Мистър София – мерки и теглилки

23-годишният Мартин Иванов е най-хубавият столичанин
18 окт 2011 21:15,
127

Стоян Дудов, победителят Мартин Иванов и Георги Михайлов. Снимка: Dnes.bg
 

Конкурсите за мъже минават доста по-лежерно и скучно от тези, в които е намесен нежният пол. Така бе и на надпреварата "Мистър София", в която се включиха 14 кандидати за титлата.

Водеща на събитието бе носителката на короната Мис България 2006 Славена Вътова, която през тази година бе замесена в скандал с появата на порноклипче в интернет.

В началото тя обяви, че ще бъде избран най-красивият и интелигентен софиянец, но интелигентността остана скрита. По простата причина, че участниците не обелиха и една дума.

Младежите дефилираха в три тура – във всекидневно облекло, по бански и с костюми, като гостите единствено научиха техните мерки и теглилки.

Някои от тях се опитаха да пофлиртуват с журито, други заложиха на заучени физиономии от модните среди. Тяхното представяне бе оценено от "съдебен" състав, в което участваха представители на спонсорите, Мис България Елена Ангелова, фолкпевицата Есил Дюран, "PR No 1" Атанас Лазаров, журналисти.

Между дефилетата с музикално-артистична програма се изяви рапърът Устата, който заложи на чалга репертоар. Гостите чуха дуета му с Азис "Нащракай се" и "Силикон-регетон", които са вървежни поне час след полунощ и поне след третото уиски.

Най-развълнувана от песните на Устата се оказа Голямата уста – Руслана Попова. Явно мислейки, че е на нощен купон, тя реши да се прави на жрица на любовта и демонстрира пози от "Кама сутра". Нищо че само преди дни стана баба.

За сметка на това фолкпевицата Есил Дюран заложи на джаз. Но и по време на нейното сериозно изпълнение пробляснаха секси искри. Тя бе изненадана от един от кандидатите за Мистър, който не се показа като джентълмен. Докато тя изпълняваше песента и флиртуваше с участниците, един от тях – Стоян Дудов, лично се увери колко твърд е силиконът й.

На финала журито обяви своите фаворити. Титлата Мистър София бе присъдена на 23-годишния Мартин Иванов, а негови подгласници станаха 20-годишните Стоян Дудов и Георги Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сега ли да повърна
112
0
 
4
 
! Отговори
- преди 12 години
Цялата тая работа е FAKE AND GAY!
111
0
 
4
 
! Отговори
ЕВГЕНИ МИНДЖЕВА преди 12 години
MISTYR ***-- BYDESHt LUBOWNIK NA EWGENIQ MINDJEVA
110
0
 
8
 
! Отговори
Цицофил Дупелюбов преди 12 години
Манете ги тия кочове бре, давайте женски дупета и цици :))
109
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
на снимки 6 и 9Може ли с такъв шкембак да се съблечеш пред публика?
108
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като ги видях разголени... ми те половината тюфлеци.Това лято едни момчета продаваха на плажа варена царевица.Всички до едно бяха с перфектни фигури, релефче където трябва.Веднъж ги заговорих и се оказа, че двама от тях са студенти.
107
0
 
0
 
! Отговори
до 113 преди 12 години
Приемам забележката. Членуването не ми е една от най-силните страни в граматиката. Старая се да не го забравям езика ни, понеже доста рядко ми се случва да го използвам писмено. Не се опитвам да се оправдавам, за разлика от доста българи извън страната.Този конкурс е нагласен, ми се струва. Жалко е да имаме толкова хубави момчета, а да показваме пред света това. Колежка на работа ме попита за това и когато разбра какво е остана без думи.
106
0
 
0
 
! Отговори
до 110 и 111 преди 12 години
Съгласна съм със забележките към т.нар. Чешмеджиева, но и вие двамата имате по една грешка - в членуването на правописа :))
105
0
 
5
 
! Отговори
Бойковист преди 12 години
ужасссс!!!някакви селяци,без слънчев загар,с коремчета (даже и шкембета),тук таме мускули,всички чалга манекени ... о свещена простота!!
104
0
 
3
 
! Отговори
Стеф преди 12 години
Съгласен съм със 110, правописа е много важен. Относно този конкурс, можеше и по-добри кандидати да намерят, но какво ли разбирам аз от модни конкурси. Не съм компетентен просто.Най са ми забавни коментарите ви. Хубаво е да се посмее малко човек.
103
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чешмеджиева, не коментирам това, което искаш да кажеш, но всяка втора дума си написала грешно. Хайде наблегни малко и на правописът, важно е.
102
1
 
3
 
! Отговори
shs преди 12 години
ГОЛЕМИ СМЕШНИЦИ :D:D
101
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая е уникум. Хахахахохохохо в "бАрзината", "готвА", "вАртя". Неграмотна с ужасни разбирания и НЕДОНАЕБАНА, нооо с голямо, непокрито самочувствие!!!! Бих ти предложил да те жулна, аз-момичето хаха, но като те гледам каква си проклета, не мога да си представя колко си грозна....
100
11
 
2
 
! Отговори
г-жа Чешмеджиева преди 12 години
А ти малката си дребна душица дребнава ,гледаш клечицата в окото на хората а не виждаш дървото в твоето.Аз не съм като теб да гледам какво колче да си навра на едно място ами къща вартя,готва,шетам и това че в барзината съм допуснала някоя грешка не е проблем.Сина ми не го обиждай не можеш му стъпа на малкия пръст ни на образованието ни на хубоста ни на имотите дето ги има.Много злобни пикли,неоважителни,грозни чудо,кошмар.Да не си майка на синв днешно време божкеееейй...
99
0
 
10
 
! Отговори
"Више" преди 12 години
Проста и неграмотна(не забравяй второто). Ти си нетърпима във форума, камо ли на живо (гаранция твоя пръдльо е още по-зле от теб). Била сигОрна, че съм жена....ама ти си толкова ***, че е почти забавно хахаха. Била 8 години в банка и за това не е проста...леле божке, ще падна.
98
11
 
1
 
! Отговори
г-жа Чешмеджиева преди 12 години
До 103. 100% съм сигорна че си жена мойто момиче,не можеш да се скриеш,личи ти.Но нищо,няма да влизам в спор с елементарни девойки.Аз мнението съм си го казала пък вий младите ако имате уши слушайте.И не ми казвай проста ли съм каква съм.Аз ако бях проста нямаше вече 8 години да съм в банка ясно ли ти е? Дето вика сина ми много кухи *** има мамо много големи кифладжийки.Аман от простотий.
97
0
 
3
 
! Отговори
шорти преди 12 години
Каква е тая смехотерапия.
96
0
 
8
 
! Отговори
До Чекмеджиева преди 12 години
Ало, лелке, не за първи път пишеш и пак се доказа, че си много елементарна. Разбрахме, че си отгледала мамино синче, че е грозноват, че майка му е куха и неграмотна лейка (неграмотна, ама с "више" хаха). Само не е ясно, защо не си гледаш турските сериали, които ти подхождат, а си седнала да демонстрираш простотия?!
95
2
 
3
 
! Отговори
WTF преди 12 години
Хах, тоя победител защо подозрително прилича на Дражка-Чая?
94
1
 
4
 
! Отговори
цици преди 12 години
Долнопробна работа......