Борисов гълчи Станишев

Само ГЕРБ да дойде на власт, и ще има втори сериал “Топлофикация” - София, закани се кметът
23 апр 2008 10:48,
51
Борисов гълчи Станишев
Снимка: БГНЕС

"Когато ГЕРБ дойде на власт, ще има втори сериал “Топлофикация”-София. Той ще бъде във военното министерство", така кметът на София Бойко Борисов коментира рокадите в кабинета.

„Разликата между мен и Станишев е, че при нас, когато има виновни, има и наказани”, подчерта той.

Според него е безсмислено да се говори за новите министерски назначения, тъй като първо премиерът трябвало да бъде сменен.

"Станишев превърна управлението си в сателит на ДПС", каза Борисов.

Той заяви, че тройната коалиция разчита само на елементарни ходове и даде за пример назначаването на Меглена Плугчиева за вицепремиер, който да отговаря за европейските средства.

"Плугчиева се познава с германския канцлер и други германски политици и сега ще отиде да ги убеждава в лично качество, че трябва да ни имат доверие. Това ли е подходът на една държава", попита риторично Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
бургазлия преди 15 години
Уважаема г-жо!!!Не знам от къде черпите информация за бившето Нефтохим АД, но явно яко сте се излъгали.Нефтохим никога не е имал дългове още по-малко в такива размери и още повече когато беше големия глад , предизвикан от същите маймуни дето ни управляват днес добре че беше Нефтозавода да изкарва незаконно гориво за Р Сърбия , а те да дават пшеница та да не фалира държавата.Това беше най-печелившето нещо(без външно-търговските дружества на ДС),а оня *** *** заедно с неговата свита ***(на продажбата присъства и г-н 10% и Муравейчо)го продадоха наистина без пари.И не е за един лев(това са Кремиковци) а за 350млн.$ , но това си е пак нищо защото той струва много повече.
49
0
 
0
 
! Отговори
edna bg преди 15 години
ЕЙ ТОЯ ЩО НЕ СИ ГЛЕДА РАБОТАТА НА КМЕТ,само ходи и лае като разгневено кученце,молещо се да му обърне някои внимание... Защо не си отиде в Банкя и без това си има достатъчно пари,за да купи цялата столица....и всичко е на наш гръб:О((((
48
0
 
0
 
! Отговори
снежа преди 15 години
Абе хора какво искате от Костов още.Вече 8 години не е на власт и все той виновен. Къде му е вината, че даде мир и спокойствие на хората ли. Снощи съобщиха, че 1млн.българи живеели с пари до 180лв. и затова ли евиноен Костов. Нали сега социалисти ни управляват, къде им е социалната политика. Аре догодина на изборите пак за КОстов.
47
0
 
0
 
! Отговори
светлин преди 15 години
Какъв е тоя Борисов та дава акъл бе.Я да оправи дупките и детските градини в София, пък после да се реп4и. Мутра пожарникарска, само за власт мисли , вместо да помога на хората. Язе съм за Костов, защото много хора все викат по него и го обиждат. Явно е добър и затова рипат въз неговото име.
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ako tazi maymuna doyde na vlast,6te jiveem v kanalizaciyata ve4e da go znayte vsi4ki........
45
0
 
0
 
! Отговори
бала долари преди 15 години
е един политически труп,който в момента се е разложил и вони на ***.Единствено червеите пълзящи по него искат да възкръсне, дори и да се пръсне от алчност и лакомия
44
0
 
0
 
! Отговори
netakabe преди 15 години
"еvgеni", това шега ли е или някой ти казва какво да пишеш? Като преглеждам кой какво е написал отново, виждам че и "ники" 39 е същият майтап, та даже и по-голям. Пази Боже, това да ни се случи, няма да останат билети за самолет. Ще трябва да се емигрира пеш.
43
0
 
0
 
! Отговори
evgeni преди 15 години
Костов може да бъде сравнен с английската министър-председател Маргарет Тачър. В началото на 80-те год. Англия е в лоша икономическа ситуация.Икономиката е изключителна държавна.Безработицата нараства.На управление са английските социалисти. В тази лоша ситуация народа избира лидерката на десните М.Тачър. За да намали безработицата тя започва дълбоки икономическиреформи. Първата стъпка е да приватизира държавните фирми, които както в България са започнали да хранят мързеливци. Почти всички държавни фирми минават в частни ръце. Само за две години безработицата намалява чувствително. Идват чижди инвеститори.Съкратените работници от държавните фирми започват работа в новите компании. При нас Костов прави същото, даже и повече, защото при нас има дълбока икономическа криза, която през 1997г. прераства в хипер инфлация. Костов също започва приватизация, като се продават предимно губещи фирми. Печелившите са оставени за да финансират нарасналата безработица.Още през 1997г. в България вече има излишък, което позволява за първи път да се отпусне и 13 пенсия.Тачър приватизира банките, Костов прави същото. В края на мандата на Костов безработицата намялява, инфлацията е овладяна,мутрите са навряни в гъши ***. Това което Костов не успя да предвиди е, че ще възникнат корумпирани кариеристи, които ще се включат подмолно в приватизацията. В приватизацията се включиха и бивши ченгета и мутри с цел да източат фирмите и да опетнат процеса на приватизация. Именно тези мутри и кариеристи не сключваха трудов договор с своите работници и ги експлоатираха до край. Целта беше да се намрази демокрацията и пазарната икономика.Трябва да признаем, че тези *** успяха да постигнат своята цел.Но Костов устиска до край и завърши успешно своя мандат.Той искрено вярваше, че ще му гласуват хората и втори манадат и по този начин да изгони бившите ченгета и мутрите от бълг.икономика.За жалост хората повярваха на тъпия цар.Както се вижда вече 7 години всички правителства след костовото следват неговата политика. За да се довършат реформите трябва пак да гласуваме за Костов.
42
0
 
0
 
! Отговори
petko преди 15 години
Както казаха повечето хора досега Борисов само *** без да работи. Както е казано по делата ще ги познаем.При Борисов делата са само на думи. София има излишък от 130млн.лв., а е потънала цялата в мръсотия и дупки.Вече три години Борисов управлява София.Това не нищо не прилича.Ай сиктер и да си ходи в пожарната.
41
0
 
0
 
! Отговори
минаващ преди 15 години
ИВАН КОСТОВ ЩЕ ИЗРИТА НЕКАДЪРНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО. ТОЙ Е ИСТИНСКИ ПОЛИТИК!
40
0
 
0
 
! Отговори
Boikovist преди 15 години
Иван Костов е доказан агент на ГРУ. Затова скри досието на агента Гоце през 2001, за да стане президент. после през 2006 г. му сложи за опонент жалкия старец Беронов, та Гоце пак да спечели. Като капак постави комуниста Мартин Заимов за "десен" кандидат за кмет. Както пише в Библията "По делата им ще ги познаете". А откъде знаем, че е агент на ГРУ ли?
39
0
 
0
 
! Отговори
ники преди 15 години
Аз си мисля защо пък Костов да не управлява с Бойко.И двамата имат силен характер.Мился си обаче, че Бойко нема нужните познания да руководи страната и икономиката.Затова предлагам Костов премиер, а Бойко вътрешен министър. Що се отнася да БТК оня малкия мук Никито и ЦАРЯ верно я продаддоха за жълти стотинки.Това си го спомням много добре, защото бех бесен тогава, че ме съкратиха. За Лукойл подробности не знам, но щом са я продали за 100млн.$ сигурно не е работила като хората.
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако дойде Бойко на власт тогава вече 100% Мутри -МАФИЯ. ЩЕ НИ УПРАВЛЯВА
37
0
 
0
 
! Отговори
pado преди 15 години
Хора,вместо да се карате по форумите,сложете плюсовете и минусите на везната,подредете добре нещата,и ще видите,че Костов е най-добрата алтернатива.Просто и ясно е,че няма много подходящи политици в настоящият момент.Разбира се,Костов има грешки,но на фона на предишното и настоящо правителство,е с класи над тях.Така че,мислете за кого ще си дадете вашият глас.
36
0
 
0
 
! Отговори
гражданката преди 15 години
Не стърпях и аз реших да питам, кой продаде на-печелившото предприятие БТК. Костов или тъпия ЦАР. Лукой имаше 500млн.$ дълг и затова беше продаден за 1лв.Но държавата държи златната акция и по всяка време може да си го върне, ако са застрашени нейните интереси. За БТК обаче картината е съвсем друга. На Костов му предлагаха 800млн$ за БТК и той не я продаде.Обаче като дойде тъпия цар, БТК беше продадена само за 260млн$. В същото време БТК имаше годишна печалба по 130млнлв. Така, че преди да говорим и да защитаваме Бойко мутрата и бандата на Царя да анализираме трезво и безпристрастно фактите. Аз питам как запомнохте за Лукойл, който работеше на загуба, а не припомняте за свръхпечелившето БТК.
35
0
 
0
 
! Отговори
4i4o преди 15 години
Не мога да се стърпя.Този ли Костов дето продаде най-печелившето предприятие нефтохим за жълти стотинки.Само не и него за пример .Все за тях гласувах но от 2 години баста.Жалък *** па макари 2 висши/и аз ги имам/ но това не значи че съм най- подходящия.
34
0
 
0
 
! Отговори
селянката преди 15 години
Ей гражданко *** ще викаш на ***, която е дошла от горно нанагорнище.Без село и земеделие няма живот.Рабра ли или да ти го нарисувам. Костов има не само шанс да стане за втори път премиер, но може да ни помогне за нула време да живеем по-добре.За разлика от мутрата Бойко, Костов има две висши образования и 4 години като успешен премиер. Твоя Бойко за три години какво направи със София. НИЩО.НИЩО>НИЩО Затова като ти мине цикъла помисли си и отиди да гласуваш за г-н Костов другата година. Бойко е бита карта.Още малко и хората ще разберат, че нищо не става от него.Преди изборите какви разкрития го очакват, бедна ти ефантазията. Покай се и гласувай за Костов.
33
0
 
0
 
! Отговори
марина преди 15 години
Много си проста *** шом даваш такова предложение.Разбира се,че Бойко ще застане на кормилото,а не Драгалевския крадец,който няма никакъв шанс,разбра ли *** *** краво!
32
0
 
0
 
! Отговори
полина преди 15 години
Тоя Бойко откачили или по принцип не си е добре. Вече три години е кмет на София и нищо не е свършил.Сега пък и на власт иска да идва. По добре Костов, отколкото тая мутра ***. Тоя Бойко освен да се показва по телевизията и да не прави нищо, друго не може. Бойко обратно в пожарната и не се занимавай с неща, които не са за твоите малки умствени способности.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стига бе що за съвет ще дава БойкоЗнае ли за какво и защоЩом е толкоз учен защо не си даде оставката като ни подведе с негодните общински съветници или утре ще доведе и бандити в призиденството и ние ще му викаме бравоБОЙКО БОРИСОВ бъди честен и си подай оставката като РУМЕН ПЕТКОВ щом нямаш добра кадрова политика