вас това ви е работата - за няколко копейки повече! Само да уточня: за ваше най-голяма съжаление, РБългария е член на ЕС и на НАТО. РБългария никога няма да стане член на ЕАИС, ШОС, ОДКС и най-вече на РФ. Дерзайте, че още малко ви остана, а билетите за сибир са ограничени (и за там има тест за интелигентност).
16
3
 
5
 
! Отговори
Да преди 2 седмици
Шоуто дойде и у нас..
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да бе очакваме го,изтрябвал ни е и той и украинските просяци дето са се довлекли да цапцаросат още нещо,по добре хич да неидват
14
2
 
9
 
! Отговори
гтомн преди 2 седмици
ще иска войска за украйна, то оръжието излита от летищата всекидневно от България за украйна. продажници!
13
2
 
6
 
! Отговори
НАРОДА преди 2 седмици
вън!!!ВЪН!!!
12
4
 
3
 
! Отговори
Със сигурност преди 2 седмици
До българина - изпразнена от съдържание черепна кухина, с малкото останало въздух в нея (на "милиметри" от идеалния вакуум) формулира изречения граничещи с античовешко поведение. Ти си ярка извадка от менталнодефицитните копейкаджии и си диретно за Централния! Очаквай посещение от Службите за сигурност! Скоро!
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Украйна не е член на НАТО защо трябва да ги очакваме.Взеха всичко което може да се вземе от България,сега ще им подарят и реакторите стрували милиарди и платени с нашите данъци
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ич ни не требва тоз, да си седи у къщи
9
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
тези ни наобикалят като гладни котараци откакто фронтът в Укрия поддаде