Борисов: Живеем в президентска, а не в парламентарна държава

Станишев подписва договори в полунощ, а една парламентарна република изисква дебат и прозрачност, изтъкна Борисов
19 яну 2008 15:26,
171
Борисов: Живеем в президентска, а не в парламентарна държава
Снимка: Булфото

В България в момента се работи като в президентска държава, а не като в парламентарна, каза кметът на София Бойко Борисов на семинар в Пловдив, на който се обсъжда проектобюджетът на общината.

Станишев подписва договори в полунощ, а една парламентарна република изисква дебат и прозрачност, изтъкна Борисов.

Не се знаят параметрите на договора „Южен поток”, както и това дали ще се пазарим наново за газта.

Ако се налага да защитим градовете на България от правителството, ще го направим, каза още кметът.

Премиери дал господ, а аз не съм кариерист, коментира той предишното си изказване, че ако държавата намали парите за общината, той може и да не изкара мандата си.

Борисов сподели, че държавата трябва да изпълнява ангажиментите си към общините, но помоли да не се тълкуват неправилно думите му, че ще се откаже предварително от мандата си, а ще продължи да работи по проблемите на общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
0
 
! Отговори
! преди 16 години
Mutraaa !
169
0
 
0
 
! Отговори
ковчежник преди 16 години
Ако бат Бойко е премиер ще спестим на данъкоплатците сума ти харчове за заплати на охраната.Той сам ше се охранява, щото си знае как.
168
0
 
0
 
! Отговори
kasapo преди 16 години
Бойко го казаЖивеем не в парламентарна а в Президентска република.Де да можеше да живеем и в Кметска столица-гГеле, циганино без билет от първи до втори Люлински раьон нямаше да мине.
167
0
 
0
 
! Отговори
манафа преди 16 години
Анонимците вън от саита ! Снощи го , търпяха , търпяха , па зеха та го изчукаха анонимника ! И аз му го му..........
166
0
 
0
 
! Отговори
sas преди 16 години
Да живее хуморът!!!!!!!:))))))))Обичам ви,братя и сестри,заради ненадминатото ви чувство за хумор!!!!! Такъв народ ще пребъде във вековете!!!!!! :))))))
165
0
 
0
 
! Отговори
счетоводителката преди 16 години
Достатачно, дори си ги прехвърлил килата.Твоите съселяни по коледа ги поизклаха събратята ти.
164
0
 
0
 
! Отговори
до счетоводителката преди 16 години
Аз съм бизнесмен от с.Среден връх и плащам 300 000 000 осегуровки на държавата за месец, заплатата на работниците ми е 5000 лева, колко кила тежа?
163
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Писнало ми е от такива "честни" работодатели дето все пълнят хазната а като ги натиснат проверки бутат хиляди левове под масата за да се затварят чинивнически очи.И всички са с чисто и почтенно счетоводство до момента на истинската проверка.
162
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Аз съм счетоводителка след като внасяш 40 000 осугуровки и лащаш 2000 заплата пиши да 2-3 минути колко са ти работниците и ще решим веднага спора, кой от вас е прав и кой трябва да се извини. Чакам
161
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Обикновенно хората с бизнес не се хвалят .Дано да е така както пишеш, пожелавам ти успех и оставам със съмнение.
160
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
а, и между другото - разбира се, защо да не се радвам, че безработни като теб и други в несъстоятелност се възползват от парите, които аз давам на държавата ?Радвам се, така и трябва да бъде.Дано ти помогнат да си стъпиш на краката.
159
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ти какво искаш мисли, това не ме засяга особено много. Който има мозък в главата си или сила в ръцете си - безработен не остава. Само въпрос на желание и воля.А 40к на месец на са нищо, жалко че толкова дребно гледате.
158
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Радвам се, че работиш, но 700 лева заплата не е нещо, с което да се гордееш.Богат съм толкова, колкото работя и давам работа на хора с не по-малко от 2000 лв на месец. Достатъчно от тях.Не се нерви така, няма да ти донесе нищо добро. Надявай се да има повече като мен със 100% чисто счетоводство и откровен бизнес, че иначе ни дпс ни бсп ни ББ ще имат какво да харчат.Айде с мир и по-малко излишни цинизми.
157
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Плащтай плащай аз съм безработен и се радвам на такива като теб дето плащат за да имам и аз какво да папкам спинкаики си на толо в креватчето. А бе бате ти наистина ли си толкова богат, що не ме осиновиш бе батка.Много ще те слушам, или нещо лъготиш а , да не си и ти безработен като мен?
156
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Леле богаташче ти ме скапа.Ти 40 000 лева виждал ли си? Богаташче ти да не би да си оня нервак дето му дадах 2 лева днес да ми почисти стъклото на ладата. Аз съм на заплата само от 700 лева но съм убеден, че моите данъци които влизат в хазната са много повече от това което ти даваш. Я спри да мечтаеш и си седни на дупето,че от такива невъзможни мечти може да изперкаш приятелче, ако вече не си.
155
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ми щом са толкова способни и честни, къде са ? Да взимат властта, нямам АБСОЛЮТНО нищо против. Само че или ги няма, или сега ги има, но като хванат властта и те като другите стават.Айде без празни приказки моля ви. Почвам вече да се изморявам от мазни бесепари и пъргави доганисти. Плащай ти по 40 000 лева всеки месец данъци като мен и тогава ще си говорим кой искаш да ти управлява парите.
154
0
 
0
 
! Отговори
дят гочу преди 16 години
Що си губите времето за Бойко, на всеки грамотен политически човек е ясно ,че той не става за ръководител от какъвто и да е ранг. Става само за опозиция за да говори небивалици и смехурии.
153
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Нямам толкова свободно време за ти пиша имената на многото отговорни и можещи хора които ще се справят по-добре от неуравновесения и неможещ ББ
152
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А кой искаш да е вътре в политиката ? Дай валидни алтернативи.За момента ББ е най-силната ръка в политиката. Твърдо съм зад него.
151
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ББ е от случаино попадналите във властта. Никаква последователност в поведението му няма. Днес едно утре друго.Много прав беше Доган като каза за ББ, че той просто не знае колко много има да учи за да стане добър политик.За мен в момента ББ е един много посредствен политик лансиран от медиите. Не виждам нито един сериозен проблем които да е решил през 3 годишния си мандат като кмет. Само обвинява другите , все те му пречат все ще прави нещо в бъдещето т.е. абсолютно безотговорно и празно говорене и нищо друго.