Неволи на 4 лапи. Някои с дом, но бездомни и гладни

Много хора във Венецуела почти не хранят любимците си заради кризата
9

Снимка: Reuters

Страшната криза, която тормози жителите на Венецуела, засегна дори и домашните любимци в страната.

Притиснати от недоимък много семейства изоставиха своите кучета, а други, които са по-привързани към любимците си, ги държат все още в домовете си, но почти не ги хранят, защото няма с какво. Всъщност има, но кучешката храна за цял месец на практика почти покрива месечния доход на собственика му.

Вследствие на това животните са толкова слаби и хърбави, че животът им буквално вече виси на косъм. Всъщност някои от кучетата, които ще видите в следващата галерия на Reuters, вече не са живи, макар и снимките да са правени наскоро, отчитат от агенцията.

А някои от тях са породисти и със сигурност са стрували значителна сума пари на своите собственици. Днес обаче животът има почти е изгубил смисъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
8
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 7 години
"Всъщност някои от кучетата, които ще видите в следващата галерия на Reuters, вече не са живи, макар и снимките да са правени наскоро, отчитат от агенцията."Е да де, тези от Ройтерс са ги снимали за поредния материал, няма да ги хранят я.. Важно е там новината да мине, да си направят репортажа, статията, колонката, а кучетата.. кучета ги яли.. няма що!!! Но сме велики, че показваме проблема, а след това..?!
5
0
 
14
 
! Отговори
Гладен редактор преди 7 години
Горките животинки....
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А толкова нелегални мигранти влачат собствено месо по себе си... То хората не оцеляват, но трябва да се налагат някакви псевдо ценности. В западните страни, ако безстопанствено животно не се осинови до определен период се евтанизира.
3
0
 
4
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 7 години
Това е провокация на либертофонския *** Ройтерс!
2
1
 
11
 
! Отговори
ууу преди 7 години
Колко е лоша Венесуела. Глад, а пък не си дава нефта.Хайде един импийчмънт като в Бразилия.И кучетата да не се ослушват, а да си организират Протестна мрежа.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Волен даваше за пример Венецуела как била проперирала и тн по Алфа...