Евромацки като за финал: Португалия - Франция

Време е за големия мач на европейското. Кой ще триумфира с купата?
10 юли 2016 19:55, Екип на Dnes.bg
11

Португалия
Франция

Общо гласували: 191
Португалия
37%
Франция
63%

Само след броени часове Евро 2016 вече ще бъде история. Тази вечер в Париж Португалия и Франция трябва да решат кой от двата тима ще седне на европейския трон в следващите 4 години.

Ще може ли коравият тим на Фернандо Сантош, воден от звездата Кристиано Роналдо, да спре устрема на момчетата на Дидие Дешан към триумф пред собствена публика? Отговорът на този въпрос предстои да разберем тази вечер на стадион "Стад до Франс".

Съвсем естествено финалът на Евро 2016 е финал и на рубриката ни Евромацки 2016, в която в продължение на месец ви показвахме по 2 красавици от страните, участнички в турнира.

И както подобава на един финал, този път ще ви покажем не по една красавици от страна, а направо цял отбор от красавици.

И така – големият мач дойде! Португалия срещу Франция. Но преди това решете Вие: Португалките или французойките се по-красиви! Вие сте на ход! Евромацки като за финал!

Португалия

Франция

Марин Реноар – актриса. Снимка: Instagram

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
gост преди 7 години
Ех колко е хубаво да си гледаш мача по канала за жалост свърши и ще нинаваме пак на тия спортни канали интересно ми е докога ще плащаме за простотиите които дават по тв само това се питам место да ги направят по тия канали за раьнообразие сме принудени да плащаме само в бг може да има политика и серияли на 10 канала сутрин като се събудя зема та се питам в чии зоопарк съм научих ги наизуст затова ще си пусна мезо канала и ще се отдам на класика
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който ги е събрал тия снимки е колкото да отбие номера. Кейли Куоко от Теория за големия взрив(предпоследната снимка) няма нищо общо нито с едните, нито с другите, най-има общо с американците. Ама нищо, де, нали сложихме полуголи мацки да се радват хората...
5
0
 
5
 
! Отговори
Джон Картър преди 7 години
Сега пуснах тв, не гледам мачове, но ми стана интересно ЗАЩО МАРОКО ИГРАЕ СРЕЩУ ПОРТУГАЛИЯ ЗА ЕВРОПЕЙСКАТА ТИТЛА?ТЕЗИ МАРОКАНЦИ ЛИ СА ФРАНЦИЯ?ТОВА ЛИ Е БЪДЕЩЕТО НА ЕВПОПА И КОЙ БОЛЕН ГЕЙСКИ МОЗЪК ГО ИЗМИСЛИ И НАПРАВИ ТОВА КОЩУНСТВО?
4
5
 
3
 
! Отговори
хммм преди 7 години
Ей тая лявата португалката много прилича на бившата ми, само дето мойта беше 5 пъти по-грозна, иначе същите черти на лицето. Дано Франция ги оправи северноафриканските мароканци.
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За мачовете на турция нямаше евромацки-ЗАЩО ЛИ? ХАХАХААААААААА
2
3
 
7
 
! Отговори
Плевнев преди 7 години
Къде са им бурките?Защо няма различни и уважение към различните?Защо не уважаваме изконните традиции на новите европейци?
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
interesno, kade sa im na portugalkite imenata