Галевите си пиели водката с Петков, ама не често

"Ако сме престъпници, защо не сме затвора"; Пламен Галев и Ангел Христов смятат, че скандалът e опит за бутане на кабинета
30 мар 2008 11:08,
76
Галевите си пиели водката с Петков, ама не често
Aнгел Христов/л/ и Пламен Галев/д/. Снимка: darik

Пламен Галев и Ангел Христов, известни в публичното пространство като Братя Галеви, заявиха, че не са оперативни работници и че не се срещат често с министъра на вътрешните работи.

Пламен Галев попита бившия директор на ГДБОП Ваньо Танов каква е била тази разработка срещу тях, за която той говори, и има ли въобще разработка.

"Ако ние сме престъпници, защо не сме затвора", каза той.

Братя Галеви разказаха пред Дарик радио и тяхната версия за срещата си с министър Петков на басейна „Спартак”, посредник бил Алексей Петров.

Те поискали от него да им уреди среща с министър Петков, за да му предадат важна информация.

Двамата обаче категорично отказаха да кажат каквото и да по темата на разговора.

Пламен Галев и Ангел Христов заявиха, че са поискали срещата с Румен Петков, тъй като са преценили, че имат особено важна информация и са се опасявали, че ако я предадат на друг, а не на министъра, тя би могла да бъде изкривена.

„Направихме това което считаме за правилно”, посочиха двамата.

На въпрос вярна ли е публикуваната в медиите версия, че те са поискали срещата, за да предупредят Румен Петков за готвено покушение срещу известен политик, Галеви и Христов категорично отказаха да коментират.

Галев и Христов посочиха, че се чувстват използвани, че се чувстват като „боксова круша” и други чрез тях си разчистват сметките.

Двамата ясно заявиха, че въвличането им в скандала е опит да бъде бутнато правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
1
 
! Отговори
Луцифер преди 14 години
Не сте в затвора защото живеете и грабите в страната "Абсурдия", където съдии и прокурори са ви колеги - престъпници! Капичи?
76
0
 
0
 
! Отговори
mrazia vi преди 14 години
"bratleta"
75
1
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
И аз съм софианец и немам роднини по селата,и ат както се помня живея в Сухата река...ама дайте да не плюем по хората.....Всички коментари на дупничани,които прочетох за двамата господа са абсолютно положителни....то разбирам да има един ***,двама ама целия град????? Не са толкова задръстени хората,даже са си доста отворени...малко е като в Монца в Италия,обаче си въртят бизнесите без ядове....виждат си сами положението и са спокойни,че няма проблеми в града им...Пък ние софипнци едвам чакаме като кутрета пред автокъщите там да издебнеме нещо да закачиме от некой автовоз...Били ***,били задръстени....А ние к'во да кажем като целата *** в Бг е в София.....И престъпници много по-големи,и селяния и.......толко много мизерия имаме в Сф,че немаме ник'кво право да обиждаме хората в този иначе доста рзвит град,пък било то и благодарение на бандити......И требва да ви кажа,че там чалга не се слуша по дискотеките.....за разлика от бл-д,където друго нема
74
1
 
0
 
! Отговори
ani__899 преди 16 години
пак ,,АНОНИМНИ"*** БЕЗ МОЗЪК ПОД НОМЕР,,66" ,,66" ,,66"СТ-РЪСАТ ,,ТЪПОТРОНИ И СЕ ИЗКАЗВАТ НЕПОДГОТВЕНИ:(((, А ,,ТОНЧО", ,,ТОНЧО" ДА НЕ МИ ГОВОРИ ХОРАТА ОТ СОФИЯ ПИЛИ ЕДИ КАКВО СИ,А СИ КАЖИ ТИ ТОНКА КАКВО ПИЕШ ИИИИ ПО СОФИЯ ИДВАМ(МЕ)ОТ ВРЕМЕ НАВРЕМЕ САМО КАТО ИСКАМЕ ДА СЕ ОБЛЪЧИМЕ ПОМАЛКО С ТЪПОТРОНИ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ-ЕЙ ТАКА ЗА КЕФ,А В ТАЯ БУНАЩИНА КАТО СОФИЯ И ЗАДРЪСТВАНЕ И ПАРИ ДА НИ ДАВАШ НЕ ИДВАМЕ -ГОЛЕМИ ПСИХОПАТИ СТЕ КЪМ 17.30-19ЧАСА,АМА БЯГАТЕ ОТ ДЖИКЛАСИТЕ КАТО НИ ВИДИТЕ:)))ЕЛА ДА ТИ ДАДЕМЕ ЕДНА ГАРСОНИЕРКА ПОД НАЕМ ПО-ЕВТИНКО ЗА ДА СИ ДОВОЛЕН -ТОНИ,ТОНИ-САМО ЗА ВОДКИ МИСЛИШ И ФЛИРТОВЕ.РАЗБРАЛИ ЧЕ ОТ ДУПНИЦА ОТ ЧИСТИЯ ВЪЗДУХ СЪС МЕРЦА ДЖИ КЛАСА СЕ СТИГА ПО-БЪРЗО ДА ЛУДНИЦАТА В СОФИЯ -ОТКОЛКОТО ТИ ОТ ЛЮЛИН МОЙТО МОМЧЕ...А ЗА СОФИЯ ИМАМЕ ПО 1 ,2 ПРАЗНИ АПАРТАМЕНТА,НО НЕ ГИ ПОЛЗВАМЕ -ТОВА ТИ ОБЯСНИХ,,СОФИЯНЕЦООО
73
0
 
1
 
! Отговори
necronomikon преди 16 години
как от кой? От онзи с обръчите, доган ,той организира убииствата на богати и способни българи.Да сте чули за убит турски богаташ?
72
0
 
1
 
! Отговори
Луцифер преди 16 години
защо не сме в затвора"? Ами точно за това! В България престъпниците са или в управлението, като съдружникът ви митнистър Петков, или са си на свобода, или са отстреляни. Като сте толкова "честни" бизнесмени защо живеете в крепост обградени от тълпа въоръжени гардове? От кого се пазите?
71
2
 
0
 
! Отговори
Дупничанин преди 16 години
При Галев се взимат много по-високи заплати отколкото при други бизнесмени - ФАКТПарите им не са от рекет, дрога и измами, хората си имат лиценз за терговия с оръжие , търгуват и с автомобили...абе нищо незаконно не правят, какво им завиждате, печелете и вие бе!Ако ви слушат вас, "честните" хора ,ще вкарват в затвора за як врат или скъпа кола.*** мизерна завистлива!
70
0
 
1
 
! Отговори
jojo преди 16 години
Май само отвреме-навреме...Демек кога трябва...
69
0
 
0
 
! Отговори
Даскалеску преди 16 години
само национално отговорна служба , както е при кукуто , а и има местни длъжности ,,регионален интернет *** " , а може би и ,,дупнишки интернет ***" , както е видно от тук адвокатстващите на едни местни милиционери-мутри .
68
0
 
2
 
! Отговори
чудещ се преди 16 години
Радвам се за всички Дупничани, че са щастливи от живота в града. Но, на това което става в Дупница се нарича феодализъм. България покрай "турското присъствие" с този строй се е разминала. Да ама не. Феодалът се "грижи" за раята си, те пък му работят безропотно и всички са щастливи. Ако този тип обществено устройство беше по-доброто, нямаше да е отдавна в историята (е някой може да се сети за Монголия). Не обиждам никого, но немога да го възприема за нещо нормално в 2008 г. Това го има и държави където някой мафиот е подчинил околния му регион за да му работят за залък хляб (вж. някои латиноамерикански страни - Мексико, Колумбия и други).
67
0
 
1
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Пиеш флирт и ако имаш 2,3 лв повече можеш да си позволиш зелен собиески.Ела в София малко,тука много хора пият Чивас Дъмпъл.Май в Дупница само те си пият качествен алкохол а вие стоите и им се радвате:))))
66
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Ей, такава куха лейка скоро не бях чувал толкоз бисери да изръси.Много са готини много са красиви. А колко много са се трудили за да изкарат пари. Боже, как помагаш на тези утрудени честни частници, работили до ранни зари по барове и ресторанти.Мафиотите са си мафиоти, рекета и измамите са си рекет и измами. И не само това. Горката Дупница и горките хора, живеещи в частния мафиотски град.
65
1
 
0
 
! Отговори
ОТ ДУПНИЦА ani__899 преди 16 години
От: ОТ ДУПНИЦА ani__899АКО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ РАЗДАВАТ МЕДАЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ГИ ПОЛУЧАТ ПЛАМЕН И ГЕЛЕ! ТОЛКОВА КAДЪРНИ,АМБИЦИОЗНИ,УВЕРЕНИ И СЪБРАЗИТЕЛНИ ХОРА РЯДКО СЕ СРЕЩАТ!!!БРАВО МОМЧЕТА ,ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ,ЗА ПРОМЕНИТЕ КОИТО ПРАВИТЕ ,ЗА НАЧИНА ПО КОЙТО СЕ ДОКАЗВАТЕ ,ЗА УВЕРЕНОСТТА КОЯТО НИ ДАВАТЕ! РАЗЧИТАМЕ НА ВАС -ДА НЯМА ,,САМОВЛЮБЕНИ ,,БАБАИТИ"" ПО УЛИЦИТЕ,ДА СИ СПИМ СПОКОЙНО,ДА СЕ РАЗХОЖДАМЕ С РАДОСТ ВЪВ ГРАДА,ДЕЦАТА ДА СИ ТАНЦУВАТ ПО ЗАВЕДЕНИЯТА....,А ТАКИВА NA КОИТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ СПОКОЙСТВИЕТO И ИСКАТ,,АДРЕНАЛИНИ"-НЕКА СИ СЕДЯТ ПО ЩАТИТЕ И ДА СЕ УСПОКОЯВАТ С РАБОТА..НИЕ СМЕ СИ ДОВОЛНИ ТУКА !ИИИИИИИИИ НАЙ-ВАЖНОТО ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПОДЪРЖАТЕ ФОРМА ,ЗАЩОТО СПОРЕД НЯКОИ ТИПОВЕ"ТРЯБВА ДА СТЕ ,,КРИВИ", ,,САКАТИ", ,, ГРОЗНИ" И ,,ГЪРБАВИ...ДАНО ВСИЧКИ ДА ИЗГЛЕЖДАТ КАТО ВАС,..А ЗА ТЕЯ ПО ДОЛУ ИМА НОВА ТОЧКА ЗА ТЕГЛЕНЕ НА КРЕДИТИ И ТЯ Е: ,,ПОДЪРЖАТЕ ЛИ ПОСТОЯННО ТЕГЛО??? А ТУКА ОТГОВОРа е : ,,да всичко е винаи постоянно,умерено и премерено....изводите правете вие.............И ЗА ПОСЛЕДНОТО КОЕТО СИ КОНСТАТИРАЛ ,,ЧЪК " ЛИ СИ НЕЗНАМ КАКЪВ СИ СЕ НАРЕКЪЛ- НЕ БЪДИ СИГУРЕН ЗА ФЛИРТА -ПОВЯРВАЙ:))))))
64
0
 
0
 
! Отговори
ani__899 преди 16 години
абе що не ходите до ,,елмаз или сибир"-там си пиите флирт" и ракии.изпростявате
63
0
 
0
 
! Отговори
ОТ ДУПНИЦА ani__899 преди 16 години
НА УШИТЕ ЛИ СИ СТОИТЕ-ЧСНО СЕ ОБЯСНИ ЧЕ ФИРМИТЕ ИМ ОСВЕН ТУК СА И НАВЪНКА"...И КАКВО ГЛЕДАТЕ В ЧУЖДАТА ,,ПАНИЦА"-НАЛИ СА НЕКАДЪРНИ И ЕДИ КАКВИ СИ-КАК ЛИ СА ИЗМИСЛИЛИ НАЧИН ДА СА ДОБРЕ?ФИНАНСОВО НЕ СПОМЕНАВАТ,ЗАЩОТО ТУК ПРИ ТЯХ ИМА И МНОГО ДРУГИ ТАКА ДА СЕ ОБОБЩИ БЛАГОРОДНИ ЧЕРТИ,КОЕТО ГИ ПРАВИ ЧАРОВНИ И СЪВРЕМЕННИ РОБИН ХУТОВЦИ..,А СТИГА САМО ЗА ПАРИ ПИШЕТЕ ,ВАЖНОТО Е ЧЕ ХОРАТА ОКОЛО ТЯХ СА ДОВОЛНИ И СЕ ЧУВСТВАТ ДОБРЕ.А ТОВА ЧЕ ВЕСТНИЦИТЕ И НЯКОИ ДРУГИ ИЗКАРВАТ ПАРИ НА ТЕХЕН ГРЪБ Е ДР.ВЪПРОС!ХОРАТА МРАЗЯТ УСПЕЛИТЕ ХОРА-А ТОВА НЕ Е ДОБРЕ,ПРАВИ ГИ КАТО БЕЗГЛАСНИ БУКВИ-СТРЕМЕТЕ СЕ ,СЪСТЕЗАВАЙТЕ СЕ...,ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ....
62
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Щото ти констатираш кво били пиели те,ама ти пиеш флирт:)))))
61
0
 
0
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Ти пила ли си 15 годишен Дъмпъл.
60
0
 
1
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Я обясни на нас как в България се честно такива пари за такива палати коли и така нататък.И без да ми казваш с яко БАЧКАНЕ
59
0
 
0
 
! Отговори
ОТ ДУПНИЦА преди 16 години
СТАНА ИНТЕРЕСНО-...ЗА ТЕБЕ ПО-ДОЛУ-ИДЕАЛА СА ТЕ САМИТЕ С ЦЕЛИЯ СИ ИМИДЖ И СА СВЕДЕНИЕ (НЕ ГО ЗНАМ С ТОЧНОСТ,НО ОБСТАНОВКАТА ГО НАЛАГА ,А И ЩЕ ИМ ОТИВА)ДА ПИЯТ НЕ ,,ВОДАКА ",ААААА ЧИВАС".ИНАЧЕ ЗА ВЪПРОСА ПО-ДОЛУ С ВСИЧКО ТОВА В РЕСИЛОВО,КОЛИ,ЖЕНИ ...СЕ ИЗМЕРВА УСПЕХА !!!СУПЕР СА СИ! УВАЖАВАМ ТАКИВА ,,ХОРА"!
58
0
 
1
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
На тебе Ангел Христов ли ти е идеала за мъж.Или палата в Ресилово и колата му по ти харесват.Ако той беше работик на строеж дали щеше да го възхваляваш толкова......