Мадона мами – публикува подобрена версия след Евровизия

Това далеч не е най-лошото, което певицата стори
Обновена: 21 май 2019 18:17 | 21 май 2019 18:10, Нели Христова
14
Мадона мами – публикува подобрена версия след Евровизия
Снимки: Reuters

Няколко дни след скандалното си изпълнение на Евровизия Мадона публикува видео от появата си на сцената в Youtube. Но нещо в него е различно... певицата всъщност звучи по-добре.

"Благодарна съм за аутотюна на Мадона“, заяви коментаторката от Холандия, която съобщаваше броят точки, който страната й дава на останалите участници. За никого не е тайна, че Мадона всъщност не е една от най-добрите певици, а излизането й на сцената на Евровизия  беше катастрофално.

Онези, които забелязаха разликата, бързо коментираха, че "съвременната технология не може да компенсира травмата, която е нанесла живото изпълнение“.

Но лошите вокални способности на Мадона далеч не бяха най-скандалното нещо в изпълнението й. Двама от танцьорите й се появиха с костюми, които съдържаха палестинския и израелския флаг.

Организаторите бяха категорични, че по време на репетицията, знамената ги нямало, а самите те не знаели, че Мадона планира подобен протест на сцената.

"Евровизия стои далеч от политиката и изпълнителката бе уведомена за това“, заявиха организаторите. Операторите на събитието положиха много усилия, за да показват рядко танцьорите, носещи флаговете.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
26
 
! Отговори
vlady преди 4 години
До достоверно еНе е така - бил съм на много концерти на екстремни метъл групи, които надминават студийните записи на живо като Hypocrisy, Dark Tranquility, Amorphis, Insomnium, Swallow The Sun, Aeonian Sorrow, Clouds и т.н.
11
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И на кьоравия му стана ясно, че песента е послание за мир в едно екологично компрометирано бъдеще.Ако не на вас, на децата или внуците ви е много вероятно да им се наложи да носят противогази.Всъщност на вас не ви пука за това.
10
3
 
8
 
! Отговори
Milovrab4e преди 4 години
Тя е т.нар. попкралица и от години феновете й знаят какво и колко може.Защо сега се разреваха, че били разочаровани.Ами тя винаги е имала посредствени вокални възможности, но пък, виж, шоу да направи...почти няма равна.Освен това има отличен усет за хитове, така че предлагам да й простим.
9
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За да не я сравняват с танцьорките по красота им надянала противогази... Отвратителна комплексарка. Колкото повече остарява, толкова по - извратена и античовечна става. изкривява се, също като Анджелина Джоли. Че май и по - зле...
8
19
 
5
 
! Отговори
достоверно е преди 4 години
Ако искаш да гледаш - отиваш на концерт ! ! ! Но ако искаш да С Л У Ш А Ш - купуваш си CD - и това е ! ! ! ! ! ! !
7
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние сме единствените балъци, дето в продължение на няколко години кандидатстваха с песни на този конкурс. Добре е, че тази година пропуснахме, а за напред ще е най-добре изобщо да не хабим време и ресурс за този цирк.
6
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да гледаш Евровизия е като да си пуснеш реч от трибуната на ООН за либералните ценности, правата на етническите малцинства, мигрантите, гейовете и третополовите, и разпределение на геополитическо влияние. Единствената разлика е, че в Евровизия го правят под музикален съпровод.
5
17
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който е писал тази статия явно е голям фен на Азис и родната чалга. Да го информирам че Мадона за 30 години песен която не е станала хит -ня-***.
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евровизия спрях да гледам след като спечели онзи фрийк с брадата и роклята. От международен конкурс за пеене се превърна в гнусна политическа пропаганда за промивка на масите на континентално ниво.
3
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Евровизия стои далеч от политиката и изпълнителката бе уведомена за това, заявиха организаторите."Всичко, което прави евровизия е пропагандиране на политика. Победител- лесбийка, победител- трансджендър, победител- украинец, победител и следващ домакин- Израел (?!?) италианец пеещ на арабски, гей арабин от Франция...
2
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евровизия в Израел, с палестински и израелски флагове, с арабска песен от италианския участник и гей-мюсюлманин пеещ за Франция. Къде видя политика? :D :D
1
5
 
25
 
! Отговори
Моля??? преди 4 години
Евровизия стояла далеч от политиката?