Красиви, златни, талантливи. Пленителният ни топ 6 в Рио

Вижте "медалистките" по красота в олимпийският ни отбор
18

Ивет Лалова. Няма как да не започнем с винаги усмихнатата ни атлетка, която ще бъде знаменосец на България на церемонията по откриването. А това, че е красавица, го признаха дори преди 4 години на Олимпиадата в Лондон, когато Ивет влезе в топ 10 на красавиците на олимпийските игри. Снимка: Булфото

Броени дни преди старта на олимпийските игри в Рио, интереса към игрите все повече се покачва. В петък малко след полунощ ще бъде запален олимпийският огън, а заедно с това ще започнат и битките за медалите в най-голямото спортно събитие в света.

И макар най-важното да бъде това, което се случва по стадиони, зали и спортни съоръжения, красотата на атлетките също е причина за повече внимание към игрите в Рио. Да, красотата не печели медали по олимпиади и световни първенства, но пък определено предизвиква интереса на зрителите. Особено в дните преди игрите.

И ние има какво да дадем на Олимпийските игри в това отношение, разбира се. Красиви, златни, талантливи. Екипът на Dnes.bg събра за вас пленителния ни топ 6 в Рио, който ще прославя българската красота на хиляди километри далеч от дома.

Вижте го в следващата класация, а ние остава да пожелаем на родните спортисти да бъдат поне толкова добри в Рио, колкото са красиви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малий, какви изтребители... Еле па Гвоздея на нищо не мяза.
8
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четвърти ден чакама статия за Бойко-то реми между Леевски и Монтана но от независимата журналистика със свободно слово ни вопъл ни стон.Само при победи на ФК Доност ли ще пишете статии или докато не се оттегли финансовият благодетел статии няма да има ?Новия началник нямало да бъде от подземния свят и ял да бъде втален,хахах падение ,това е признание ,че Бойко и Пеевски са от подземният свят и издържат Леевски със печалбата от оръжия и цигари за Сирия
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Успех на момичетата!
6
4
 
4
 
! Отговори
Ценител няма тън-мън преди 7 години
Тоя кон на първите снимки кво ни го навирате постоянно за красавица. Ей това тука е истината в женския спринт:*** youtube com/watch?v=tMgmYutL9W0(Вместо празните места сложете точки)
5
0
 
5
 
! Отговори
Vulpes преди 7 години
Немога да разбера Габриелчето!-Гледа лошо......или просто така си е оскубала веждите!
4
2
 
4
 
! Отговори
АЗИС преди 7 години
Те за мен са само СЕКС само СЕКС
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По отношение на красотата...е, не са мис Вселена, но не им и трябва. Симпатични, млади и кадърни момичета. Много успехи!
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бих плякал.
1
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия дами не ги ли мързи да ходят чак у Рио.