"Атака" вън от НС

Партията бойкотира парламента и излиза сред хората, но от есента
24 юли 2008 12:13,
182
"Атака" вън от НС
Снимка: БГНЕС

"Атака" ще обмисли самостоятелно да напусне парламента на есен, обяви лидера на партията Волен Сидеров.

Според него всички опозиционни партии трябва да напуснат за да има политически ефект, но все още имало колебания сред останалите политически сили вдясно.

"Не виждаме смисъл да продължаваме, да легитимираме това корумпирано мнозинство, както и да се бави обявяване на непримиримост към това управление", допълни той.

Според Сидеров е наивно да се смята, че правителството ще се обърне на 180 градуса до края на годината и затова нямало смисъл да се чака, а трябва да се предизвикат предсрочни избори.

Той оприличи премиера като дете, което си играе с влакче, "а всъщност той си играе с цялата държава", допълни лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
Мк преди 15 години
Ако има някоя партия, която да е по некадърна от БСП, то това е Атака. Дано тези, които се изказвате тук да не сте мнозинство, защото иначе това означава пълна катастрофа за България. Ако някой хора си мислят, че не може да е по зле се лъжат. С Атака на власт може да бъде мнооооого по зле. Не се лъжете хора! Гласувайте за някоя нормална дясна партия ако искате животът ви да се подобри!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
да ти майката
19
0
 
0
 
! Отговори
memo преди 15 години
Интернационал и Национал има ли прилика в двете понятия.С интернационализма ставахме и лягахме,с него оправдаваха липсата на стоки и услуги,защото трябваше да помагаме на братски страни и народи с компартии ръководителки.Сега деца и внуци на тези интернационалисти ни доведоха до дъното.Национализма на Волен и неговата непримиримост към грабителската политика на тройната коалиция не е по вкуса на много от кръговете от фирми, гушнали по някой и друг европейски милион.Време е да кажем с "АТАКА" напред -избори веднага,стига грабеж и издевателства над Народа!
18
0
 
0
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край.
17
0
 
0
 
! Отговори
Мария преди 15 години
Възможно е да се срещат "побойници и педофили" /е не е доказано..../ - Всяко стадо има ***! Но мършата в НС е прекалено много.....и това не е само е ваш проблем.......
16
0
 
0
 
! Отговори
do 12 преди 15 години
Е КАКВО КАТО В АТАКА Е ПЪЛНО С ПЕДОФИЛИЩЕ ГИ ИЗГОНИМ ОТТАМ
15
0
 
0
 
! Отговори
manip преди 15 години
Моля ви, отидете на доктор!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
atakist преди 15 години
мен ме кефи "Болен"може да се прави на луд,но поне е забавен
13
0
 
0
 
! Отговори
Best for the best преди 15 години
ха ха ха този още ли не са го прибрали в някоя болница ,така ще е като никои не си гледа работата както трябва
12
0
 
0
 
! Отговори
mm преди 15 години
Точно в атака поканиха с охота комунистическите доносници,а че там се срещат и побойници и педофили,си е точно ваш проблем.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Напълно ги подкрепям! Останалите партий от опозицията трябва да направят същото! Това е единствения изход - по-лошо няма как да стане! Това правителство ни завлече на дъното! Само АТАКА може да помогне!
10
0
 
0
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
АТАКА ПОБЕДА! Следващият кабинет е на Волен Сидеров.Всички българи за България!ПОБЕДААААААА!
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
em ataka de samo neq naprede,da se mahat onezi pedali i tem podobni te 6te opravqt rabotata *** turci vanka da umirat
8
0
 
0
 
! Отговори
nasko преди 15 години
*** народ,слаба държава....
7
0
 
0
 
! Отговори
nasko преди 15 години
"Свестните у нас считат за луди..."
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Провокаторите по-долу умора нямат, а? Брей, брей, много ви е страх от Волен Сидеров нещо...И мисля, че и трите коментара са на един платен драскач...Но както и да е, Атака ще е управляваща сила в следващото НС, а вие драги ***, ще сте по затворите...
5
0
 
0
 
! Отговори
suni преди 15 години
abe xora dokoga shte ste takiva glypaci -tez koito iskat da vi pomognat gi pluete ,a tez koito vi bi4yvat ,kradat ,lujat i pro4ie gi lijite -otvorete si o4ite nai-posle ....samo ATAKA e partiata koiato shte vi vkara v pravia put ....bez provokacii ,a poglednete istinata...az shte glasyvam za Siderov kakvoto i da stava ..(nesum ot Ataka ),no mi omruzna da xrania goli nadejdi 20 g.
4
0
 
0
 
! Отговори
Luboto преди 15 години
...вкара България в новините! Снощи имаше специален репортаж по ВВС за нашата родина озаглавен "България - Европейската столица на престъпността и корупцията". Бяхме оплюти жестоко. Пейзажите които даваха бяха от *** махали и *** предимно... Имиджа на страната е толкова сринат, че със сигурност дълго има да работиме за да се оправи.
3
0
 
0
 
! Отговори
Nikolai преди 15 години
Атака се опитват да яхнат вълната на недоволство сред народа разчитаики не на реален политически ефект а на чист дивидент.В това е проблема на партията,в нея царят вътрешни интриги постоянно се отлюспват,постоянно търсят врага с партиен билет.Дано хората оценят изберат изстинската опозиция на властта,хора с реален политичеси опит а не педофили и скотове яхнали вълната на недоволството!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
mm преди 15 години
Искрено се надявам атака да са аут от следващото НС,когато и да са изборите.