Трусът в снимки

10-метрови вълни заляха Североизточна Япония
Обновена: 16 мар 2011 10:42 | 11 мар 2011 10:00,
30

Снимка: Ройтерс

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
тцЪ преди 13 години
малък магнитуд - да се таковам и у неграмотника
24
0
 
1
 
! Отговори
тцЪ преди 13 години
Съществува и друго - при запълване на големи земни кухини с вода може да се стигне до земетресения с малак магнитут. Справка - изхвърлянето "заземяването" на отпадни води. При водонасищане на съответните пластове, особено ако са в разломен район - ела да гледаш за какво става дума. Но да се върнем на Япония - това земетресение НЕ е следствие от човешката дейност, а на простия факт, че Япония е най-силно земетръсният район на Земята, заедно с Малайзия.
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само за инфо - нефта може да се изчерпав но практиакта е след като находището бъде изчерпано или по време на добива, да се запълва с вода, тъй като нефта е по лек така и добива става по лесен. Поне се запознайте и говорете.
22
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Според мен коментар 22 и 23 е написан от хора, които просто се бъзикат с нас. Никой не може да разсъждава по този начин. Ха-ха-ха...хванахме се.... :D
21
2
 
2
 
! Отговори
до номер 20 преди 13 години
това беше най-малоумното нещо което съм чувал :D
20
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Напротив, именно случаи като това са доказателсва за Бог и висшата справедливост. япония има много карма за плащане. Те и до сега ловят и убиват делфини за храна ! Това което става в Япония е само началото. Цяла Япония ще бъде потопена. Подобна учащ чака и много други държави. Бг ще мине по-леко но пак ще има много загинали хора.
19
8
 
6
 
! Отговори
Научната Истина преди 13 години
За да докажеш,че съществува ябълка е достатъчно само да покажеш една по цял свят,но за да докажеш,че няма ябълка трябва да обиколиш цялата вселена за да кажеш,че няма. А Доказателставата за Създателя са повече от всички предмети по цялата вселена.
18
5
 
3
 
! Отговори
eeeeee преди 13 години
Тая година според учените нефта от земните ядра започва да се изчерпва.А когато се изчерпва нефта, започват да се разместват пластовете.За това ставаме свидетели на все по-силни заметресения.Колко земетресения трябва да станат за да го разберат.Жалко, че умират толкова хора, но това е истината.
17
3
 
6
 
! Отговори
Докинс преди 13 години
Животът е възникнал чрез панспермия, а преди това - чрез абиогенеза. Двойкар, чети повече и стига си вярвал в глупости. Освен това сто пъти се каза, че не това е темата на новината.
16
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А как е възникнал живота,бе господа философи,щом (според вас) няма Създател или Творец?
15
0
 
6
 
! Отговори
Оле затвори очички преди 13 години
Забележете обаче как хората стоят и въпреки всичко и в хаоса и страха в Япония в момента има ред и организация (колкото и да е странно това). А сградите виждате ли ги!? Някои от тях дори стъклата не им са се счупили.
14
4
 
2
 
! Отговори
Dimo преди 13 години
Mai 6te se okajat pravi maite za 2012 :|
13
2
 
7
 
! Отговори
Honorik преди 13 години
Хайде стига сте спорили!Станалото е голяма трагедия.Който вярва в Господ,нека да вярва!Който не вярва,негов избор!
12
4
 
10
 
! Отговори
Докинс преди 13 години
Коментар 13 е доста точен. Ясно е, че Бог е делюзия и ако някой трябва да доказва съществуването му, това са тези, които претендират, че вярват в съществуването "Му". Само че тук не това е важното; важното е, че е станал брутален природен катаклизъм и умират хора; суеверията са последната глупост, която трябва да се коментира.
11
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Станала е трагедия, а вие говорите за глупости и измишльотини като БОГ. За да не ми изтрият коментара ще се цензурирам сам, бог може да ми.... не чакай...не може, защото не съществува!
10
3
 
1
 
! Отговори
До 5 преди 13 години
Същото важи за теб.
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако в Япония се строеше като в България сега там нямаше да има здрава сграда.
8
5
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 13 години
бой по религиозните кратуни, ако слушаме тях вместо да строим здраво ще се надяваме господ да не ни праща земетресения, а като ни прати ще си измисляме разни грехове за които ни наказва
7
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
по-правилния въпрос е не дали има или няма Бог, а защо някои хора се мислят за Бог?! Прочетете за HAARP и се замислете
6
2
 
46
 
! Отговори
:) преди 13 години
Все с господ се оправдавате , Браво на Япония само те могат да издържат на такова земетресение.