Мистър София – мерки и теглилки

23-годишният Мартин Иванов е най-хубавият столичанин
18 окт 2011 21:15,
127

Стоян Дудов, победителят Мартин Иванов и Георги Михайлов. Снимка: Dnes.bg
 

Конкурсите за мъже минават доста по-лежерно и скучно от тези, в които е намесен нежният пол. Така бе и на надпреварата "Мистър София", в която се включиха 14 кандидати за титлата.

Водеща на събитието бе носителката на короната Мис България 2006 Славена Вътова, която през тази година бе замесена в скандал с появата на порноклипче в интернет.

В началото тя обяви, че ще бъде избран най-красивият и интелигентен софиянец, но интелигентността остана скрита. По простата причина, че участниците не обелиха и една дума.

Младежите дефилираха в три тура – във всекидневно облекло, по бански и с костюми, като гостите единствено научиха техните мерки и теглилки.

Някои от тях се опитаха да пофлиртуват с журито, други заложиха на заучени физиономии от модните среди. Тяхното представяне бе оценено от "съдебен" състав, в което участваха представители на спонсорите, Мис България Елена Ангелова, фолкпевицата Есил Дюран, "PR No 1" Атанас Лазаров, журналисти.

Между дефилетата с музикално-артистична програма се изяви рапърът Устата, който заложи на чалга репертоар. Гостите чуха дуета му с Азис "Нащракай се" и "Силикон-регетон", които са вървежни поне час след полунощ и поне след третото уиски.

Най-развълнувана от песните на Устата се оказа Голямата уста – Руслана Попова. Явно мислейки, че е на нощен купон, тя реши да се прави на жрица на любовта и демонстрира пози от "Кама сутра". Нищо че само преди дни стана баба.

За сметка на това фолкпевицата Есил Дюран заложи на джаз. Но и по време на нейното сериозно изпълнение пробляснаха секси искри. Тя бе изненадана от един от кандидатите за Мистър, който не се показа като джентълмен. Докато тя изпълняваше песента и флиртуваше с участниците, един от тях – Стоян Дудов, лично се увери колко твърд е силиконът й.

На финала журито обяви своите фаворити. Титлата Мистър София бе присъдена на 23-годишния Мартин Иванов, а негови подгласници станаха 20-годишните Стоян Дудов и Георги Михайлов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
16
 
0
 
! Отговори
Г-жа Чешмеджиева преди 12 години
Тралала,ти мойто момиче не ми казвай за гарджето защото аз имам чои да вида кое е хубаво и кое не.Как да кажа на сина ми че е грозен като е хубав? Висок 181,70 кг орлов нос,вежди ключ,очи маслини? Не че ми е син но е голяма симпатяга.Те и затова сумайлъка ти и момичета му звъняха и пишеха а той се ботурся на една,ама айде не е това тема.А за визшето мога да ти кажа че и тримата с баща му се вишисти така че не ме апострофирвай а чети м/у редовете какво съм изкала да кажа.
92
5
 
15
 
! Отговори
Кралица преди 12 години
Жестоки шматки.... Кой им внуши на мъжете,че трябва непременно да посещават фитнес,за да излъчват мъжественост.НЕ толерирам и шкембелиите,дето са напъчили кореми и двойни гуши,обаче и тези понапомпаните не ме кефят.КОнкретно дрисльовците на снимките са мега зле и могат да са атрактивни само за някои 14-годишни пуберки.
91
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Манекени от вестник "Стършел"
90
0
 
6
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 12 години
И това ако са Мистър България... 20 годишни, а к`ви тюфлеци... Тук там нещо по-оформено...
89
2
 
4
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 12 години
Ами госпожо, предполага се знаете приказката, че за гаргата нейното гардже е най-хубавото...А като знаем как се взема "више" (пише се висше)... скоро даже в присъствието на определени типажи може и да е срамно да признаете, че и вие имате висше образование.И още... други качества, много по-важни от красивия фейс, трябва да притежава момчето ви... иначе рискувате да си го гледате сама - пленена от красотата му - до дълбока старост.
88
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И от първите снимки ми се повдигна, но от последната наистина повърнах ...
87
8
 
4
 
! Отговори
Г-жа Чешмеджиева преди 12 години
Сина ми е по-голяма симпатяга от тези на снимката а и има више плюс 2 езика но за жалост в нашата страна хубавите круши прасетата ги ядът.Момчета хубави мислете за кои жени се жените че после да не берете ядове.Моля да не ме апострофирват момиченцата във форома просто исказвам мнение че темата ми е малко болна.
86
0
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 12 години
Добре се посмях и със снимките, и с коментарите отдолу :))) Добре, че има такива новини да ни развеселяват ;РРР
85
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Kav e toia tashak be, ebati i nenormalnata darjava!!!
84
1
 
5
 
! Отговори
ЖОРО преди 12 години
А КЪДЕ СА БИЛИ МИСКИТЕ ОТ НАЦ.ОТБОР ПО ФУТБОЛ ?
83
1
 
10
 
! Отговори
МУНЧО преди 12 години
ТОТАЛНО "ИЗПРОСТЯВАНЕ" НА ДЪРЖАВАТА.НИЗИНИТЕ ПРЕВЗЕХА ВЪРХОВЕТЕ И С ПРОСТОТИЯТА НИ ЗАЛИВАТ ОТ НАЙ ВИСОКО НИВО.
82
0
 
13
 
! Отговори
OMG преди 12 години
селяния до шия ! как не ви хваща срам - не знам!
81
1
 
12
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Махаш космите малко анаболи и си мистър вселена направо
80
1
 
10
 
! Отговори
......! преди 12 години
Какъв мистър София бре ? Двама от тия са си чисти *** ....!
79
1
 
9
 
! Отговори
specialista преди 12 години
докато такива псевдо PR експерти като самопровъзгласилия се за PR , при това No 1 Атанас Лазаров са в журито организирането на подобни събития не се учудвам ,че се е получило селско събиране. Самия Атанас Лазаров идва в София от село в Благоевградски окръг и се възползва от жадните за известност младежи предимно момчета ,защото има афинитет към собствения пол. Да не споменаваме случаите на завлечените с пари дискотеки за организирани от него подобни събития...не случайно го пребиха наскоро
78
2
 
3
 
! Отговори
Fa преди 12 години
I wanna take you to a gay bar :)
77
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тези младежи стават за Мистер Селски, но са много далеч от Мистер София.---Администраторите - оправете си тоя Грешен код, при верен код.
76
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А защо ги няма и по бански?На третата снимка дето пише ""Кръгът по бански", те са с някакви гащета, а не с бански. Все пак в България под бански се разбира бански, а не гащета, както в САЩ.--Администраторите - оправете си тоя Грешен код, при верен код.
75
1
 
14
 
! Отговори
ива преди 12 години
гледам на "мистър софия" доста селски бекове е имало... едни такива сладникави, чак да му се догади на човек.
74
6
 
1
 
! Отговори
fiko преди 12 години
evalla na pichovete mn ste krasivi gledam komentarite zashto pishite *** neznam kvo te neli hora kvo 4e *** trqba da stani bulgaren li a taka po hubavo 4e e murgavi momcheta super ste hem v bg veche e palno ciganizaciq da znaete