Мъжът, открил избягалия за втори път Сашко: За малко да го изтървем

Детето било много далеч от показанията на полицаите и родителите
19 май 2024 09:15, Нели Христова
52
Мъжът, открил избягалия за втори път Сашко: За малко да го изтървем
Снимка: NOVA

След като отново се изгуби, как беше намерен Сашко от Перник? Детето изчезна за кратко вчера край село Лозен, но бързо е било открито. Намерил го е Дейвид Бегов.

"Полицай приятел от 8 РПУ знае, че познавам района, обади ми се и помоли за съдействие. Веднага тръгнах", разказва Дейвид Бегов.

"Беше горе на билото, много далеч от показанията на полицаите и родителите. От селото нагоре на 5-6 км, на билото, преди да прехвърли оттатък Балкана. Можеше да се разминем за секунди. Щеше да отиде към Пасарел", разказа Дейвид Бегов.

По думите му, когато Сашко го видял, се стреснал. "Спрях джипа, започнах да му говоря. Доближих се до него и го хванах", разказва Бегов.

"Дадох му вода, ябълка, каквото имах в джипа. Не се притеснявах, че жена ми и детето също са вътре", разказа пред Нова той.

Според него е голям късмет, че са се засекли. "Бяхме ли се забавили 5-10 минути, щяхме да го изпуснем", разказа Дейвид Бегов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ПОХВАЛНО БЕГОВ,БЪДИ БЛАГОСЛОВЕН!!!
42
0
 
2
 
! Отговори
Олеле преди 2 месеца
Гривните са, за да седят на един адрес, а не да ходят по планините. В планините няма навсякъде обхват.
41
1
 
9
 
! Отговори
КолЮ преди 2 месеца
Пак цялата държава занимават Колкото и да звучи ужасно, но явно не могат да се грижат за момчетоОрганите да се самосезират.
40
0
 
8
 
! Отговори
Не е смешно преди 2 месеца
Навремето, в детските си години се смеехме, когато ни разказваха, че в по-далечното минало на шията на всеки човек с психични проблеми са слагали хлопатар, тъй като на село винаги имало много работа и нямало кой да наблюдава постоянно такъв болен. По звука на хропатара го намирали бързо. Днес вече не се смея на подобни разкази, само си правя изводи. На деца като този Сашко наистина трябва да им слагат по една гривна на крака, щом като не е по силите на дете да я свали.
39
2
 
13
 
! Отговори
Дрт Пъън преди 2 месеца
Родителите са за БОЙ. Сашко е МАЛЪК, той не може все още да се ориентира къде да годи и как да стигне до дома си. Това е задължение на майката или бащата. Да СЕ ГРИЖАТ за малкия докато порастне и започне сам да се оправя в живота.... Закрила на детето СПЯТ ЛИ ?
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
тури му един синжир със звънче да не бега :)))
37
0
 
12
 
! Отговори
И пак до бау преди 2 месеца
По долу някой е написъл да се сложи гривна на крака , тя не може да се свали от дете и кучетата се чипосват ...еми значи имаме варианти ....щот последния , най кофти вариант детето да се затвори и да не излиза никъде или да се даде на институция ,която може да го гледа ....в България няма такива ....гривната за мен е най-добрия вариант . Щпм МВР може да постави такава на затворник , за наша сметка , защо не може да сложи такава на проблемно дете ?
36
0
 
10
 
! Отговори
До критика преди 2 месеца
Що имам куче , щото имам двор и гледам , животни , кокошки, овце , зайци . Кучето избяга по време на лов , върна се само в къщи ....така че , аргументурай си , коментара ....какво като имам куче ?
35
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Даваха бащата личи му че е болен от подобна болест като сина си ,за какво създават тия деца кото са болни !!
34
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя друг Сашко ли е ?Този е от Лозен . Първия бе от Перник
33
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Според мен , като е проблем гривната за проследяване , може да се сложи нещо в якето му , по дрехите му...С тези технологии днес един чип не е толкова трудно да се измисли къде да се сложи като не понася детето разни дрънкулки по себе си! Все пак нали бащата е нотариус , може да си позволи нещо по - съвременно да му купи!!!
32
5
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 месеца
Абе тоя Сашко е видно, че не е наред с главата. Що изобщо не го дадат да се гледа в някакви специализирани институции се чудя
31
15
 
6
 
! Отговори
до 29 преди 2 месеца
Що имаш и куче, напълно сте ми ясен! Вие сте от болната порода кучкари - защитници на хищните домашни любимци! Истинските българи гледат крави /за мляко/! Вие сте еснаф, господин Нарцис!
30
1
 
3
 
! Отговори
Бау преди 2 месеца
Хайде, сега, колко от вас знаят тракер и как да си го набавят и ползват, особено ако кучето ви не го иска, а деменцията го сваля и забравя къде го е скътала...? Записано е в Библията, че от лекар се нуждаят не здравите, а болните! По Закона на Мърфи, този, който има най голяма нужда от нещо, точно той хич не може да си служи с това нещо! Ако можеше - нямаше да има нужда!
29
2
 
13
 
! Отговори
До бау преди 2 месеца
Децата не съм си губил още , само кучето , ама то само се върна , щот има акъл в главата. Тоя за втори път вдига джабала за едно и също .... между другото , кучето ми бяга по бързо от мен , децата ми не ...прави си извод преди да пр0цнеш коментар с морална нотка
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Изтървайте го. След 2 седмици хеликоптерите ще го намерят. Този филм вече сме го гледали. Само дето пак е за наша сметка. Има много неща за замитане под килима на мадийното внимание и сашковците ги ползват за отклоняване на внимание. Хайде да пораства тоз сашко и да го пускат за ерген сашко2 да му намерят някоя кака да се грижи и за него
27
11
 
5
 
! Отговори
Бау преди 2 месеца
Не е странно, че Човекът, който е излязъл с джипа и семейството си да го търси не обвинява никого, а ,,диванните експерти", които грухтите, плюскате и се наливате с божествени напитки пред мониторит, критикарствате с една единствена цел - да покажете вие колко сте велики, децата ви ,,прекрасни и изрядни", а не за да помогнете с нещо! Занимавали ги със Сашко!? - Като не ви се занимава, има други теми! Белки там проявите някаква добродетел! С таки еснафи, изборите са опорочени пред ва ри тел но!
26
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На този баща трябва социалните да му отнемат детето. Очевидно и той има някакви проблеми и е неспособен да полага необходимите грижи за проблемното си дете. Да го изведеш в чукарите след последната случка без да му сложиш GPS тракер си е остра интелектуална недостатъчност, освен ако това не е нарочно. Абе нещо не е наред. Като за начало може да му лепнат една солена глоба.
25
0
 
7
 
! Отговори
Браво... преди 2 месеца
...на този човек от мен!
24
0
 
23
 
! Отговори
Такова дете, преди 2 месеца
без значение от възрастта ми НЕ ТРЯБВА да се изпуска от поглед!!! Добре че бързо е намерен.Вече имам големи съмнения за родителският капацитет на този баща!