Главчев: Честността на вота е без алтернатива

Опитите за купуване на гласове ще срещнат нашата категорична съпротива, заяви той
Обновена: 11 апр 2024 15:22 | 11 апр 2024 15:21, Красимир Ангелов
60

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

“Честността на вота е без алтернатива, затова опитите за купуване на гласове и за опорочаване на изборите по какъвто и да е друг начин ще срещнат нашата категорична съпротива”, заяви служебният премиер Димитър Главчев в началото на първото заседание на новоназначеното служебно правителство.

"С първото заседание на Министерския съвет стартираме интензивната подготовка на честни и свободни избори на 9 юни. Като служебен кабинет това е наш първи приоритет и ще го реализираме стриктно, спазвайки Конституцията и законите на страната, в тясна координация с Централната избирателна комисия", посочи Главчев.

Главчев припомни, че предстои предизборна кампания, която, по думите му, се очаква да бъде "меко казано напрегната".

"В тази ситуация се очаква да останем хладнокръвни от първия до последния ден на това правителство. В действията си ще се водим от законите, здравия разум и от интересите на българските граждани. Освен подготовката на изборите, ще се фокусираме и върху решаването на неотложни въпроси и проблеми в различните сфери от обществения живот. Държавата няма режим на изчакване. Неотклонно ще сме на работното си място, за да гарантираме спокойната и ефективна работа на институциите в изпълнителната власт", посочи Димитър Главчев, цитиран от БТА.

Той обеща, че през своите дни, служебният кабинет ще свърши много работа, която е в интерес на хората.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от Политика
Радев от Вилнюс: България има принос в развитието на "Три морета"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Тони преди 2 седмици
ГЕРБ и честни избори?! Първи април мина.
44
0
 
2
 
! Отговори
Бай Иван 2 преди 2 седмици
Ха ха ,абе тия гербери докога ще ни правят на ***? Какви чесни избори?Първият министър който избра е най спорният ,Калин Стоянов на вътр, работи ,дето ти го наложиха Боко и Шиши!Да могат да си правят манипулациите без проблеми!
43
1
 
1
 
! Отговори
Яна преди 2 седмици
Ха,ха,ха, стадото на Копейкин се е пръснало по всички пасища- сайтове и слухти ли слухти,плюе ли плюе и се самопредлага.Аре маш при Путин бе Liketaaaa безродни
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Що ръсите само глупости бе Главчев , за теб лично не се отнася въпросът , то друго ти е невъзможно .
41
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И главата на Главчев е без алтернатива.
40
0
 
0
 
! Отговори
1 от изборна комисия преди 2 седмици
Дано да има чуждестранни наблюдатели! Тогава нашенците ги е страх да правят номера по Изборите.
39
2
 
5
 
! Отговори
Ангелина преди 2 седмици
Главчев ,честността е само за честните хора ,ти не си от тях.Кажи поне едно изречение ,което е съставено от теб самия ,а не да четеш написаните ти изпразнени откъм съдържания красиви слова от от някой ПР. Честните хора нямат нужда от заучени фрази.Зависимите и обвързани хора ,като теб никога не могат да бъдат честни ,защото те са изразители на нечии лични и много често престъпни интереси. Ти сеи едно голямо падение във всяко отношение ,назначено от задкулисието.
38
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Не случайно най-умния и начетен журналист в България - К. Кеворкян коментира, че Харвард е люпилня за измамници и че е имало там купуване на дипломи за по 40.000 долара. Имахме нещастието някои от тази люпилня да заемат най-високите държавни постове и да съсипят България, но се вижда светлина в тунела.
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Трагикомична пионка на двамата 150 кг. шишковци!
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Христо Иванов спаси Борисов от затвора да не го арестува Гешев има го и на запис, какво да говорим повече
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кво иска да каже тоя.. Какви глави се навъдиха, не е истина
34
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Време е за Възраждане!
33
2
 
2
 
! Отговори
(евро)избори 2024` преди 2 седмици
Ами пак байГаньо ще си продаде гласеца, според самия него - изгодно. Ще бъдат купени ромски гласове на едро... Мила родна картинка !
32
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ППДБ изпраха борисов и пеевски , гласуваха нова конституция за да може пеевски и борисов да си нарпавят правитество по служебен път, ся играят пак на опозиция за пред избирателите си. Пълен цирк
31
1
 
6
 
! Отговори
Тъй, де! преди 2 седмици
Честност, почтеност и морал са все несъвместими с ГЕРБ, както и с който и да е гербаджия!
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Главчев е по-неграмотен и от Вожда си Боко Про стия похотливец. Обаче с наколенки и целуване на ръка стигна до министър, макар и служебен. Той не може да чете дори написан текст, какво става да говори без листче и слушалка в ухото.
29
10
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 2 седмици
Нагледахме се на шарлатания и сега най-после нещо свесно.
28
5
 
4
 
! Отговори
Време за Възраждане преди 2 седмици
Щом Урсула Кафявата поставя Възраждане до Алтернатива за Германия и Национален сбор, значи нещата вървят в правилната посока. Възраждане трупат опит и се превръщат в реална националистическа алтернатива за България, за да отстояваме местните си интереси успешно. Умните народи в ЕС вече избраха националистически партии да управляват, а лъжите за руска агентура са жалък опит на глобалистко-сатанинската пропаганда да попречи на тези партии
27
1
 
3
 
! Отговори
Независим преди 2 седмици
До Анонимен 14. Много точно казано, къе са медиите да отразят това, а не да отразяват клюки и извадки, които да им трупат рейтинг от 3 милиона пенсионери и необразоване хора, без да обиждам никого всеки си има своите силни страни, но всеки трябва да познава своите слаби и да ги развива, а не да парадира и заема позиция с тях.
26
2
 
7
 
! Отговори
Питам се преди 2 седмици
Колко ли тежат празните думи и декларации на този човек?Ами нула-00!Дори не можа да прочете гладко написаната му първа публична реч!Смешен,жалък и много зависим човек!