Гледайте, завиждайте! Русия показа новия Су-57, превъзхожда всички

Новите машини ще полетят в небето през 2019 година
16 авг 2017 19:45,
621

Русия извади нова флотилия от невидими свръхзвукови изтребители и се похвали, че цял свят ѝ завижда за тях, съобщи в. "Дейли мейл".

Новият свръхмодерен и супермощен Су-57 за 120 млн. паунда развива скорост от 2600 км/ч и превъзхожда американския Ф-22 и китайския J-20.

Представители на Кремъл казват, че изтребителят Стелт от пето поколение е бил "кръстен като бебе след раждането" и ще мине още една година тестове, преди да влезе на военна служба през 2019 г.

Шефът на руските Въздушно-космически сили Виктор Бондарев описва изтребителя като "прекрасна машина", а миналия месец каза: "Всяка страна вероятно иска такива самолети и ние ги имаме".

Според "Нюзуик" Су-57 ще носи ракети K-77M с обхват 200 км и ще лети на максимална височина от 20 км. Първоначално руските въоръжени сили ще получат 12 изтребителя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


621
Още по темата: Русияруски самолетСу-57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
18
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои ще кажат,що не изобретиха един телевизор или бор машина,или велосипед, .... Отговор: Защото по телевизията им е само пропаганда а за другото не са достатъчно трезви.
18
29
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цяла Русия произведе самолет ;)При американците всяка отделна компания прави изтребители.И сега цената на Бояришника ще се вдигне с 47%, за да се наваксат разходите...Да му мисли руския народ щото той плаща тия самальоти.
17
37
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименРусия е всичко друго, но не и православна а още повече християнска държава. Да избиваш едноверците си съседи както направиха в Грузия и както продължават да правят я Украйна изобщо не е християнско. А да се съюзил с мюсюлманските Иран, Сирия, Хамас и Хизбула и да водиш война срещу християнските ЕС и САЩ е антихристиянско и престъпление срещу християнството.
16
6
 
29
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
Американците най-големите им приходи са от оръжия.Всяка европейска държава с гордост продава оръжия и не и се слуша морал за това кои къде ги ползва.Даже миролюбиви държави като Швейцария имат своите оръжеини заводи.
15
43
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лада, Курск, Уаз, Армата ...Су-57.Това е руската техника и технология- само бараки :)
14
16
 
49
 
! Отговори
до 7 ким сун преди 6 години
Няма нужда да изобретяват бор машина или телевизор, Китайците са за това. Те продават на Руснаците телевиьори , бор машини а Руснаците им продават самолети и оръжие. А ти какво си изобретил освен драскане тука ?
13
18
 
33
 
! Отговори
напушен шорошоид преди 6 години
Може руснаците да правят най добрите изтребители,оръжия и космически кораби,ама щом не могат да правят кафеварки и в Москва да си спретват гей паради значи са (изостанали)
12
40
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крали са от F-22
11
35
 
34
 
! Отговори
Момо преди 6 години
Не знам какво превъзхожда, но САЩ имат вече няколкостотин F-22 и не знам си колко бройки F-35.А руснаците след две години ще имат 12 броя... Срамота!
10
20
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои са гледали кадрите на новия Су-57, леко позеленели...
9
38
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да сте мели толкова глуупаво и помооззно заглавие за американски самолети ?!Или за европейски ?!Кой да завижда, кое им е най-доброто на тези руски самолети ?Само на хартия са добри.Като направят стаж като Ф-16, толкова полети и истински битки ... тогава може да се сравнява.Иначе все едно пиян русофил е гледал поредното лъжливо руско клипче в тубата ;)
8
46
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците са с 22 век на авиацията. Докато американците са още при братя Райт, в зората на авиацията.Ако Фу-35 изпълни само една фигура, като Су-57,ще се разпадне във въздуха. Кофти, ама факт!
7
8
 
36
 
! Отговори
до 2 , 3 преди 6 години
Защо сте се дрогирали преди да драскате тук ?
6
41
 
33
 
! Отговори
ким сун преди 6 години
Браво на руснаците.Някои ще кажат,що не изобретиха един телевизор или бор машина,или велосипед,които всички иската да имат.Някои ще кажат,да пак машини за убийства,окупация и войни.Но няма нужда да ги съдим,това могат хората това правят.Повече самолети,повече бомби,повече войни,повече смърт.Света има нужда от Империята на Злото,за да има баланс.
5
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А някъде вече е свършила тоалетната хартия и памперсите...
4
50
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СПАСЕНИЕТО НА БЯЛАТА ХРИСТИЯНСКА РАСА И НАЙ ВЕЧЕ НА НАС БЪЛГАРИТЕ Е В ВЕЛИКАТА ОГРОМНА ПРАВОСЛАВНА ИМПЕРИЯ-РУСИЯ .
3
39
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Важното е, че шо рошоидите в Дневник нвърдят, че руснаците не могат мелничка за черен пипер да си произведат сами.
2
40
 
54
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 6 години
Сега всички русофилчета ще се размечтаят и ще боядисат памперсите в жълто!
1
46
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво!