"Атака" вън от НС

Партията бойкотира парламента и излиза сред хората, но от есента
24 юли 2008 12:13,
182
"Атака" вън от НС
Снимка: БГНЕС

"Атака" ще обмисли самостоятелно да напусне парламента на есен, обяви лидера на партията Волен Сидеров.

Според него всички опозиционни партии трябва да напуснат за да има политически ефект, но все още имало колебания сред останалите политически сили вдясно.

"Не виждаме смисъл да продължаваме, да легитимираме това корумпирано мнозинство, както и да се бави обявяване на непримиримост към това управление", допълни той.

Според Сидеров е наивно да се смята, че правителството ще се обърне на 180 градуса до края на годината и затова нямало смисъл да се чака, а трябва да се предизвикат предсрочни избори.

Той оприличи премиера като дете, което си играе с влакче, "а всъщност той си играе с цялата държава", допълни лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
0
 
0
 
! Отговори
Петър преди 15 години
До 91 Атака имала ли е възможност за всичко това - НЕ!А ще го направи ли - ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ!
100
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
mn qk komentar,bravo,po princip ne sum ot nai-golemite fenove na ataka,no ne gi i mrazq,prosto naistina v qmbol predstavitelqt na tazi partiq e pod vsqkakva kritika i tova me kara donqkude da ne gi haresvam,no vupreki tova komentarut ti opredeleno mn mi haresa i sum saglasna s tova
99
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
А сега ме слушайте,професори и други умници:Атака ТРЯБВА да реагира на всичко защото единствената й цел е да влезе пак в парламентаЗащо Атака не краде, не граби, не лъжи? ами просто защото не им е дошло времето, ако НЕ ДАЙ БОГ! дойдат на власт тогава ще ревем и за Костов и за Царя и даже за Р.Овч.Мислете бе хора, мисли Българино!
98
0
 
0
 
! Отговори
сидеров е некопмпете преди 15 години
СИДЕРОВ, вън от парламента, вън от България брат.Криворазбрания ти национализъм си го отнеси вкъщи заедно с всичките ти комплекси.
97
0
 
0
 
! Отговори
Джордж Сорос преди 15 години
Доган и Воден - лошото и доброто куче! Само те могат да вкарат стадото овце в кошарата им, като ги сплашат, за да гласуват за своето оцеляване,а не за своя възход, което последователно ще води до тяхната гибел. Да живее чобанина (Държавата-ДАНС), да живееят кучета-пазачи! За стадото няма смисъл, то ще става курбан на всеки празник и уикенд.
96
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 15 години
Атака е най-червената партия бе хора ... поне в Ямбол ... В Ямбол партия Атака НЯМА и няма да има ... докато Областен е този мошенник Георги Зафиров ... *** от класа ! ПОНЕ В ЯМБОЛ АТАКА Е КОАЛИЦИЯ С БСП !
95
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И какво сега като кажете нещо от сорта "Да живее България!" ставате патриоти и всичко което кажете е самата истина и кавото направите е опрвадано. Ами тогава България над всичко долу Атака.
94
0
 
0
 
! Отговори
да живее България преди 15 години
Ако си потърпевш от *** набези друга песен ще запееш.Аз например имам добри приятели сред турците ,но това не ми пречи да гласувам за атака, което и правя след" развода със сините"Браво на пос 91
93
0
 
0
 
! Отговори
varg преди 15 години
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!
92
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Гласувайте за Зелените!!
91
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Атака има ли обръчи от фирми ? - Не !Атака крала ли е държавни пари ? - Не !Атака участвала ли е във власта и управлявала ли е България като БСП и СДС с Костов ? - Не !Атака гаври ли се открито с народа както БСП, НДСВ и ДПС ? - Не !Атака строи ли джамии и разпродава ли България ? - Не !Атака поиска ли признаването на Арменският геноцид от цяла България - Да !Атака защити ли граничният полицай Михаил Цонков, които простреля турският бракониер и предложи ли да го направят почитен гражданин на град Бургас - Да !Атака поиска ли увеличение на пенсиите на пенсионерите - Да !Атака поиска ли увеличаването на заплатите на българските граждани с парите от излишъка на държавният бюджет - Да !Атака иска ли България да стане една хубава нормална европейска страна с хубав доход и управлявана от българи - Да !Атака подкрепяни ли са от десните европейски партии като тези на Франция, Италия и други европейски страни - Категорично Да !Ами направете си изводите.....
90
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Господа Атакисти, да ви светна нещо понеже явно нямате достатачно капацитет сами да го разберете. Проблема с Атака е не с политическите им противници, които за тях са Врагове на народа, а че е против малцинствата и точно такива хора гравитират около нея. И никой нормално разъждаващ човек не може да го приеме.
89
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
31. - 15:00 - Хе-хеОт: АнонименТези от атака толкова мразят ***, че от време на време си прибират по едно *** за да го чукат! :-) Явно омразата на АТАКА към *** идва от там, че не винаги им пускат! :-)Педофили мръсни!
88
0
 
0
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
Точно така! Нека това бъде отразено по съответния начин в бюлетините на предсрочните избори!АТАКА ПОБЕДА!
87
0
 
0
 
! Отговори
kremenka преди 15 години
ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ЕДИНСТВЕНИЯ НОРМАЛНО-МИСЛЕЩ ЧОВЕК В ПАРЛАМЕНТА! АТАКААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!
86
0
 
0
 
! Отговори
Dari преди 15 години
Абе шматки *** и прости,защо когато група хора заявават с иманата си,че искат да направят нещо за този изстрадал електорат, веднага му лепвате епитети.Не ви ли стана ясно,че за момента те не са били в управлението на страната и не са опетнени, не са крали и само те заявяват и отстояват всна позиция.Не съм адвокат на Атака,още по малко на В.Сидеров,но дръг избор нямаме, ако искаме да видим крадците наказани, да видим поне една част от тях в панделата,трябва да им гласуваме доверие.Говорите за Ив.Костов,няма лошо, но само преди известно време той имаше цялата власт, на 100% и икономическа и политическа и властова,***.а се от кражби, стигна се до там П.Стоянов да му казва "Иване Кажи си",Божков в искал 20%,да не се връщаме към миналото, всички го знаем.Аконе изберем Атака,трябва да си внесем нови хора отвън, а то няма как да стане.Трябва ни закон, който е бил вече във власта да няма достъп до нея поне 30 години.Така, че не плюйте,а помислете,Б.Борисов ли ще е следващия,кой,кой ,кой.?Докато ние продължаваме да си играем на избори,ще остареем, млади сме а младост няма да помним,защото едва ли има някой,който да няма купища проблеми ежедневно.Така, че в този момент е само Атака.
85
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Народе, български, заспал.... кога ще проумееш, че никой, освен Атака, не е защитавал, не защитава и няма намерение да ти защитава интересите ? Какви интереси пък имате вие бе, глупци, които не гледате реално фактите ? Атака били фашисти....какви фашисти ви гонят бе, промити мозъци такива !? Чули сте нещо от някой си, на който не му изнася Атака, и почвате да повтаряте едно и също като папагали навсякъде. Промити *** мозъци сте повечето и това е. Еми като не искате да живеете добре в родната ни държава, като искате да определяте съдбата на целия народ, нека така да е. Вървим само към упадък и регрес, някой това осъзнава ли го ? Защото се съмнявам....Атака били педофили, били мафиоти, били фашисти.....АТАКА поне прави нещо и защитава нещо...защитава всички нас...но кой да го осъзнае и оцени - вечномрънкащите глупци с промити мозъци ли ?Какво направи олигархията за вас ? Тя по-малко зло ли е, след като ви краде и ви се присмива постоянно ? Нека престанем да бъдем наивни и започнем да гледаме фактите, а не това което ни се насажда отгоре.АТАКА ЩЕ влезе в парламента, мрънкащи наивни лигльовци такива, колкото и да не ви се иска, но знам че после ще подвиете опашки, защото ще осъзнаете че не сте били прави.
84
0
 
0
 
! Отговори
verek преди 15 години
kato gledam na dosta hora im e dobre da pravjat metani na dogan pros narod sme
83
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
NE CHETES VNIMATELNO - AGRESIATA I OMRAZATA E OT DRUGATA STANA
82
0
 
0
 
! Отговори
ха ха ха преди 15 години
Ей издуханяк тебе да не би Сидеров да те храни бе ***. Да не смучеш от шланга ааа ??? ВОЛЕН Е РОМ !!!!!