Василев: Никога не бих напуснал НДСВ

„Винаги съм бил част от НДСВ и винаги ще бъде лоялен към НДСВ“, обяви министър Николай Василев
30 ное 2007 13:05,
16
Василев: Никога не бих напуснал НДСВ
Николай Василев се закле във вярност към НДСВ. Снимка: Булфото
„Аз лично никога не бих напуснал НДСВ“. Така министър Николай Василев отговори на въпрос дали подкрепя напусналите си колеги.

„Ние всички сме от НДСВ с лидер Симеон Сакскобургготски“, каза Василев и бе категоричен, че едва ли има човек в НДСВ, който да е доволен от ставащото в момента.

„Аз винаги съм бил част от НДСВ и винаги ще бъде лоялен към НДСВ. Ние винаги сме се надявали тези процеси да не бъдат необратими и дано бъдещето да покаже, че следват добри периоди“, каза още Василев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 16 години
Съвсем ще ти забравят името Николайчо избирателите ако напуснеш от яслата на Дедо ! Добре че беше тати че сега си там къде то си !
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ми като не ставаш за нищо, кой бяга от цицката - крачещо кондомче
13
0
 
0
 
! Отговори
Frank преди 16 години
По-страшна от клетвата за вярност към партийния лидер е клетвата на народа,която понякога и може да те стигне!...
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
OPPA IZVVINQVAM SA TO BILO SAMO EDNA BUDALA JAKO SAMO TVA PRO4ETOH
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
KAK NE VI MARZI DA PI6ETE TOLKOVA DALGO BE DA VA *** V BUDALQKITE VSE EDNO NQKOI SEDNA DA 4ETE
10
0
 
0
 
! Отговори
jako преди 16 години
Скандалът като нормаСедмичната история на един политически ***[ 2007-12-01 ]Любен Дилов-синВ навечерието на първото десетилетие на новата ни демокрация вечеряхме с добър мой познат, дипломат от просперираща държава от Далечния изток. След два мандата в посолството и две допълнителни години като представител на националния им културен институт в София той заяви с недипломатическа откровеност:- Влюбен съм в България! Научих много неща. Научих се да пия ракия, да псувам, харесвам българките, обожавам Странджа и Рила. Свикнах с бездомните кучета, дори свикнах да пия боза (изливането на мътна резливоземлиста течност в гърлото му се струваше особено гадно), но с едно нещо не мога да свикна тук всеки ден е скандал! И то скандали политически и криминални, за които в моята родина политиците се самоубиват или поне подават оставки Как живеете в условията на непрекъснат скандал?Тогава се смеех весело на думите му, обяснявайки, че всяка млада и нова държава задължително минава през един такъв период на бурна ферментация, придружен с кипене и не особено благовонни миризми. За да стане вино, гроздето се мачка, Няма справедлива приватизация, И Америка, и Австралия са създадени от авантюристи и престъпници спрямо законите на страните, от които са емигрирали засипвах го с всякакви тривиалности, уж обясняващи нищетата на общобългарската ни незаинтересуваност към безобразията на управляващите.През изминалата седмица, само в рамките на два дни, станах свидетел на три скандални постъпки (без да броим традиционните новини от криминалния свят и вътрешното министерствство). В сряда комисията по външна политика на парламента отхвърли четири законопроекта за решения и декларации за признаването на геноцида срещу арменците през 1915-1922 година. В четвъртък парламентарното мнозинство гласува правителството да похарчи, без контрола на парламента, милиард и двеста милиона от бюджетното преизпълнение (глупаво е да наричаш излишък нещо, от което отчаяно се нуждаеш). Пак в четвъртък, но на българите стана медийно известно в петък, правителството реши, че в защитената мрежа Натура 2000 няма да влизат зони, които са част от общи или устройствени планове. По този начин от уж зявените 33% процента защитена територия на България ще останат по-малко от 20.Т. нар. бюджетен излишъкПървоначално правителството поиска от парламента разрешение да похарчи 570 милиона лева. Орешарски предложи при обсъждането по-късно да станат 700 милиона. В последния момент, в сряда, точно преди гласуването Йордан Цонев, със сръчността на крупие, вдига с 200 милиона лева. Събрани с 304те милиона от преизпълнението, които кабинетът има право да харчи, без да иска санкция от парламента, парите станаха точно 1 милиард и 204 милиона лева. Истината е, че по-голямата част от парите вече са похарчени и сега депутатите само узакониха нерегламентираното им разходване. Но да приемем, че всичко е наред и така и непредставените в парламента програми, по които да се харчат
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
KADE 6E VARVI6 NA MAINATA SI BE KASA BADJAK AKO NE TI E QSNO KAKVO E TOVA PITAI PRIQTEL4ETATA TI PISKIULI
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ах тииии, дребен пинчер, ама и душичката ти се оказа такава - недоносена! Къде другаде ще те оставят да *** като невидял? КЪДЕЕЕЕ? Така, така, бъди верен и ше има папкане, тъкмо да пораснеш:) Свърши добра работа с поръчването на прозрачните бюлетинки, награда трябва да ти дадат,ама Нобелова, за уникално прозрение! Един ден и теб ще видим наказан от Господ, това, че си дребен не е най-голямото ти наказание!
7
0
 
0
 
! Отговори
shihan преди 16 години
vij tovaОт: shihanПовечето от хората се обявяваха в защита на това да се създаде нова коалиция между големите комуникационни и компютърни компании и международна група за информационни услуги. Представителите на информационните услуги твърдяха, че борбата срещу тероризма налага достъп до всяка телефонна линия, включително комуникациите по Интернет и тайните съоръжения за идентификация на всички компютри, така че властите да могат да стигнат до файловете на всеки и да ги поставят под наблюдение.Но това съвсем не бе всичко. Те искаха повече системи за наблюдение Няколко души дори разсъждаваха, че ако проблемът с компютърните вируси продължава, Интернет може изцяло да се обхване от тях наред с всички свързани компютри навсякъде. Достъпът би могъл да бъде контролиран чрез специален идентификационен номер, който да бъде нужен за всяка електронна операция.Един от тях излизаше с хипотезата, че за целта може да се въведат нови идентификационни системи, като например ирисово сканиране или сканиране на дланта, а дори система, която да се основава на мозъчните вълни.Двама души, един мъж и една жена, започнаха усилен спор, насочен срещу тези мерки. Единият спомена Апокалипсиса и знака на звяра.
6
0
 
0
 
! Отговори
STAMBOLOV преди 16 години
sram i pozor za mayka Balgarija tozi naj mnogo se navezda pred Dogana zena mu kak go tarpi ne znam
5
0
 
0
 
! Отговори
не преди 16 години
Ех,че ни са сладки нашите министерчета и зам-министърчета.Дори и най-новоназначения зам-министър ми е много сладък и "умничък".Само такиви сладурчета да ни управляват.Те вършат "хубава работа" за народа български.Сладурчета.като че една майка ги е родила.Пълен възход за българи с вашето управление мили министерчета и малки и големи,ниски и високо,слабички и дебелички...
4
0
 
0
 
! Отговори
niki преди 16 години
Ще му дойде времето и на Малкия Мук да си ходи.Където го назначиха оставя празна къртичина.Фойерверки, целофанирани речи за правила и точност и яко крадене.Но когато господарите му поискат още, а няма откъде - опасал е всички ресори ,никой от тях няма да говземе да му върти частния бизнес .Лошото е че накрая пак ние сме" псетата които лаят ". Керванът им върви. Сега печелят време "уж се реформират". Най -вече се конфигурират за следващите усвоявания...Няма да пуснат властта- просто трябва да им се отнеме..
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
*** как ще напуснеш НДСВ-то, бе Ники?! Нали заради него така бързо дохвърча в забравената си родина да се правиш на великденец с чисти помисли.Кой е луд да напусне хранилката, която го осигури чак до девето коляно.Ех, патриот си ми ти, Ники...От най-големите.И верен до гроб на Дедо, дето е същият като теб.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Никога на казбай никога
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
A nqkoi do go kani s buklica drugade