PR-ски по Царски

"Айриш Таймс": Симеон е ревностен защитник на България, разхожда се без охрана и е готов да оглави ЕС
13 юни 2008 16:12,
61
PR-ски по Царски
Снимка: БГНЕС

Под заглавие "Царят оставя короната, за да стане глава на ЕС", авторитетното ирландско издание "Айриш Таймс" публикува статия за лидера на НДСВ Симеон Сакскобургготски.

"В един регион, който екзекутира или прогони предишното поколение монарси, и където премиерите все още биват убивани от време на време, единственият, който е бил и двете, се придвижва сред народа си необезпокояван, пише журналистът Даниел Маклафлин.

Около бившия премиер и цар на България няма охрана, а спокойствието му опровергава репутацията на София като столица на наемните убийци в ЕС.  Симеон ІІ разговаря с хората си на български език, запазен през 50 –те години, след като комунистите изпращат в изгнание деветгодишното дете-цар, екзекутират регентите му и премахват монархията в страната, пише авторът.

Днес, на 70 години, в София се носят слухове, че той може да добави към уникалния си публичен живот поста на първи президент на ЕС, ако Лисабонският договор, създаващ позицията бъде одобрен от държавите-членки.

"Винаги съм търсил диалог, толерантност и отвореност към света", заявява Сакскобургготски пред „Айриш Таймс и допълва: Ако на този пост бъде избран човек от тази част на света, това ще представлява изключителен жест към (бившите комунистически) страни, които се присъединиха към ЕС след 2004 г. Би било глупаво да кажа, че не се интересувам, но има и много други подходящи потенциални кандидати за работата – включително Бърти Ахърн, казва Симеон ІІ.

„Висок, слаб и безупречно облечен, Сакскобургготски притежава обноските на аристократ. В разговор, обаче, той е прям, с добро чувство за хумор и словоохотлив на английски език, когото говори перфектно наред с френски, испански, италиански и немски – резултат от изгнаничеството му в Мадрид.

Авторът допълва, че това лято се очаква доклад на ЕС, който да отправи критики към коалиционното правителство, за безсилието по отношение на престъпността и корупцията, което може да доведе и до спиране на финансирането за София.

"Би било нелоялно да се спират помощите", смята обаче Сакскобургготски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
3
 
! Отговори
Динко преди 15 години
Ама какво крадене ще падне ако Симеончо отиде в Брюксел. Ле ле. Тук в Б-я на някои им потичат лигите само при мисълта за това.
19
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Колко ли е платил този мошеник за тези хвалебствия? А колко е платил на No15 и No16? Нещо не се споменават награбените имоти и алчноста му за още и още! Една царска ***!
18
1
 
3
 
! Отговори
Динко преди 15 години
Ако стане шеф на ЕС какъв ли пост ще измисли за Бриго!
17
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Napalno te podkrepym,na tozi lajech mystoto mu e v zatvora.
16
1
 
3
 
! Отговори
човек със собствено преди 15 години
Въпреки, че 60 г. не е живял в България, той е единствения държавник, който милее за България. И как няма да милее, та нали това е неговата държава. Кой цар не милее за царството си? Всичко останало е *** долни крадци и пладнешки разбойници. Плачат за смъртни присъди като в Китай.
15
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
интелигентността,за разлика от простотията ,която се вихри в този форум! За България наистина ще бъде голяма чест първият президент на ЕС да е Симеон Сакскобурготски!
14
1
 
3
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
"Животът е като разходка в увеселителен парк. Влизаме и си мислим, че е реалност, защото такава е силата на съзнанието. Разходката върви надолу, нагоре, наоколо. Има разочарования, изненади и всичко е много ярко оцветено и много шумно, и много забавно за известно време. Някои от нас се разхождат от дълго време и започват да си задават въпроса: реално ли е, или е просто разходка? А други хора си спомнят отговора,идват при нас и ни казват: "Хей, не се притеснявай, не се страхувай никога, защото това е просто пътуване... " И тогава ние убиваме тези хора. "Накарайте го да млъкне! Вложил съм много в това пътуване. Накарайте го да млъкне! Вижте бръчките ми от грижите, голямата ми банкова сметка, семейството ми.Това трябва да е реалноста." Това е просто пътуване. Но ние винаги убиваме тези добри хора, които се опитват да ни го кажат. Не сте ли забелязали? И оставяме демоните да се вихрят. Но няма значение, защото това е просто пътуване. И можем да го променим, когато поискаме. Всичко е само избор. Без усилие, без работа, без разход на пари. Просто избор - сега. Между страха и любовта"Ти да не си объкал хапчетата ? Нали знаеш, че не трябва да взимаш от онези шаренките с картинки по тях ?
13
1
 
3
 
! Отговори
Дон преди 15 години
Ако изберат този комарджия проблемите в ЕС ще бъдат решени точно за 800 дни :) ама в ЕС няма толкова шарани колкото в БГ :)Интервюто от 90те в което той излъга че няма да претендира за никакви имоти
12
1
 
3
 
! Отговори
дедепене преди 15 години
тука симо ментата ви избудалка, смотолеви нещо, но в европа няма да го пуснат без дипломка за образование ... ;)
11
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Животът е като разходка в увеселителен парк. Влизаме и си мислим, че е реалност, защото такава е силата на съзнанието. Разходката върви надолу, нагоре, наоколо. Има разочарования, изненади и всичко е много ярко оцветено и много шумно, и много забавно за известно време. Някои от нас се разхождат от дълго време и започват да си задават въпроса: реално ли е, или е просто разходка? А други хора си спомнят отговора,идват при нас и ни казват: "Хей, не се притеснявай, не се страхувай никога, защото това е просто пътуване... " И тогава ние убиваме тези хора. "Накарайте го да млъкне! Вложил съм много в това пътуване. Накарайте го да млъкне! Вижте бръчките ми от грижите, голямата ми банкова сметка, семейството ми.Това трябва да е реалноста." Това е просто пътуване. Но ние винаги убиваме тези добри хора, които се опитват да ни го кажат. Не сте ли забелязали? И оставяме демоните да се вихрят. Но няма значение, защото това е просто пътуване. И можем да го променим, когато поискаме. Всичко е само избор. Без усилие, без работа, без разход на пари. Просто избор - сега. Между страха и любовта
10
1
 
3
 
! Отговори
digger преди 15 години
ti neshto mai opushi kOchana nashiq! ne ti prilicha da pishesh gluposti! WTF?? bi li poqsnil kakvo tochno imash v predvid sus posledniq si post?!
9
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
да приберат Яни, че горкия пак започва да бълва змии и гущери. Ще вземе *** преди да се е награбил. Като е метнал око на тия царски имоти все му се привижда, че той е там, а не царя. То за голия Янев г*ъ*з една яка тояга му се полага
8
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
ГРУБО нарошаване - това нарОшаване е потвърждение, че си един неграмотен ***.Свали си опинците, отледай се, ослушай се и ако иде влак се метни пред него!
7
1
 
3
 
! Отговори
digger преди 15 години
ne znam obache do kolko e istina! V nemskite i angliiskite medii ne se chuva nishto za nego. Spomenava se za Ministurprecedatelq na Luxemburg no za Kokala nishto. veroqtno e nqkakva izmishliotina za da si digne reitinga predizborno. Osven tova irlandcite othvurliha lisabonskiq dogovor na referenduma taka che koito i da e purvo shte pochaka :-)
6
1
 
3
 
! Отговори
do №2 преди 15 години
Ти нормален ли си бе, тоз *** да си ходи в Мадрид, че с него и крадливата му сврака Калина, дето спинка в Царска Бистрица на наши разноски. Марш.
5
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
авторитетното ирландско издание "Айриш Таймс" , ако наистина е такова, би следвало да знае, че няма каква корона да остави този ''цар'', пък било и за да ''стане глава на ЕС''....и на кой ЕС ще стане глава - на този,който те бламират ли......
4
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Уважаеми европейски съграждани, МОЛЯ ВИ , никога, ама никога не избирайте този смръдлив дърт пръч на каквато и да е позиция в Е.С. Уверявам ВИ, че този " човек" е много болен от шизофрения. Освен това е толкова ***, че ВИЕ ще останете потресени за дълго време. Този дърт ОВЧАР е най- малоумния "цар"родил се на света от 1300 години насам. Сигурен съм, че вие няма да направите съдбоносна грешка като нас - българите с тази деградирала ***. На слука все пак............
3
1
 
3
 
! Отговори
Симеонов преди 15 години
Този жалък човечец може само да оглави Евопеискя затвор в Хага не и Европа . Той смело крачи към него и само гробът може да го отърве . След като се видя че в БГ няма правосъдие този тип трябва да бъде съден за геноцид и ГРУБО нарошаване на еко равновесието в европа с беспардонната си сеч на уж неговите гори .
2
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Страхотна статия! Ако наистина стане президент на ЕС, това не само ще е един правилен избор, но и ще ни качи много точките :)
1
1
 
3
 
! Отговори
преди 15 години
Абе кой е тоя *** дето пише дете-цар????????????????