На бойна нога в името на родината!

Руско училище обучава своите възпитаници на патриотизъм и военно дело
23 апр 2014 19:41, Красимир Ангелов
116

Снимка: Reuters

Училището за кадети "Генерал Ермолов" край южния руски град Ставропол не е обикновено училище. Тук записаните ученици освен традиционните часове имат и военно обучение, както и часове по патриотизъм.

Фотограф на Reuters засне едно традиционно двудневно полево обучение на учениците, в което те се учат и как да боравят с оръжие.

По време на обучението младежите прекарват и една нощ в казарма, хранят се в обща трапезария и дори участват в обща молитва към Бога.

Школото носи името на руския имперски генерал Алексей Ермолов и много от неговите ученици са от семейства на военни, които искат да продължат традицията на своите фамилии.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А вие как мислите, че се опазва такава територия?
5
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Снимка 29!Това са сираци живещи за Матушка РУС ,само за справка тея майки нямат ,родината им е майка !Няма да ви казвам колко бяха по времето на СССР и какво ниво имат.
4
3
 
29
 
! Отговори
Шмекер преди 10 години
Украинската армия е нещо за което чуваме постоянно, но никога не сме виждали. Експерти оценяват възможностите им на 20% (съвкупност от изправност и боеспособност на техниката, морал на войската, бойна подготовка и тн). Изводите си ги правете вие.
3
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А в България кога ще имаме такива училища?
2
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
освободила е на бабати п***а
1
44
 
5
 
! Отговори
СЛАВА УКРАЇНІ ! преди 10 години
Украинската армия е освободила град Святогорск, намиращ се в източната част на Украйна от сепаратисти, съобщава AFP, позовавайки се на информация от украинското министерство на вътрешните работи.