За НДСВ оставката е полезна развръзка

Сега актуализираната правителствена програма получавала по-добра алтернатива за реализация
13 апр 2008 18:22,
10
За НДСВ оставката е полезна развръзка
Станимир Илчев Снимка: БГНЕС

„Оставката на министъра на вътрешните работи Румен Петков е логична и полезна развръзка за ситуацията, възникнала през последните седмици и получила своята кулминация по време на разискванията по вота на недоверие към правителството и по време на гласуването му“, заяви заместник-председателят на ПГ на НДСВ и говорител на партията Станимир Илчев.

По думите на Илчев сега актуализираната правителствена програма плюс идеите и предложенията, направени от премиера Сергей Станишев в петък /след вота, бел. ред./, получават по-добра алтернатива за реализация. 

"Виждаме, че позицията на НДСВ е осмислена и според нас е превърната в елемент на един подход, който започва очевидно да се прилага практически от днес нататък", заяви говорителят на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
чужденка преди 16 години
Та нали именно НДСВ са с най-много корумпирани зам. министри - те на сянката - толкова много публични средства отклоняват, че станаха вече нарицателни имуна в регионите на страната. Сляп ли е Станишев?! Та нали именно тези корумпирани хора - оргаизираха лавината от клевети и лъжи, с която направиха опит да залеят Румен Петков, но за съжаление калта на плитко скроените лъжи не може да засенчи излъчването и силата на този велик българин!Всички, които са били в досег с Румен Петков са убедени, че ако остане един некорумпиран политик в България - това ще е Румен Петков! Смешни са гнусните лъжи за всички, които го познават.Те него няма да компрометират - калта на клеветите дори доподметките му не достига. Жалко ще е ако това е САМО СРЕДСТВО ДА СЕ СПАСЯТ ЖЪЛТИТЕ КОРУМПИРАНИ ЧИНОВНИЧЕТА КОИТО ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА КРАДАТ НАРОДНИ ПАРИ.
8
0
 
0
 
! Отговори
pozdrav преди 16 години
Ами какво чакате с Вълчев още
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
И ти си една ***, защо не вървиш след Соломона и го хвалиш, както само ти си знаеш! От политици като тебе България е на този ХАЛ.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Той Кобурга нали си взе половин България. На такъв заспал народ такива управляващи
5
0
 
0
 
! Отговори
D преди 16 години
NDSV da ne se podmazva taka! Te gledat tehniq korab da opazqt-35 vazdarjali se (ni luk ql,ni luk mirisal) ne 6te im pomognat v izborite! Gledai gi ti,kak se zastrahovat!
4
0
 
0
 
! Отговори
ok преди 16 години
Точно НДСВ ли ще ми казват каквото и да било-тези продажници.Или гласуваш ЗА или ПРОТИВ или не мътиш водата.Да си ходят,а ние да ги забравим колкото е възможно по-бързо.И без тях България може.А пък този илчев и Светла Петрова много бързо забравиха,че съдиха сина им в Испания и още ми менторстват.
3
0
 
0
 
! Отговори
критикар преди 16 години
За по-малко от 800 дни царя оправи себе си, а след това, в съюз с турци и комунисти, започна да оправя и нас.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Кои бяха пък тия? Един файтон хора, чийто цел е краденето (цар! , Милен Велчев) и защита ограбеното от "величеството". Нещо друго да са направили, те и плъховете, които напуснаха потъващия кораб? И едните и другите сънуват видения, като се надяват пак да ги изберем и да цъцат от държавната ясла!
1
0
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 16 години
Голяма полезност,няма що!!!