СДС: Задава се нова студена война заради Русия

СДС настоява президентът и правителството ни да осъдят действията на руските сили срещу Грузия
16 сеп 2008 19:13, Красимир Ангелов
156
СДС: Задава се нова студена война заради Русия
Шефът на сините- Пламен Юруков. Снимка: БГНЕС

СДС настоява президентът и правителството на страната ни да осъдят действията на Русия срещу Грузия, се посочва в декларация за развитието на събитията в Грузия, приета от Националния изпълнителен съвет на партията.

СДС настоява за окончателно изтегляне на руските войски от Южна Осетия и се обявява против "надигащата се нова студена война, продиктувана от реваншистките действия на Русия".    

Според сините руските действия в региона са нанесли щети и са упражнили директен натиск към пожелалите членство в НАТО Украйна и Грузия, както и към богатите на петрол и газ централноазиатски държави.

Русия ясно показа желанието си да бъде монополист в транспорта на енергоносители от Централна Азия към Европа, се посочва в декларацията на СДС.

Днешна Русия ясно показа на света, че граничещите с нея бивши сателитни държави нямат право на самоопределение,завършва декларацията.

Всичко за кризата в Грузия

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
0
 
! Отговори
patriotkata преди 15 години
Абе,***/седесари/до кога ще продължавате да се правите на политици,че кои сте вие та ще се бъркате в политиката на Русия.ЗАЩО ;неупреквате грузиница,който уби толкова невинни хора,естествено е ,че Медвеев,ще защитава правата и живота на руснаците извън Русия,а не като ВАС да нямаме защита извън граница и да ни оглеждате откъде да ни го начукате,че вече нищо неостана.Пожелавам ти Юруков,от сега нататък жена да невидиш ,а ако недай боже видиш то да не ти стане ***.
14
2
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
България като член на ЕС е подписала обща декларация във връзка със събитията в Осетия и Грузия!Не е необходимо да се изострят отношенията ни с Русия в момента!Не съм ни най малко русофил, но юруков претендира да е политик от "високо" ниво..Явно да си продавач на кафе и дипломация ...това са две различни неща!
13
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Tozi na snimkata e agent na DS
12
2
 
0
 
! Отговори
КауБойко преди 15 години
Ух, мам*то ти и капиталистическа. Пак глупости в стил " Русия нападна Грузия". Каквото повикало - такова се обадило. Сякаш грузинците не знаеха, какво ще се случи, ако нападнат областите, при все, че Русия потвърди готовността си да защитава своите граждани там. И никой не осъди Грузия, че наруши олимпийския мир. Е споменаха го да, но колкото да датират събитието. Пу. Че не сте пред мен манипулативни политици и журналисти да ви се изхрача в продажните мутри.
11
2
 
0
 
! Отговори
iurist преди 15 години
RUSIA E OKUPATOR , IMPERIALIST I AGRESOR I TRIABVA DA BADE OSADENA ! A PUTIN NA SAD V HAGA !
10
2
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Много мислиха, мислиха ... и накрая решиха, че Медведев прати Кондолиза в Грузия, да каже да гърмят по руснаци, че руснаците да могат да отвърнат и да направят студена война....
9
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
e togava nito gas nito benzin i nafta shte vidim , kato ste tolkova otvoreni .
8
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
BOG visoko, zaria-prost, Urukov...
7
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
DA KAJEM NE NA PRESTAPLENIATA I GENOCIDA IZVRASHVAN OT PRESTAPNATA VOEENA HUNTA NA UBIECA *** !!!
6
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Руснаците явно са в комбина със Сакашвили. та нали неговата агресия срещу Южна Осетия предизвика действията на Руснаците. "са упражнили директен натиск към пожелалите членство в НАТО Украйна и Грузия, както и към богатите на петрол и газ централноазиатски държави." какво щяхте да направите вие умници на мястото на медведе, когато убиват руски граждани?
5
2
 
0
 
! Отговори
!? преди 15 години
Каза,като рече!:-)))
4
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Днешна Русия ясно показа на света, че граничещите с нея бивши сателитни държави нямат право на самоопределение,завършва декларацията.......Абе измякарско американче ....Америка и по скоро сащ да не би да ги олецетворяващ с Майка Тереза Нещастно седесарче .....
3
2
 
0
 
! Отговори
мм преди 15 години
Юруков, още малко и ще направиш челна стойка за да се сложиш на САЩ. Аре , укроти топката, че ставаш смешен, никой не ти се връзва на измислената пропаганда. Хората не са толкова ***, колкото ви се иска и ще ви поискат сметка за продажническата политика, която водите.
2
2
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Русия няма да се остави да бьде контролирана нито от ЕС нито от Америка. ЕС няма никаква полза а само вреда може да последва, от санкции , а да не говориме, че ние Бьлгарите ще взимаме отношение пряко или косвенно по вьпроса.
1
2
 
0
 
! Отговори
Милев преди 15 години
Хехе ... е добре, че СДС осъдиха действията на Русия. Това драстично ще промени хода на събитията. Даже Медведев може да подаде оставка от притеснение. Ето новината в реалния и вид за мен: Умираща партия прокламира изказвания с цел - вдигане на рейтинга.