Премиерът подрежда и нарежда

Станишев се оплака, че от Брюксел ни налагат двойни стандарти, пък ние сега, след годините преход, сме си подреждали двора
28 юли 2008 14:10,
39
Премиерът подрежда и нарежда
Снимка: Булфото

Премиерът Сергей Станишев каза пред българските дипломати, които участват в годишната конференция на ръководителите на дипломатическите представителства на  България в чужбина, че правителството и управляващата коалиция възприемат Доклада на ЕК за България като инструмент да се помогне на страната да свърши още повече.

"Трябва да удвоим усилията, да ги засилим максимално, да постигнем вътрешна мобилизация за свършване на конкретна работа и за представяне по добър и ясен начин това, което се прави в страната", посочи Станишев.

По думите му последните три години са изключително успешни в напредъка на България в икономически план.

"Ние сме открити към всякаква критика, съвет, помощ, които са добронамерени, имаме амбицията да свършим много повече в областта "Правосъдие и вътрешни работи", но не би трябвало и не е редно да се създават двойни стандарти", каза премиерът.

"Влизаме в период на подреждане на българската държава след доста хаотичния преход, през който преминахме - преход, който беше много болезнен и в който бяха направени не малко и глупости", призна Станишев.

Министър-председателят обаче отбеляза солидното положение и тежест на страната ни в международните отношения.

"България се утвърждава все повече като водеща в региона страна, с авторитет, която е стабилна и която може да гарантира регионалното сътрудничество, каза Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
OT KAZANOVA преди 15 години
Ти си много умна ,моето момиче. Кажи си мерките и какъв цвят бельо предпочиташ.
17
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Подрежда ,нарежда пак у нашия д...ик ще ни го тури.За никакъв *** не ставаш.
16
1
 
0
 
! Отговори
до номер 5 преди 15 години
Стига си вряскал ей БАЙ..... какъв си там. Всички знаят ,че си педи и само се правиш на мъж по форумите.
15
1
 
0
 
! Отговори
МИТКО преди 15 години
МАХНО,НИЕ МОЖЕ И ДА НЕ СЕ ОПРАВИМ,НО БИХМЕ МОГЛИ ДА ОПРАЖИМ ТЕБЕ.ИЗОДЗАД.
14
1
 
0
 
! Отговори
Фани преди 15 години
Напълно съм съгласна с Додо номер 2. Комунист на власт: това значи да виждаш нещо черно, а да казваш, че е бяло.
13
1
 
0
 
! Отговори
МАХНО преди 15 години
ГЕНЕТИЧНОУВРЕДЕНИ ПАК ЛИ НА ХОРА СЕ ПРАВИТЕСПРЕТЕ СЕ СМЕШНИ СТАВАТЕИ ТЕ ОТ ОСТАВКИ РАЗБИРАЛИ !!!! НЯМА НЯМА НЯМА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИТЕ ТОВА СИ ГО ЗАПИШЕТЕ НА ЧЕЛОТО АКО ИСКАТЕ ПФ
12
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
nagletsi!!!
11
1
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
Съветниците на Станишев явно са му казали, какво да говори, така че да представи негативите като позитиви, но не са му споменали, че при мислещи хора номерът не минава.
10
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Божкеееее, доживях!!!!Това неориентираното и неадекватното да каже няколко свързани правилни думи: "бяха направени не малко и глупости".Е, все пак да не искам прекалено много от момчето...Вместо "не малко" все пак по-вярно е "ужасно много".Вместо "глупости" - "престъпления".Ноооо...има явно напредък....то нали се учи горкото...
9
1
 
0
 
! Отговори
zmoto преди 15 години
toq premiero e ebahti nagloto kopelence. da qde na elena ioncheva ***
8
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Някой да е очаквал покаяние от управляващите,връщане на откраднатите пари от еврофондовете или поне уволнение на министри и чиновници?А?...Има ли здравомислещ човек в БГ,който да очаква такава реакция от Станишев,Доган и Симеон?
7
1
 
0
 
! Отговори
анон преди 15 години
Абе ..... текезесарско ,да си видял друга европеиска д-ва в която: митниците да работят за мафията и дър-та да губи всяка г-на милиарди, мафиози да унищожат и разграбят заводи за стотици милиарди,да ограбят банките,да изгонят автомобилен завод и да внесат всичките *** на света,дебеловрати прасета да ходят да бият хората ,пенсионерите създали вс. това да не получат нищо от приватизацията и да умират от недоимък,шепа мръсни мафиози да си купуват бентлита и мерцедеси и т.н.? Какъв стандарт искаш ти бе?А ви барнах, а ....... .
6
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
....бяха направени не малко и глупости", призна Станишев. Ние нито за миг не се съмняваме в правенето пресптъпни глупости от такива измислени набедени политици като това недоразумение! Крадат братче и са за затвора и на това тия наглеци му казват глупости. Той явно кара късен пуберитет или ранен старчески Алцхаймер.
5
1
 
0
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
какъв "преход" бе, мазна подлого, какъв беше тоя "преход" 20 години? за толкова време *** човек щеше да стане, и кучета да беха министри, щяха да се научат какво да правят. не е от некадърност - всичко е нарочно; мръсните комунисти никога не са си тръгвали от властта и не са спирали да пречат и да разсипват държавата.
4
1
 
0
 
! Отговори
болезнения преди 15 години
"Трябва да удвоим усилията, да ги засилим максимално, да постигнем вътрешна мобилизация за свършване..."Евала, Станишка, призна си го най-накрая, че и сам и с Аврам се не мож са докара до свършване, ако те не подпрат и от двете места едновременно с чужди съвокупни инструменти.
3
1
 
0
 
! Отговори
шаш преди 15 години
"Трябва да удвоим усилията, да ги засилим максимално"-Ако това не е дъра бъра дъра дрън дрън то какво е????това е окончателно изчерпване-тотално!!! ОСТАВКИ И СЕ МАХАЙТЕ!!!
2
1
 
0
 
! Отговори
Dodo преди 15 години
е, това вече си е направо като по учебник! Те го плюят, то вика: топъл дъжд, чакан дъжд! върви си бе, некадърно човече! върви си по-скоро, че ни писнахте със скапаната си крадлива партийка да ни дерете кожите!
1
1
 
0
 
! Отговори
ОСТАВКА! преди 15 години
"Ние сме открити към всякаква критика, съвет, помощ, които са добронамерени"И толкова. Нищо повече. До тук.