Борисов гълчи Станишев

Само ГЕРБ да дойде на власт, и ще има втори сериал “Топлофикация” - София, закани се кметът
23 апр 2008 10:48,
51
Борисов гълчи Станишев
Снимка: БГНЕС

"Когато ГЕРБ дойде на власт, ще има втори сериал “Топлофикация”-София. Той ще бъде във военното министерство", така кметът на София Бойко Борисов коментира рокадите в кабинета.

„Разликата между мен и Станишев е, че при нас, когато има виновни, има и наказани”, подчерта той.

Според него е безсмислено да се говори за новите министерски назначения, тъй като първо премиерът трябвало да бъде сменен.

"Станишев превърна управлението си в сателит на ДПС", каза Борисов.

Той заяви, че тройната коалиция разчита само на елементарни ходове и даде за пример назначаването на Меглена Плугчиева за вицепремиер, който да отговаря за европейските средства.

"Плугчиева се познава с германския канцлер и други германски политици и сега ще отиде да ги убеждава в лично качество, че трябва да ни имат доверие. Това ли е подходът на една държава", попита риторично Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ГЕРБ се очертава като чисто полицейска или свързана с полицията структура и може би ще има доста негативни последствия от това, при идването им на власт. В момента и самите техни членове не осъзнават прблемите, които ще предизвикат.
9
0
 
0
 
! Отговори
K0TAPAK преди 15 години
Мразя Бойко, но за военното министерство е прав. Военен министър стана човек заради когото прекръстиха агенцията му на "Кражби и продажби".
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Верно е, че навсякъде има инфлация, но в белите страни има и механизми за компенсирането й!!!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мразя комунистите в кръвта си но ако трябва да съм обективен инфлацията в която ги обвиняват в момента не от тяхна вина а това е в цяла Европа за миналата година Европа показа ,че инфлацията е 16 %. А САЩ е близо 30% . Така ,че най-малкото е глупаво Костов да вади като причина правителството. А ,че правителството е проядено от корупция и мутризация е НЕОСПОРИМ ФАКТ.. Но според мен всички в парламента са Комунисти.. Иначе не виждам защо Костов не съди Виденов, После Царя що не съди Костов а сега БСП не съди нито Костов нито Царя.. Ми те явно са си приятели,които за пред камерите се джавкат.. Но възмездие няма.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не, бе, братле. Просто комунистите са генетично увредени и непълноценни!!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Добре, айде Бойко е лъжец и мутра... Да каже някоя от червените бабички тука, защо страната ни изпада в най - големите си кризи, когато на власт е БСП. Инфлация до небето, скандали, мизерия и т.н. И в другите страни крадат , то просто няма как, но гледат и народа да е доволен, а вие като дойдете на власт и гледате да се налапате за следващите 100 години без да ви интересува какво става в държавата.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бат Бойко стига плю Станишев ами по добре се опрятайте и двамата ,за да направите следващото правителство без ДПС.. Нямаш друг шанс за правителство.. или искаш коалиция като сигашната но в още по голям мащаб.. За да има мнозинство Борисов ще трябва да се коалира с Атака, СДС, ВМРО,ДСБ и НДСВ и кво ще стане нещо от рода 5+4+3+2+1+1 .. И ще стане много по зле.. По добре би било примерно министерствата да са 10+6 .. иначе пак ще стане Орел,Рак и щука..
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля, че на някои хора никога няма да им омръзне да ги лъжат!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Toia se ne zasrami. Samo i samo da se dokopa do vlastta petni balgaria postoianno . ^to ne vzeme da si gleda kmetskite raboti 4e dokaza 4e za kmet e nekadaren a se stiaga za premier
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля, че все пак трябва да му се даде шанс!