Костов: Борисов е получалгаджия, който иска да е и полукмет

Сегашният кмет е полудесен, полуспортист, полугенерал, получалгаджия, който отгоре на всичко иска да е и полукмет, каза лидерът на ДСБ
14 сеп 2007 19:51,
116
Костов: Борисов е получалгаджия, който иска да е и полукмет
Костов е категоричен, че кандидатът на ДСБ и СДС Мартин Заимов ще отиде до край в кметската надпревара за столицата. Снимка: БГНЕС

Сегашният кмет е полудесен, полуспортист, полугенерал, получалгаджия, който отгоре на всичко иска да е и полукмет, каза лидерът на ДСБ Иван Костов пред участниците в събранието на Софийската организация на ДСБ.

Костов е категоричен, че кандидатът на ДСБ и СДС Мартин Заимов ще отиде до край в кметската надпревара за столицата.

Лидерът на ДСБ отбеляза, че Мартин Заимов обича София и не иска кметското място, за да направи партия или за да го пази държавата да не го застрелят или заради трите коли охрана.

Костов каза: "Аз не знам какъв е дядо му на Мартин Заимов, но аз знам, че в Средновековието албанците са съдили децата за делата на техните деди, знам че комунистите правеха същото. За демокрацията в София това комунистическо поведение няма да е аргумент", каза Костов.

Ще ги бием, страшно ще ги бием. Така Мартин Заимов започна представянето си пред градската организация на ДСБ в София.

Аз съм на 45 години и винаги съм искал да ги бием, това е една от детските ми мечти. Друга моя детска мечта беше да разруша мавзолея. В момента Столична община не се управлява, тя даже не е на самотек. В момента далаверата, безхаберието и бездарието са неизмерими. В момента измисляме как да ги бием за пореден път, каза Заимов и добави: Аз съм относително неуправляем, за мен същественият въпрос е да чуем софиянци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Не обръщайте внимание на *** от 24,29,30,31,32 и33.Същият е доказан *** от което следва,че и в бъдеще мненията му трябва да се пренебрегват!
34
0
 
31
 
! Отговори
Граждани!!! преди 16 години
Не обръщайте внимание на *** от 24,29,30 и 31.Същият е доказан *** от което следва,че и в бъдеще мненията му трябва да се пренебрегват!
33
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
БДЕТЕ БЪЛГАРИ, ЧЕ ПОСЛЕ КОЙ ЩЕ НИ Е КРИВ!!!Гледахте ли таз сутришното учатието на Б.Б. по телевизията? В него настоящият кмет призна за първи път, че посланиците на страните от ЕС са много загрижени от масовото участие и издигането на кандидатури на военни в демократични институции на страната.Във връзка с това може да се наложи да се замразят много програми и да се спре финансирането на вече започнали проекти!!!
32
0
 
31
 
! Отговори
Driver преди 16 години
Стига полу са ни управлявали и ни правят на ***. Бойко да връща рушвета за Цариградското и да си ходи в Банкя !
31
0
 
31
 
! Отговори
Glarus4e преди 16 години
Борисов не е полудесен, защото е изцяло ляв. Не е полуспортист, защото е цяла мутра, не е полугенерал, защото е цял пожарникар, не е получалгаджия, защото е истински чалгар, и на всичкото отгоре няма да бъде и полукмет, защото ще бъде бивш кмет.А феновете на Борисов не са ***, те са цели ***. :)))
30
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Тази сутрин за първи път по телевизионните медии разпространиха, че доверието към ГЕРБ е паднало с 1,5пункта,че доверието към БСП е паднало с 1%.Според реални независими социологични проучвания има тотален срив в доверието към тези две партии, които от години провеждат политика насочена срещу националните интереси, политика на геноцид, политика целяща сриване на достойнството на българската интелигенция.Всички заедно на избори!
29
0
 
31
 
! Отговори
от един препикан гер преди 16 години
А герберите започнаха да се разбягват вече. Не щат акъл да им дават празноглавци и лишени от всякакъв морал лица като Бойко Борисов и Ц. Цветанов. Учередители на ГЕРБ преминаха към политическа партия Новото Време Учредители на ГЕРБ преминаха към ПП Новото Време в Провадия. Това се случи по време на конференцията на нововремците за избор на ново ръководство в сряда вечерта. Хората на Бойко Борисов изразиха недоволството си от натегачеството, липсата на прозрачност и свобода в действията на структурата на ГЕРБ в Провадия. Затова учредителите на партията на Борисов в града единодушно се вляха в ПП "Новото време". Бившите вече "гербери" изразиха увереност, че при "таралежите" ще намерят наистина място за изява. Те оцениха положително факта, че членовете на "Новото време" са предимно млади и амбициозни хора, които са убедени, че ще изпълнят целите, които си поставят за местния вот. За председател на "таралежите" в Провадия беше избран Галин Недев. Секретар на партията е студентът Александър Георгиев. Зам.-председатели са бизнесменът Красимир Григоров и Светлин Горанов. Иван Дончев пък бе одобрен за член на ръководството. Очаква се до дни "Новото време" да обяви своите кандидатури за районни кметове и общински съветници във Варна. ПП "Новото време" - Варна
28
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
тези двамата, някой ги е излъгал, че само със словесна атака могат да победят или да спечелят, или най-малко неадекватни съветници ще им приберат парите за изборите! В изказванията и на двамата кандидати за поста има доста объркани фрази и тези....
27
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Леле тоя какви ги говори.45 години кой ли е искал да бие още от дете?
26
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
На този човек защо не му кажат,че трябва само да мълчи и да присъства ?
25
0
 
31
 
! Отговори
1234 преди 16 години
Друга моя детска мечта беше да разруша мавзолея. В момента измисляме как да ги бием за пореден път, каза Заимов и добави: Аз съм относително неуправляем.Смях! Всяка словесна изява на Заимов е гарнирана с бисери.
24
0
 
31
 
! Отговори
НАРОДЕН ФРОНТ ЗА БЪЛ преди 16 години
Ситуацията в България е странна. Всички ние сме недоволни от управляващите и все чакаме някой да дойде и да ни управи. Залогът е голям. Има още няколко дни да помислим, да се обединим и да предложим нови личности не свързани с тези политически сили които разграбиха България. Всяко неучастие в изборите само обслужва икономическите интереси на БСП и нейните пионки от ГЕРБ. Прочетохме вече някои от досиетата на видни СДС-ари като Венци Димитров, г-н Марков и др, и имаме горчивия опит от близкото минало за внедряване на хора от службите в различни демократични граждански обединения с цел да се компрометират личности и идеи. Свидетели бяхме как синята идея за нежна революция в България и плавен преход към демокрация бе опорочен именно от тези внедрени хора на ДС и БСП. Залогът бе голям, икономическите интереси на столетницата бяха застрашени от обикновени и случайни личности , които се опитаха да излязат на политическата сцена. Благодарение на силовите групировки и внедрените агенти, ситуацията бе преобърната и ръководните постове бяха отново заети от хора предани на Партията столетница.Така идеите бяха изкривени, проведе се приватизация под масата, с небивала сила се разгърна корупцията по високите етажи на властта.Тук не става на въпрос за някакви си мизерни 5 или 100 лева, тук се залагаше и се проиграваше националното богатство на страната. Вина за това има и обикновения избирател т.к неговата политическа култура е ниска , лесно се поддава на манипулации от страна на медийното пространство, което се владееше и продължава да се владее от комунистите и не на последно място от новите -стари икономически господари на страната. Ниската избирателна активност обслужва тези политически личности, техните икономически интереси и те се възползват лансирайки различни "нови идеи "които по своята същност ги подпомагат да се задържат на власт през целия този период. Изхода се намира в активна гражданска позиция и в развитието на гражданско общество с високи морални ценности. Ролята на интелигенцията в този критичен момент е от изключително значение за излизане от тази патова ситуация. Трябва пълна мобилизация и активност от всички нас. Времето е малко, но въпреки всичко можем да объркаме сметките на хората с партийни пагони. Като първа и най- важна задача в оставащите две седмици е да издигнем независими кандидати за кметове поне в големите градове като София, Русе ,Варна и Пловдив. Да спрем бившите милиционери да сложат ръка с нашия вот на демократични институции.
23
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Тия двамата да не са минали на левия тротоар ?
22
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Не му ие лесно и на Костов.Толкова си може човека.Едвам се задържа на борда.Принуден е широко да се усмихва ,че всеки момент ще бъде отсвирен.
21
0
 
31
 
! Отговори
Az преди 16 години
Kostov e nai -dobrata smeska mejdu komunist i ziganin
20
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Децата носят презимето и фамилията на майката когато бащата е неизвестен или не е припознал детето.Какъв е случая с Мартин Заимов?
19
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
абе, тоя заимов не го ли пере гюлето, а? а черен чичко хептен е изнлещял вече
18
0
 
31
 
! Отговори
преди 16 години
Тия двамата още малко и език ще си пуснат.
17
0
 
31
 
! Отговори
az преди 16 години
Млъквай *** такъв- Костов е най-добрия политик, мързел такъв
16
0
 
31
 
! Отговори
Боян преди 16 години
Костов си е потомствен комунист!