Бурки и бради крещят: Смърт за превратаджиите!

Хиляди демонстранти пяха песни в чест на Ердоган
20 юли 2016 09:00,
134

 Снимка: Reuters

Хиляди демонстранти изразиха подкрепата си за действащия президент на Турция Реджеп Таийп Ердоган на митинг в Истанбул, предава Интерфакс.

Участниците в демонстрацията, които се събраха в историческата част на града, изискват смъртна присъда за тези, замесени в опита за военен преврат и пяха песни, прославящи президента на страната.

Митингите в подкрепа на демокрацията продължават по цялата страна, след неуспешния опит за военен преврат, в резултат на който загинаха над 200 души и повече 1200 бяха ранени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
22
 
! Отговори
Ердоган преди 7 години
Какво се ядосвате. По добре Турция да има скапани вождове като тоя. Колкото е по зле икономически толкова по добре. И не се бойте че ще ни нападнат. Ако им се яде пак бой от бай Иван да заповядат. А бай Иван няма се намеси заради черните ни очи , ами воден от геостратегически интереси. Да не споменавам че у нас живеят десетки хиляди руски семейства. Така че споко. Гледайте сеира на ***.
43
0
 
25
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 33Анонимн Турците са още по-зле от овцете. Не може една почти светска страна да се ислямизира през 21 век. Поради религиозн причини да намаляваш количеството и качеството на светското обучение. Същеврвменно да ОТРИЧАШ правото на други етноси да се развиват свободно (Кюрди) и да довършим Голяма част от Пучистите Генерали били от Албански произход. Да довъшрим арестувани 3000 Съдии?!?!?!? и освободени 15 000 учители. И да довършим всички които са имали даване с групата на *** - ВРАГ
42
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мустафа Кемал Ататюрк се върти като вентилатор в гроба ....
41
0
 
2
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 години
Първо чети ко сме писали по долу. А без оръжие всеки е бит гонен и онождан. Но какво да ти се обяснявам.
40
0
 
17
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 години
Турция нагледно ще покаже и докаже че ислям и научно технически прогрес са диаметрално противоположни неща. Що така всичко от тока до ракетите и интернет е измислено от християни и евреи, но не и от ***? Питам просто. Ако бях мюслиманин щях да си направя сепуку от срам и яд. Слава богу не съм. Атеист съм като всеки човек с акъл в главата. Не вярвам в отвъдното. Животът е тук и сега. Миналото е минало, бъдещето не е гарантирано. Всеки миг може да е финален. Точка.
39
0
 
20
 
! Отговори
Адолфо ердогщайн преди 7 години
Да обявим денят на преврата за общо европейски ""антипразник"" защото се роди новия Хитлер само че на юг от нас .Тоя го създадоха Меркел Оланд Обама и повечето от държавните глави на Европа и като гледам ние първи ще му сърбаме попарата.....
38
1
 
4
 
! Отговори
Лондон преди 7 години
До сатанаил..ти нормален ли си това ли те кефи оръжието ...от *** като теб планетата няма нужда..
37
1
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
с тези от снимаката турция ще вьрви певз 21 век
36
1
 
9
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 години
Абе някой знае ли къде е това недоразумение Ердоганеску?! Навярно някъде в Анадола. Само там са такива грозници. Турците от европейската част са с доста по правилни черти.
35
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 50По-важно е, че България е светска държава! Турция, вече-не!
34
2
 
9
 
! Отговори
t преди 7 години
До Анонимена трябва да е задължително там...като ги гледам тези лелки са бая грознички и излеждат сякаш имат един два вродени генетични дефекта, или това е кръвосмешенията:))))
33
2
 
13
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 години
ЕС трябва да забрани религиите. За неспазване тежки наказания. А всичкото кланящо се на камиларя адиос мичачос. До един. Инак ЕС няма да има.
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"15000 светски учителище бъдат заместени"ТУРЦИЯ Е ИСЛЯМСКА СТРАНА, А БЪЛГАРИЯ ХРИСТИЯНСКА
31
3
 
13
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 години
Умряла викаш. Мале мале. Аве аланкоолу руснаците в близките 5 години ще имат над 100 нови бойни кораба и подводници отжвсякакъв клас. Сега разработват космически бомбардировач. Всеки ден имат учебни тревоги във всеки род войски. Кеф ти артилерия кеф ти РВСН. Знаеш ли невежо момченце какво значи тая абревиатура, а? Такива войски кочинката на юг от нас никога няма да има. ***.
30
1
 
11
 
! Отговори
ТИПИЧНО за ислямоизп преди 7 години
Или прилича на ТОТАЛИТАРНИЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ: или си на митинг или си ПРОТИВ БКП.( в случая Ердоган).И Ердоган казва:"НАРОДЪТ така иска."ПЪЛНА ЗАБЛУДА.ВРЕДЕН ИСЛЯМ.Интелигентните и РАЗБИРАЩИ хора НЕ ВЯРВАТ на ЕРДОГАН.Това е погром, военна диктатура, каква ДЕМОКРАЦИЯ ???
29
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
бради и забулени като юдеи
28
5
 
34
 
! Отговори
:) преди 7 години
Това е истинското лице на Турция - изостанал, ориенталски народ със сбъркани гени.
27
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коя мечка? Панаирджийската или оная която е на анаболни стероиди или по народни му допинг? Мечката умря фантасте.
26
1
 
15
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 години
Вместо свири свири щурче стана *** *** турче. Муахахаха
25
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган е нео-сталинистки путинист!