Галевите: Не щем да сме политици

Дупнишките бизнесмени така и не разбрали защо Румен Петков не се защитил, а подал оставка
24 юли 2008 08:44,
31
Галевите: Не щем да сме политици
Снимка: БГНЕС

"С никоя политическа сила нямаме конфликти, работим за града", казаха по бТВ дупнишките бизнесмени Пламен Галев и Ангел Христов, по-известни като Братя Галеви.

"Имаме конфликти с хора, които се представят от името на партия", казаха двамата.

Според тях "картата на партиите в България може да бъде заличена само по един начин – като се работи за града".

"Политиката не е срамно нещо, но не искаме да сме политици", казаха Галев и Христов.

Те признаха, че познават Златко-Баретата, с когото са работили заедно като барети.

Двамата още веднъж повториха, че не разбират защо бившият вътрешен министър Румен Петков не е успял да се защити и е напуснал поста си.

Те твърдят, че разработката на службите срещу тях с кодовото име "Бизнесмените" е била спряна от бившия директор на ГДБОП генерал Ваньо Танов.

„Имахме информация, която попадна при нас и добре, че се срещнахме с Румен Петков, а не с някой друг като Танов, например, защото ги виждаме колко струват“, изтъкнаха двамата.

Те бяха категорични, че държавата трябва да се управлява като частна фирма, защото така няма корупция.

Двамата посочиха още, че освен с Румен Петков, добре се познават с Иван Костов, Елиана Масева и други политици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дупница живее във времето на феодализма.
29
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
: Анонимен"Абе и около тези двамата много почна да се шуми,да не ги думнат накрая.Преди в по голямата част на България никой не ги беше чувал,сега почнаха с интервюта,статии,предавания за тях.Лично за тях това не е добре.Нали знаете когато почне да се говори за някои хора с криминално минало какво става накрая...."кАК КАКВО СТАВАШ?мИ СТАВАШ КМЕТ НА СОФИЯ..ПОСЛЕ МИНИСТЪР...
28
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 15 години
Един български град да се вдигне срещу нагли мутри - това не е било друг път , и няма да го бъде . И какво направи Червения Пикльо Румен Запалката ?Отиде да потуши напрежението и да разчисти терена за мутрите .Е затова ни се смее цяла Европа , не за друго .А на тия двамата не им завиждайте - да не смееш да излезеш да се изпърдиш на терасата на баровската къща в Бистрица , Дупнишко , и десет тикви с калашници да ти стоят диван чапраз докато си пиеш пиенето в някоя чалготека - мерси от такава баровщина , със здраве да си я ползват .
27
0
 
0
 
! Отговори
mel преди 15 години
svin4ugi... s krivi mutri...
26
0
 
0
 
! Отговори
дупничанин преди 15 години
чета форума относно "Галевите" и се питам, слепи ли са някой хора, глухи ли са?! Елате тук, в Дупница, питайте обикновените хора. И ще получите отговор: всичко цъфти и връзва откакто "Галевите" посмяха да понаизлязат на светло. А може и някой да се престраши да каже истината - терор, бой и заплахи, това е запазената марка, не случайно Дупница е първия частен град в България.
25
0
 
0
 
! Отговори
sti преди 15 години
как така се познават с костоф, това е манипулация. костоф е чист като сълза и него го познава само жена му и любовника и.
24
0
 
0
 
! Отговори
Олег Драгунов преди 15 години
Напълно съм съгласен с номер 22. Наистина, ако си постяно бъхтен унижаван и си в пълна мизерия, ще благословиш и дявола, ако ти подметне парче мухлясъл хляб. И днес видях как ши баните медии ги вдигнаха тези момчета на пиедистал. Тези честни бизнесмени.
23
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
Всичко е много просто - след като няма държава се появяват подобни субекти, които започват да работят като държава в държавата. Всичко идва от липсата на официална власт.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ДУПНИЦА - ГРАДЪТ НА АВТОДЖАМБАЗИТЕ, НА МУТРИТЕ, КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА РОБИН ХУД, САМО ЧЕ КРАДАТ ОТ БЕДНИТЕ И ДАВАТ НА ШЕРИФА, ГРАДЪТ НА ПРОСТИТУТКИТЕ! Тези двамата започнаха да се мислят за голяма работа! Но практиката показва, че никой такъв не доживява до пенсия! А на хората, които мислят, че тези давама бабаити сатакава ценност за града - това показва колко извратено е станало мисленето в тази държавица! Стокхолмски синдром: в един момент заложниците започват да съжаляват похитителите си и да им съчувстват! Типичен случай за психиатрията! Обикновено най податливи са хора, които са почти без нищо на втория етаж! А такива в тази държава станаха доста!!!!!!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
bla bla преди 15 години
Ники *** (некадърника Бареков) пак се развихри тази сутрин с две бързи фелациота (интервюта) на Галеви! Аман от простаци мислещи се за голяма работа. И той и те взети заедно!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Само това не сте били.
19
0
 
0
 
! Отговори
te4ko преди 15 години
ТАЗИ КОРУМПИРАНА ДЪРЖАВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ЗАТОВА ЩЕ НИ РАЖАТ ЕС.НИКАКВИ ПАРИ НЕМА ДА ВИДИМ ЩОТО СИЧКО СЕ ПРИБИРА ЗА ДЖИПОВЕ И ХОТЕЛИ.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
E, shtom taka se izkazvat, znachi shte se kandidatirat na sledvashtite izbori :)))
17
0
 
0
 
! Отговори
Doctor Feel Good преди 15 години
.....и гледат с едни такива добри очи....
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да са живи и здрави, града е много по-добре от преди. В последните около 20 години града беше използван от *** управници за собствени цели, без естествено никакъв видим ефект за гражданите, а имаше и такива, които не успяха даже и да откраднат нещо, защото са прекалено некадърни, така че нека да продължават. Такива хора са нужни за да се върви напред.
15
0
 
0
 
! Отговори
бьлгарин преди 15 години
Зенитни ракети по изоставените складове на военните / вьтре сьс 1тон полезен материял / . Много хубава работа ште свьршат 20 бройки ! 4е и летят на 30километра , 4е са суперто4ни сьс грешка 25метра до крайната цел! Ало продажните военни какво 4акате?
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много "бизнесмени" и "политици" в България искат и правят държавното управление по примера на частната фирма! В частиня сектор договарянето и изпълнението на задълженията е свободно и нежограничено по възможностти и схеми. Държавата защитава интересите на гражданите, защото държавата това са гражданите и в такъв случай договарянето с нея трябва да се извършва по прозрачни правила - равни за всички физически и юридически лица. Е да но на хора като Галевите това не им отърва и те търсят начини да избягат от условията и ограниченията, затъвайки в машинации и корупционни схеми!А държавата, тя наистина се държи като частен стопански субект, дистанциран от интересите и благата на гражданите си!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
OT KAZANOVA преди 15 години
Какво ме занимавате с някакви си братя Пишете интересни неща за мацки
12
0
 
0
 
! Отговори
mai4eto преди 15 години
откакто Галеви са на власт в Дупница, в града има движение - обновява се с всеки изминал ден. За момента те са само в плюс за града...
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Този в ляво много прилича на Кръсника...сещате ли се за филма...Същия е ! Какви добри хора...