Европейски финансов център обявява открит конкурс за фирми-консултанти

Крайният срок за подаването на документи за конкурса е 27 януари 2006 г.
19 дек 2005 14:38,
Европейският финансов център на HVB Bank Biochim и Хеброс Банк обявява отворен конкурс за избор на фирми или неправителствени организации от цялата страна, които да работят съвместно с банките при обслужването на клиенти, кандидатстващи по европейски и други международни програми, съобщиха от пресцентъра на двете финансови институции.

Крайният срок за подаването на документи за конкурса е 27 януари 2006 г.

В конкурса могат да участват фирми или неправителствени организации, които се ползват с отлична репутация и имат опит в разработването, подаването и изпълнение на проекти, финансирани със средства от Европейския съюз или други международни програми.

Те трябва да отговарят на основните критерии на Европейския съюз за избираемост на фирми по договор за услуги. Изисква се кандидатите да предоставят последните си три финансови отчети и баланси и да могат да удостоверят успешното си участие в подготовката или в изпълнението на посочените проекти.

Европейският финансов център беше открит през ноември и е част от новата обща дирекция "Институции и еврофондове" на двете банки - HVB Bank Biochim и Хеброс Банк. Центърът предоставя консултации на фирми и общини в областта на финансирането на проекти по програми на ЕС и други национални програми за финансиране. Такива европейски финансови центрове на банки от групата вече активно работят във всички нови страни-членки на ЕС от Централна и Източна Европа, пише в съобщението.

Европейският финансов център предлага цялостни решения за съфинансиране по линия на ЕС и консултации по управлението на проекти. Специалистите на центъра съдействат за осигуряване на инвестиционни заеми (съфинансиране и мостово финансиране на проекти по програми на ЕС), издаване на банкови гаранции, депозити и ЕСКРОУ сметки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание