Напомпаха балони на Софи за успех в Баку

Изпратиха певицата за Евровизия със заря
Обновена: 16 май 2012 13:46 | 11 май 2012 13:00,
112

Софи Маринова и Устата представиха новия си дует и клип към него "Отнесени от вихъра". Снимка: Dnes.bg


"Победа в Баку" и "Догодина Евровизия в България" бяха най-честите пожелания, които полетяха с балони в небето.

Софи Маринова ще представя страната ни в Евровизия, а приятели и колеги я изпратиха официално снощи с голямо парти в шоурум в столицата.

Първият балон символично бе пуснат от нейния сценичен партньор Устата, а самата певица също се включи в ритуала.

Дуетът направи една ретроспекция на общите си песни, след което представиха и най-новото си парче - "Отнесени от вихъра". Миниконцертът бе труден за гледане, тъй като залата бе претъпкана и само тези в първите редици можеха да видят изпълненията им.

На сцената се качиха Дидо от Дийп Зоун и Мариана Попова, които вече са опитали от тръпката да бъдеш на Евровизия и пожелаха на Софи да влезе поне на финала.

Устата зарадва фолкпевицата с нейна статуя, която Маринова оцени с думите: "Ау, тежичка е".

Публиката бе доста пъстра като за музикално събитие. Тостове вдигаха певците Тони Стораро, Ники Манолов, Антонина, Лияна, Таня Боева, Бони, по-късно се присъедини и Борис Солтарийски.

Моделки, победителки в конкурсите Мис и Мисис България и популярни красавици от нощните клубове пък създадоха впечатлението, че кубиците силикон са доста повече от тези под капаците на мощните коли, паркирани извън шоурума.

Евгени Минчев бе в тон със събитието и дефилира с чанта, тип плоча на Балкантон, която бе оценена от Дидо, дизайнерката София Борисова и Боби (екс Урсула). Сред гостите се открои и шефът на Олинеза Александър Найденов, който пристигна без младото си гадже - актрисата Елен Колева.

Финалът на купона бе поставен от мощна заря, след което балоните полетяха в небето.

По-долу пък може да видите клипа към дуета на Софи и Устата - "Отнесени от вихъра".


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
1
 
! Отговори
do nomer 96 преди 12 години
I kude e mqstoto na *** rasistko gadna?V kofite li ?M-a-m-k-a ti rasistka ku4ko gadna!
92
4
 
1
 
! Отговори
ANONIMEN преди 12 години
KU4TATASI LAQT NO KERVANAT SI VARVI SOFI E DAR BOJI ZA BALGARIA A DALI 6TE SPE4ELI ILI NE TQ E NAI DOBRATA
91
1
 
2
 
! Отговори
манго васил преди 12 години
абе *** хем сами си я избрахте хем сега я плюете.и няма да мине номера ви 4е *** са пускали смси, те имената си незнаят да пишат смс ще пишат.аи сиктирте от тука
90
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Престанете вече с глупостите за *** и българи! Срам ме е не от това, че Софи Маринова ще представлява народа ни на Евровизия, а от всички негативни изказвания по повод на това, че тя била ***, а не българка! Тя има безспорно невероятен глас и според мен трябва да се гордеем с това, че такъв талант се е родил в нашата страна. Песента иначе на мен определено не ми харесва, според мен 'Отнесени от вихъра' щеше да има много по-голям шанс. Успех на Софи!
89
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тя самата е един надут балон.Една дименсия на простотията е целият този чалгарад.
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Наистина много *** на "събитието". *** където и по света да отиде все ще си мирише!
87
1
 
1
 
! Отговори
xexe преди 12 години
Е Браво Днес.бг/поздравявам ви ,че пускате клипчета от youtube...страхотно така по бързо се зареждат...
86
4
 
2
 
! Отговори
ANONIMEN преди 12 години
ZA6TO NESE SRAMYVATE OT NARKO TRAFIKANTITE KOITO PREDSTAVQT BALGARIA AOT SOFI KOQTO OTIVA S TALANTASI DA PREDSTAVI BALGARIA OGLEDAITESE OSLU6AITESE I AKO NQMA VLAK PREMINETE
85
2
 
6
 
! Отговори
Славянин преди 12 години
Скоро обявиха конкурс за промяна на логото на БългарияНямаше смисъл от това то стана ясна- "България страна на ***"Аз въпреки, че съм българин не бих гласувал за нея да ме представя, все едно ме представя Цар Киро. Не разбрахте ли, че конкурса вече предоби ново измерение и политически привкусДа сте видяли етнос на *** да ни представя в ЕКСПО, на олимписки игри, техни деца да са спечелили награда на международна олимпиада-но да ни гивърнат французите се уверихмеНикога ГЕРБ
84
2
 
5
 
! Отговори
BG do 94 преди 12 години
Zavijdame na Sofi?!Ne :)!Prosto s vseki izminal den se 4uvstvam li4no az vse po-omursena da sum s tova bulgarsko grajdanstvo!I v kraina smetka naistina 6te go ostavq!Pisna mi da se borq s nacionalni predateli!Posle bulgarite, izvun Bulgaria sme bili ***,jiveeli sme po smeti6ta,pod mostove..E,produljavaite da zlobeete-az puk sum uspqla s moeto semeistvo i ne sum samo az-malko sme ,no ni ima,samo,4e za6to dsa produljavam da buda bulgarka,sled kato vie tam ve4e ne ste takiva?!Zavistlivi glupaci.
83
7
 
12
 
! Отговори
osemshest преди 12 години
Излишно харчене на пари е панаира със Софи. Айде стига сме излагали нацията си бе. То не бяха руснаци, то не бяха гърци, турци, сега и *** ли ще се месят в нашата култура и управление бе? Не мразя никоя нация и народ, ама нека всеки си знае мястото и задачата. Тя едвам ми връзва едно изречение, ще ходи да ми пее. Кой знай колко пари е платил българският данъкоплатец за да излезе тая да пее на сцената на Евровизия. Срамувам се в този момент, че съм българка :(
82
5
 
7
 
! Отговори
keti преди 12 години
Sofi 6te se klasira sys sigurnost na puk na vsi4ki du6mani
81
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще спечели разбира се! Има прекрасна визия,има и глас,друго не й трябва!Това че много хора й завиждат, говори само колко е добра!
80
5
 
6
 
! Отговори
Елена преди 12 години
Какво Баку,каква Софи Маринова,каква Евровизия,какви 5 лева?
79
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Няма да се класира за финала
78
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тая *** кой я слуша?Явно само ***!
77
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
имам няколко въпроса:1 Солтарийски не се ли мрази за това, че от що -годе нормално рок момченце стана един от ибрикчиите на слави2,Мислят ли че някои го боли за софка и ко3, как беше- правя яки песни, ама не ги въртите?
76
2
 
11
 
! Отговори
vinkeltu преди 12 години
Според мен Евровизия е създаден за да могат другите държави да гледат сеира на България, такъв какъвто явно ще е и тази година. Само Елица и Стунджи не ни изложиха, даже напротив, ноо трябва да компенсираме и пак да се омажем..жалко
75
1
 
3
 
! Отговори
tera преди 12 години
To niama pewitsi w BG -raberete go -LILI -DESS-NEWENA-- to4ka
74
1
 
3
 
! Отговори
TEREZA преди 12 години
Niama 6ans -ne sam nikoga protiw tsigani NE-tia ne moje da pee