Борисов: В момента борбата е кой да е яростната опозиция

Предлагаха ми да не делим на 3 с ДПС
Обновена: 7 юни 2024 22:02 | 30 май 2024 19:22, Стела Стоянова
132
Борисов: В момента борбата е кой да е яростната опозиция
Снимка БГНЕС, архив

В момента борбата е кой да е яростната опозиция. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

"През тези месеци успях да изуча добре нашите партньори, действително класата е в наша полза", каза Борисов е добави, че е важно кой колко може, колко е постигнал и какво може да покаже зад себе си какво се е случило през годините.

Според лидера на ГЕРБ България е достигнала до такова положение, каквото е било през 90-те години на миналия век.

"Сега държавата е разделена на много – президентската група, на "Възраждане", на БСП, на ПП-ДБ, на ГЕРБ, на ДПС и на още много други", добави той.

Борисов попита къде е девизът на парламента "Съединението прави силата?". "В момента няма кампания. Кампанията е наша и затова се дамгосва всеки ден. Кампанията на ПП-ДБ ликвидира възможността за правителство център дясно", каза още той и допълни, че "Възраждане" искат да управляват сами, което означава да имат 120 депутати, нещо, което "даже царят не можа да го постигне".

Лидерът на ГЕРБ е категоричен, че в момента борбата е кой да е яростната опозиция.

"Щедро ми предлагаха да не делим на три с ДПС, а 50 на 50", обяви още той.

Лидерът на ГЕРБ коментира и скандала с българската позиция по отношение на Резолюцията на ООН за Сребреница. "Когато бях в Сребреница, Мостар и Сараево само моят автомобил не сменяше ескортите. Аз можех да отида при всички религиозни и етнически общности в Босна и Херцеговина без охрана, защото за всички правех най-доброто. Ужасът, който съм видял там, не съм виждал никъде другаде. В Мостар гробищата са между блоковете. Стреляли са се от блоковете, които целите са шрапнели и куршуми, а нощем са слизали да погребват загиналите в градините си. Разбира се, че осъждам всичко това, което се е случило в Босна и Херцеговина. Но аз съм го осъдил там заедно с Даниел Митов и всички външни министри", допълни Борисов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от София
Започнва премахването на треви от тротоарите в София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен,к.111 Би било по-точно да се каже, българска, но реално турска етническа партия с богат политически опит. Не мога да разбера защо лидерът на ДПС А.Доган - разсъдлив и трезво мислещ човек смени манталитета си и постави начело на ДПС българин, завършил ПИФ на ЮЗУ, факултет с нисък рейтинг, а самият Пеевски е с ниска култура на общуване, нетърпящ чуждо мнение и винаги готов да притисне събеседника си до стената, било то и президент на РБ. С Хр.Иванов такива изменения направиха, че ум
114
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ББ не слиза от колоните на вестниците, а вече остарява, словесният запас на думи намалява, начинът на изразяване избледнява и става все по-язвителен, а това противоречи на изискването за културен и добронамерен изказ.Има поне 3-4, да не кажа и петима ближни, на които може да отстъпва част от изявленията си, за да намали съответните негативни отговори. Дано си припомни мнението, че честото явяване пред медиите може да има отрицателен ефект.
113
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя изначално ми е отвратителен и не го понасям , но в конкретния случай му се е получило с язвителността .
112
0
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 2 седмици
Ще гласувам за банкяра и магнита, те са световни шампиони по крадене,може и за мен да остане.
111
1
 
3
 
! Отговори
КЪМ 113 преди 2 седмици
Как мое да приписвате на човек грехове,които не е извършил-да не би да е бил на волана Петков-а знаете ли какво е било състоянието на другия шофьор-никой не казва-уморен,недоспал,разсеян,защото е говорил и т.н.
110
2
 
7
 
! Отговори
КРИСИ преди 2 седмици
Как може да има хора,които още подкрепят Герб-какъв трябва да си ,за да ти са симпатични,а не обратното,толкова време не ви ли опротивяха с изказаните си грубости и простотии и унижаване на собствените си членове с неподходящи думи и реплики!
109
2
 
7
 
! Отговори
гошо преди 2 седмици
Да гласувам ли доказан криминален престъпник пак да стане "премиер",че не се е накрал за 15 години?Май не?
108
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да ядете на Буци дъртите та шу ци! Да ви е сладко! Ние пак ще гласуваме за ГЕРБ!
107
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Че какво й е на ДПС? Българска партия с богат политически опит. Подкрепяла винаги евроатлантическия път на България. ДПС са уваажавана членка на Европейския либерелен съюз. Кои са ПП,ДБ?
106
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
С няма ли да има извънредно заседание заради катастрофата в Аксаково, където Кирил Петков уби с автомобила си човек!? И асфалтира мястото на катастрофата, за да не се вижда, че колата уцийца, в която е бил Кирил Петков, е карала с 170 км в час и няма спирачен път.
105
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
107 ГЕРБ, с Борисов начело, са първа политическа сила, води пред втората с 15%.
104
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
107 Като стигне годините на Борисов Кирил Петков ще изглежда като "татко Петко", разложен *** със светещицигански очи готов да се бие с всеки, който му противоречи.
103
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
108 Не Борисов а Кирил Петков, който уби човек на пътя, трябва да влезе в затвора. И за още много други престъпления трябва да отговаря Киро просто т.н. Лена от парапета с каруцарския език/ " сглобка, шефче" /, също трябва да влезе там, за фалшифицирани подписи и корупция/договора с ББР/. Кокорчо т.н. се очаква да бъде осъден от измамени американци, а в Англия ако не върне 6 млн го чака затвор.
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ко?Не!
101
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Баце, влез си в ролята и влез в затвора накрая. Всички това очакваме като развръзка. Запази си достойнството поне, глупав микропенис
100
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Вижте го на какво прилича, докато се опитва да избегне затвор. Тоя човек е аутсайдер, след 20 години умишлено саботиране на държавата. Никой не гласува за него никога. Заминала бивша карате бодибилдер фигура, която се е разложила. Какво го обсъждате тоя ненаял се дрищльо?
99
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Луд. Не в добрия смисъл. Психар за освидетелстване, чиито изказвания влизат в медиите и ги виждат някакви други психари, и даже гласуват за него - за да не се чувстват психо. Абе, кво намирате в тази дядка ненормална?! Защо си удължавате агонията? Помогнал ли ви е някога за нещо тоя утрепляк?
98
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Да не си продавал сладолед на женския пазар и на това да викаш фирма а?
97
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Асенчо харчеше пари безнаказано благодарение на финансовата политика на Борисовото управление
96
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 86 а като те мачка Асенчо и Киро 4 години как е добре ли ти е Шарратански драскач