Закучи се. Петков не ще да си ходи

МВР-шефът си бъбрил със Станишев, но... "Не съм подавал оставка"
31 мар 2008 17:34,
67
Закучи се. Петков не ще да си ходи
Снимка: БГНЕС

Министърът на вътрешните работи Румен Петков не е подавал оставка.

След разговор с премиера Станишев, МВР-шефът каза: "Не съм подавал оставка и не съм заявявал, че имам такова намерение".

Скандалът в МВР набира все по-голяма скорост.

Само преди дни премиерът обяви, че е необходимо да излезе цялата информация за скандала, а не да се говори с недомлъвки и подхвърляния.

Дори според Станишев, ставащото в МВР е оздравително.

"Въпросът с оставката на министър Румен Петков ще бъде поставен на политическо ниво от НДСВ, ако докладът на вътрешната комисия съдържа критики към работата му", закани се пък шефът на вътрешната комисия в парламента Минчо Спасов.

И Ахмед Доган не изключи вероятността от рокади по високите етажи на МВР.

А всичко започна с една папка, която депутатът от ДСБ ген. Атанас Атанасов занесе на Главния прокурор и с няколко ареста на зам-шефа на ГДБОП Иван Иванов и на бившия главен секретар на МВР Илия Илиев.

Оттам се започнаха едни стенограми, едни разговори за пушки и лаптопи, "Запалки" и така до днес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Don Juan от Враца преди 16 години
Добре де, нали викате да си ходи? Амче ако си отиде, то кой да дойде на негово място до края на мандата? Кой ще се справи за толкова кратко време? То да не е баница - режи па яж! МВР е това! Няма кой, а и да има - докато влезе в работата, докато се опознае с хората и да ги заръководи - свърши мандата! И за кво да се маха сегашния министър тогава? Ако е само движение да има, то това не е държава, а кръстовище! Румен Петков да остане, добре си върши работата! Падне ли Петков пада и Станишев, да знаете! После - няма България!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Точно така - да не подава оставка,за да повлече надолу правителството!Аман от тази отвратителна тройна коалиция!
4
0
 
0
 
! Отговори
пиф преди 16 години
Доколкото знам Румен Петков е политик - какво общо има той с полицията? Има ли нещо общо с полицията че се е срастнал толкова с този пост?
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
И да си отиде, къде според вас ще отиде. Р. Овч. като си отиде от министерския пост къде отиде. В НС - и то шеф на комисия. Сега Р. Овч. пак си дърпа конците в Министерството на енергетиката и икономиката, защото парламента е органа, който има право да одобрява бюджети, и да пише и редактира нормативни актове. А за да стане далавера, трябва да се пипа здраво директно по закона. Не си мислете, че с разните му постановления и решения, Министъра може да открадне много.Та и да го махнат Петков, той пак ще си дърпа конците, само дето ще е в сянка. Нали се сещате, че сам човек трудно може да върти далавера. И Овчаров и Петков си имат екипи, с хора и от парламента, и по места, и пак ще си "работят" добре до края на мандата.Ама нека все пак за баламите да си тече сапунката-реалити по По света и у нас. Да си мисли простолюдието, че операция чисти ръце е в ход. Пък и за тоя калпав народ, и тея политици са твърде твърде добри.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Само така, Румен петков си тежи на мястото! До ден днешен не е имало по-добър министър на вътрешните работи, поне върши нещо, някаква работа има арестувани и подведени под отговорност за разлика от досегашните министри на вътрешните работи! Станишев трябва да го запази на всяка цена!!!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
PETKO RUMENOV преди 16 години
6te- ne6te dogodina 6te si idi balabar sas drugar4etata si ;)