Волен: "Атака" ще е трън в задника на управляващите

Хайд парк в стил "Атака", докато Станишев не си иде
28 юли 2008 18:36,
64
Волен: "Атака" ще е трън в задника на управляващите
Протестът в понеделник събра около стотина привърженици на "Атака". Снимка: БГНЕС

"Атака" ще е трън в задника на управляващите.Това каза лидерът на партията Волен Сидеров на организирания протест пред Археологическия музей в столицата.

От понеделник партия "Атака" започва протести, докато не падне правителството, дори това да отнеме месеци.

Управляващите трябва да бъдат свалени, защото не искат сами да подадат оставки, заяви от трибуната Волен Сидеров.

Той призова всички опозиционни сили да се включат в протестния манифест, който цели оставката на президента и на кабинета на премиера Сергей Станишев.

Протестният пункт, който е наречен "народен парламент", се намира пред Археологическия музей (в близост до Президентството).

На мястото има поставени няколко шатри и трибуна, от която всеки гражданин ще може да изкаже свободно мнението си за правителството.

Протестът в понеделник събра около стотина привърженици на "Атака".

Столичната община определи място за протестните действия на партия "Атака" извън охраняемата зона на Президентството, Министерския съвет и Народното събрание, съобщи пресцентърът на общината.

Съгласуваният по Закона за събранията, митингите и манифестациите протест е безсрочен от този понеделник за времето между 6.00 и 22.00 часа всеки ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
1
 
! Отговори
Галена преди 15 години
ВОЛЕН НЕ Е БОЛЕН,АМИ НАРОДЪТ КОЙТО НЕ ГЛАСУВА И ДПС ДА ЦАРУВА
62
0
 
1
 
! Отговори
varg преди 15 години
амуджите да си вървят в Анадола
61
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
ataka da lapa ryazaniya mi huuuuuuuuuuuuuuy
60
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Поредният луд на фона на бедната българска политика. Народе народе и болен да дойде пак си същата история. Само че с Болен всички сме за лудницата - няма къде да се поберем толкоз народ, да вземе няколко лудници да построи поне. Луд ли казах и на *** мяса май от зоото в Айтос е избягало горкото, някой да знае номера да питаме ако някой от лубимците им липсва да си го приберат, че се е объркало горкото...
59
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Balgarite podkrepiat ATAKA!!!
58
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Volene, paise be musmorok. Nevidis li 4e zadnikyt zapo4va da i moe ot Bolen Siderof da stanes maina, Volno Nasiraem
57
0
 
1
 
! Отговори
en4efff преди 15 години
Дано народът най-сетне разбере това,което каза 50 !!!!!!!!!!
56
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Jiveq v chujbina no kato doidat izborite she doida da glasuvam za VOLEN. SAMO ATAKA. STIGA TURCI, ISPANCI I RUSKI POdmazva4i BULGARIA ZA BULGARITE
55
0
 
1
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
казал съм безброй пъти - не кой а КАКВО да изберем - гражданска война. трябваше да стане още преди 19 години - комунисти не се свалят с песнички, и демокрация не се гради и защитава с подскачане по улици и площади. за истинските ценности се воюва. с подскачане и пеене - толкова! мирен преход, нежна революция..... ами ето ви резултата. начина е един, историята го е доказала.
54
0
 
1
 
! Отговори
georgi преди 15 години
abe az po princip ne go podkrepqm Volen poneje sa mu mnogo kraini deistviata i izkazvaniata. No mislq na tozi protest da otida, to ot kaktoe na vlast tova pravitelstvo az ne pomnq da se e sluchilo neshto hubavo..I prezidenta.. selskata prachka.. da se maha i toi
53
0
 
1
 
! Отговори
Само Атака и Герб преди 15 години
Волене няма оправия с тези демократични форми на протест. Да започваме граждаска война то се видяло. Там вече кой кого, поне за децата ни да не теглят.Без кръв няма да мине.
52
0
 
1
 
! Отговори
национал преди 15 години
Видяхте ли се големите демократи от опозицията . Те къде са ,а Костов си купува корнишонки и чушки от пазар във Варна. Други стягат багажа за морето. Видяхте ли как мислят за народа. Престанете да плямпате. Така тройката много лесно ще ни победи- разделяй и владей.
51
0
 
1
 
! Отговори
haha преди 15 години
този Болен вече и сам си повярва или другото обяснение е, че тези които му плащат вече са решили, че трябва да слезе от сцената. Той излезе от парламента, а септември трябва пак там да се върне. Т.е. гръмките обещания "ние сме вън докато падне кабинета" ще се позабравят през отпускарския август и обратно на софрата.
50
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Тези политически наглеци сами ще се предложат и ние с негласуването пак ще ги изберем.Гласувайте с празна бюлетина,ако искате,но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
49
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Koito se 4ustva Balgarin,triabva da podkrepi ATAKA!!!
48
0
 
1
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
Браво Волене само така, ние сме с тебе, всичките!
47
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ataka triabva da bude ne trun a - bozdugan u gaza na triglavata lamia!
46
0
 
1
 
! Отговори
bg.post преди 15 години
Хайде Бай...кажи на нас неграмотните кой да избереме, ти като много разбиращ, посочи ни правилния път. Ограмоти ни малко, че да не сме ти вече опозиция.
45
0
 
1
 
! Отговори
бай х. у. й. преди 15 години
ти си нагледен пример колко е изглупял този народ. първо - сидеров няма никакви шансове да "управлява" - няма да стане нито премиер, нито президент; но е повече от нужно "Атака" да получи по-силни позиции, за да може поне да разваля спокойствието на сегашните мръсни мазни муцуни във властта, а кой знае - може пък да направи и нещо повече. второ - бил ***, казваш.... а сегашните как са? стават ли за нещо? харесваш ли си ги? добре ли управляват? мазното съветско , гоце първаноглу ага и цялата шайка *** - грамотни, прекрасни....един от друг по-хубави. нещо ти има, сериозно! и не че съм се загрижил за теб, ама ме притеснява, че не си само ти - много сте, а имате граждански права, и на всички избори гласувате. а това е сериозен проблем за Бг.
44
0
 
1
 
! Отговори
Лисан преди 15 години
От такива като Гоце вече всичко очаквам.